Skip to content
  • دسته‌بندی‌ها
  • 0 نخوانده ها: پست‌های جدید برای شما 0
  • جدیدترین پست ها
  • برچسب‌ها
  • سوال‌های درسی و مشاوره‌ای
  • دوره‌های آلاء
  • گروه‌ها
  • راهنمای آلاخونه
    • معرفی آلاخونه
    • سوال‌پرسیدن | انتشار مطالب آموزشی
    • پاسخ‌دادن و مشارکت در تاپیک‌ها
    • استفاده از ابزارهای ادیتور
    • معرفی گروه‌ها
    • لینک‌های دسترسی سریع
پوسته‌ها
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (بدون پوسته)
  • بدون پوسته
بستن
Brand Logo

آلاخونه

• سوال یا موضوع جدیدی بنویس

• سوال مشاوره ای
  • سوال زیست
  • سوال ریاضی
  • سوال فیزیک
  • سوال شیمی
  • سایر
  1. خانه
  2. مشاوره تحصیلی
  3. بررسی هفتگی گزارش ها
پارت گذاری
Zahra2020Z
سلام خدمت دوستان عزیز....خیلی سریع میرم سر اصل مطلب ممکنه خیلیا تو تایم مطالعه از گوشی استفاده نکنن یا خودشون مجازی نداشته باشن و از گوشی خانواده استفاده کنن (مثل من)...ولی بعضی وقتا پیش میاد نمیتونی درست مطالعه کنی یا هرچیز دیگه ای من زیاد با آلا آشنایی ندارم حقیقتا ...ولی دوست دارم بعضی وقتا پارت بذارم هرکسی خواست میتونه همراهی کنه
مشاوره تحصیلی
چالش ۲۱ روزه نوشتن to do list📝
maryam111M
Topic thumbnail image
مشاوره تحصیلی
[عملیات ویژه] تحلیل لایو کنکور ۱۴۰۴ ـ آماده‌ای؟
M.anM
Topic thumbnail image
مشاوره تحصیلی
به نظرم ریاضیات بازم سخت ترین درس میشه.
Omid NabardjooO
پاسخ: [عملیات ویژه] تحلیل لایو کنکور ۱۴۰۴ ـ آماده‌ای؟
مشاوره تحصیلی
ساعت دیجیتال برای کنکور مجازه؟
reza_12tajrobiR
سلام یه جایی گفتن که اگ ساعت دیجیتالی بریم سر کنکور ممکنه مشکلی ایجاد بشه . به نظر شما درسته؟ میشه کمک کنید مهمه برام @دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @دانش-آموزان-آلاء
مشاوره تحصیلی
⭕اطلاعیه ثبت‌نام ایجاد و ترمیم سابقه تحصیلی
wanderingW
Topic thumbnail image
مشاوره تحصیلی
گزارش ساعت مطالعه برای کنکوری ها (تمامی رشته ها)
M
سلام خدمت دوستان %(#ff0000)[دوازدهمی]، داخل این تاپیک میتونید ساعت مطالعه روزانتون رو گزارش بدید. طبیعتا همه دوست داریم فعالیت ها تو یه تاپیک باشه و نه پراکنده پس تاپیک تکراری نخواهیم داشت. تاریخ گزارشات رو هم ذکر کنید (مخصوصا اگر گزارش مربوط به ۱ روز قبل میشه). بازیگران این تاپیک شما هستید پس بترکونید موفق باشید اگر کنکوری نیستید میتونید از لینک های زیر وارد تاپیک مخصوص خودتون بشید :male-student: :female-student: => تاپیک مخصوص دهمی ها :male-student: :female-student: => تاپیک مخصوص یازدهمی ها @دوازدهم
مشاوره تحصیلی
Routine Time 💫📒
Michael VeyM
Topic thumbnail image
مشاوره تحصیلی
گزارش ساعت مطالعه برای یازدهمی ها(تمام رشته ها)
HakoH
پاسخ: گزارش ساعت مطالعه برای یازدهمی ها (تمامی رشته ها) خب خب 8/19 اگه از مدرسه و درسایی که اونجا خوندم سر کلاس یه معلم دیگه 12 ساعت میشه(از ساعت 3 تا 2 شب) هندسه یازدهم :2 مبحث فیزیک :مرور فارسی گنج حکمت+درس ازاد زبان 1.30
مشاوره تحصیلی
سبک های یادگیری [کنکور و دانشگاه] 🎯
AinoorA
Topic thumbnail image
مشاوره تحصیلی
شمارشگر رسیدن به آرزوهامون
macrophage Of nahang 0M
سلام.... هر کدوم از ما اگر در مسیر درست استعدادمون باشیم بدون شک آرزو های داریم چون واسه اونا خلق شدیم... تاحالا نمی‌دونم چقدر واسه آرزو و هدفتون تلاش کردید،منم خیلی....نه ماه شده،و نمی‌دونم چقدر دیگه بهش میرسم شیش ماه یسال دو سال نمیدونم اما بهش میرسم،،،می‌خوام اینجا تعهد ایجاد کنیم نه اینک این الزامه شدن باشه بلکه وقتی سرد شدیم بگیم چقدر اومدیم پسر پس پاشو....،هرشب چقدر براش تلاش میکنی...میتونی درمورد ارزوت بگی یا مثل من نگی فقط وقتی رسیدی بگیش، میتونی به این صورت پست بذاری، اسمشو بگی روزشو و مجموع شمارش ساعتشو از اول تا الان ،شمارشگر از الان ؛
مشاوره تحصیلی
چالش ۲۱ روزه ورزش💪🤸‍♀️
maryam111M
سلام سلاااام همونطور که از اسم تاپیک معلومه، چالش ۲۱ روزه جدیدمون ورزشهههه قراره با هم کلی ورزش کنیم و انرژی مثبت بدیم به هم در مورد مزایای ورزش که بارها همه جا خوندید و شنیدید پس من دیگه نمیگم که وقتتون گرفته نشه و فقط بدونید که ورزش خوبه خب ما ۳ هفته چالشمون زمان میبره هفته اول: حداقل ۲۰ دقیقه هفته دوم: حداقل ۳۰ دقیقه هفته سوم: حداقل ۴۰ دقیقه در روز باید ورزش کنیم *دقت کنید گفتم حداقل؛ ینی بیشتر هم میتونید ورزش کنید و الزامی نیست هفته اول حتما ۲۰ دقیقه ورزش کنید ولی از ۲۰ دقیقه کمتر نباشه حالا چه نوع ورزشی؟ هر رشته ای که رشته تخصصی‌تون باشه میتونید انجام بدید والیبال، بسکتبال، بدمینتون🥎، فوتبال️، پیاده روی‍️، نرمش کردن، فیتنس و هررر رشته ای که بلدید و شرایط انجامش رو دارید ورزشتون سعی کنید انقدر سنگین نباشه که عضلات رو خسته کنه و بعد از ورزش بخوابید و از درستون عقب بمونید و نه انقدر سبک باشه که عضله اصلا متوجه نشه قراره تو چالش ورزش، تعداد لیوان آبی هم که میخوریم رو بگیم و باید این تعداد لیوان آب حداقل ۵ تا باشه بعد شما هرشب میاید و گزارش میدید که چند دقیقه و چه ورزشی انجام دادید؟ مثلا: 2 آذر روز اول چالش ۲۰ دقیقه پیاده روی ۵ لیوان آب این فعالیت روزانه تون رو با اپلیکیشن های مختلف میتونید گزارش بدید مثل samsung health و اپ های دیگه به ما هم معرفی کنید اپلیکیشن های کاربردیتون رو میتونید حرکات ورزشی که انجام میدید هم به دوستاتون یاد بدید و ورزش تخصصی‌تون رو معرفی کنید امروز تا شب دوستاتون رو منشن کنید و دعوتشون کنید به چالش چالش از همین امروز شروع میشه شب منتظر گزارشاتون هستمممم @تجربیا @انسانیا @ریاضیا @دانش-آموزان-آلاء
مشاوره تحصیلی
دور سوم چالش ۲۱ روزه سحرخیزی آلایی‌ها 🤓🌞
maryam111M
Topic thumbnail image
مشاوره تحصیلی
پشتیبانی
B
من بسته سین هشتم رو خریداری و برنامه رو هم فعال کردم ولی وقتی وارد سایت میشم هیچ کدوم از ویدیو ها برام باز نمیشن #پشتیبانی #سین_هشتم #الا #مشاوره
مشاوره تحصیلی
واسه جمع بندی چه کارایی رو پیشنهاد میکنین
آیلینآ
برای هر درسی چه شیوه ای بهتون خیلی کمک کرده بود دوره یا آزمون یا کتاب خاصی خوب بوده یه مورد کوتاه هم بگین ممنون میشم @تجربیا @ریاضیا @دانشجویان-پزشکی @دانشجویان-پیراپزشکی @فارغ-التحصیلان-آلاء
مشاوره تحصیلی
انگيزه
M.anM
سلام اوضاع خوب پيش ميره؟ ميدونيد كه مهم ترين ويژگي كه موجب موفقيت هركس ميشه انگيزه و تلاش هست انگيزه كه باشه انسان مي تونه بربسياري از سختي ها غلبه كنه حالا اينجا مي خواهيم مقاله ها و متن هايي روكه انگيزه و شوق تلاش كردن رو ايجاد مي كنه قرار بديم
مشاوره تحصیلی
شروع متفاوت
msoq sharifM
به امید هدا با تلاش و پشتکار جدی و ......... کلی سختی، کلی تجربه... با داشتن یه برنامه ریزی ، اولویت بندی و آرامش و در نهایت با یه سواد بالا و حال خوب سر جلسه کنکور حاضر میشم امید خدا همه چیز حل میشه ممنون از همگی و . تیم خوب آلا شروع قدرتمند مسیر در 14 بهمن 1403...
مشاوره تحصیلی
کنکور 1410
ZxSevenZ
قرار بود 1402 پزشکی دانشگاه تهران قبول بشم ولی نشد شاید 1410 تصمیم گرفتم مطالعاتی را که انجام دادم در اینجا به اشتراک بگذارم شاید استفاده ای داشته باشه. قرار بود پزشکی تهران، رؤیا شود، هزار و چهارصد و دو، قصه‌ام زیبا شود. هزار و چهارصد و دو، اما گذشت، قصه به پایانی دیگر نشست. شاید هزار و چهارصد و ده، دوباره .......!!!!!! فعلا با اینا شروع میکنم: زیست شناسی برای تجربی انگلیسی برای زبان تخصصی تفسیر قرآن برای عموم
مشاوره تحصیلی
از خودم تشکر میکنم...
macrophage Of nahang 0M
توی این تاپیک،روی سرتون تاج بذارید،هرچی که هستید، ما یاد گرفتیم فقط خودمون رو له کنیم،تا شاید بهتر شیم اما فراموش کردیم خودمون رو...توی این تاپیک ی ویژگی مثبت از خودت رو ببین و جشنش بگیر.... شما میتونید هر روز این کارو اینجا انجام بدید و بابت اون روز از خودتون تشکر کنید:) از خودم ممنونم که علی رغم همه مشکلات و زمین خوردنا و نشدنا و نیمه شدنا، هنوز به فکر موفقیت و تعالیم...ممنونم ازت
مشاوره تحصیلی
چرا از هوش مصنوعی استفاده نمیکنید
macrophage Of nahang 0M
سلام بچه ها خیلی میبنم گاها درگیر یسری سوالات هستید و ساعت ها منتظرید یکی جواب بده، چرا از هوش مصنوعی استفاده نمیکنید خیلی پیشرفت کرده و مثل قبل نیست میتونید هر سوالی داشته باشید بهش بدید یا حتی عکس سوال رو هم بهش بدید خیلی راحت جواب میده در کل خیلی ابهامات و مشکلاتتون رو رفع میکنه و واقعا عالیه. میتونید با chatgpt شروع کنید اپلیکیشنش رو از گوگل پلی دانلود کنید (نیاز ب ف.یل..تر شکن داره البته)، **اگر تجربه استفاده از هوش مصنوعی های دیگه دارید هم به اشتراک بذارید ماهم استفاده کنیم **
مشاوره تحصیلی

بررسی هفتگی گزارش ها

زمان بندی شده سنجاق شده قفل شده است منتقل شده مشاوره تحصیلی
532 دیدگاه‌ها 34 کاربران 4.4k بازدیدها
  • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
  • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
  • بیشترین رای ها
پاسخ
  • پاسخ به عنوان موضوع
وارد شوید تا پست بفرستید
این موضوع پاک شده است. تنها کاربرانِ با حق مدیریت موضوع می‌توانند آن را ببینند.
  • Dr.RashidiD Dr.Rashidi

romisa ممنونم🌻❤

romisaR آفلاین
    romisaR آفلاین
    romisa
    نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط انجام شده

@dr-rashidi خواهش می کنم

1 پاسخ آخرین پاسخ
    0
    • romisaR romisa

ابوالفضل ریسی
      سلام
      یکم آشفتگی فکریه که ذهنتونو مشغول کرده و باعث شده از بقیه تصمیمات یکم دور شین
      گاهی وقتها بشین با خودت حرف بزن یا فکر کن ولی نه افکار منفی . صرفا افکار مثبت و حرف های منطقی و یه جوری خودت به خودت تلقین کن که هیچ آشفتگی ای وجود نداره
      جزوه ها و کتاب ها رو حتما مرتب بذار و اولویت ها رو و اونایی که بیشتر روشون تمرکز داری رو دم دستت بذار و همه ی کارهایی که قبلا انجام می دادی رو دوباره انجام بده
      گوشی ممنوع! حتی تو تایم استراحت قدغنه و فقط یه ساعت مشخص تو روز قابل استفادست و تو بقیه تایم ها کلا یه قسمت دیگه از خونست و بهش دسترسی نداشته باشی بهتره
      حتی اگه میخوای بیای سوال درسی بپرسی بهتره براش یه تایم مشخص انتخاب کنی و فقط تو اون تایم بیای و نه هر استراحتی.
      تو تایم استراحتت یکم قدم بزن یه حال و هوایی عوض کن و واقعا نیاز خاصی به چیزای دیگه نیست
      اولین اولویتت برای اینکه از این ماهایی که مطالعه کردی سود ببری و لازمشه ، حفظ آرامشته
      تا یه اتفاقی پیش میاد یا یه بی نظمی کوچیک تو خونه یا موقع مطالعت پیش میاد سریع واکنش نشون نده و سعی کن انعطاف پذیری داشته باشی چون خیلی از اتفاقا افتادنش دست ما نیست و غیرقابل پیش بینیه. یکی اینکه تو افکارت از سرزنش خودت دست بردار و به همه ی کارهای مثبت و خوبی که تو این مدت انجام دادی ، به روزایی که خوب مطالعه کردی فکر کن. وقتایی که مطالعه می کنی فقط رو خود درس ها تمرکز کن و البته این افکاری که گفتم بمونه برای تایم های غیر از مطالعه. برخلاف تصورمون تمرکز به میزان زیادی میتونه ارادی باشه و نیازمند تمرینه برای بیشتر شدن. و در آخر به این فک کن که تنها وظیفه الانت اینه که از الان به بعد رو به بهترین نحوی که میتونی استفاده کنی و گذشته رو هی یادآوری نکنی برای خودت و در صورتی که خواستی مرورش کنی به روزهایی که رضایت قلبی از خودت داشتی فک کن.

ابوالفضل ریسیا آفلاین
      ابوالفضل ریسیا آفلاین
      ابوالفضل ریسی
      نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط ابوالفضل ریسی انجام شده

romisa در بررسی هفتگی گزارش ها گفته است:

ابوالفضل ریسی
      سلام
      یکم آشفتگی فکریه که ذهنتونو مشغول کرده و باعث شده از بقیه تصمیمات یکم دور شین
      گاهی وقتها بشین با خودت حرف بزن یا فکر کن ولی نه افکار منفی . صرفا افکار مثبت و حرف های منطقی و یه جوری خودت به خودت تلقین کن که هیچ آشفتگی ای وجود نداره
      جزوه ها و کتاب ها رو حتما مرتب بذار و اولویت ها رو و اونایی که بیشتر روشون تمرکز داری رو دم دستت بذار و همه ی کارهایی که قبلا انجام می دادی رو دوباره انجام بده
      گوشی ممنوع! حتی تو تایم استراحت قدغنه و فقط یه ساعت مشخص تو روز قابل استفادست و تو بقیه تایم ها کلا یه قسمت دیگه از خونست و بهش دسترسی نداشته باشی بهتره
      حتی اگه میخوای بیای سوال درسی بپرسی بهتره براش یه تایم مشخص انتخاب کنی و فقط تو اون تایم بیای و نه هر استراحتی.
      تو تایم استراحتت یکم قدم بزن یه حال و هوایی عوض کن و واقعا نیاز خاصی به چیزای دیگه نیست
      اولین اولویتت برای اینکه از این ماهایی که مطالعه کردی سود ببری و لازمشه ، حفظ آرامشته
      تا یه اتفاقی پیش میاد یا یه بی نظمی کوچیک تو خونه یا موقع مطالعت پیش میاد سریع واکنش نشون نده و سعی کن انعطاف پذیری داشته باشی چون خیلی از اتفاقا افتادنش دست ما نیست و غیرقابل پیش بینیه. یکی اینکه تو افکارت از سرزنش خودت دست بردار و به همه ی کارهای مثبت و خوبی که تو این مدت انجام دادی ، به روزایی که خوب مطالعه کردی فکر کن. وقتایی که مطالعه می کنی فقط رو خود درس ها تمرکز کن و البته این افکاری که گفتم بمونه برای تایم های غیر از مطالعه. برخلاف تصورمون تمرکز به میزان زیادی میتونه ارادی باشه و نیازمند تمرینه برای بیشتر شدن. و در آخر به این فک کن که تنها وظیفه الانت اینه که از الان به بعد رو به بهترین نحوی که میتونی استفاده کنی و گذشته رو هی یادآوری نکنی برای خودت و در صورتی که خواستی مرورش کنی به روزهایی که رضایت قلبی از خودت داشتی فک کن.

سلام
      ممنون کاملا درسته😊
      امروز خیلی از چیزا رو کنترل کردم و خیلی عالی بوده
      به امید خدا دیگه به هیچ وجه کم کاری نمی کنم چون اصلا وقتش نیست😀

1 پاسخ آخرین پاسخ
      2
      • romisaR romisa

ابوالفضل ریسی
        برای امتحانات میشه این کارو کرد
        حتی میشه آخر مطالعت کنکورهای سال های اخیر رو بزنی یا آزمون جامع از همون درس
        اینکه تو دوران امتحانات تنوع دروس کم بشه طبیعیه

ابوالفضل ریسیا آفلاین
        ابوالفضل ریسیا آفلاین
        ابوالفضل ریسی

romisa در بررسی هفتگی گزارش ها گفته است:

ابوالفضل ریسی
        برای امتحانات میشه این کارو کرد
        حتی میشه آخر مطالعت کنکورهای سال های اخیر رو بزنی یا آزمون جامع از همون درس
        اینکه تو دوران امتحانات تنوع دروس کم بشه طبیعیه

حداقل ۹۸ و ۹۹ رو که بررسی میکنم که تست هام هم زیاد پایین نیاد😊

1 پاسخ آخرین پاسخ
        1
        • ابوالفضل ریسیا آفلاین
          ابوالفضل ریسیا آفلاین
          ابوالفضل ریسی

romisa
          شرمنده این همه سوال میپرسم😁
          همه میگن آزمون جامع عمومی رو شروع کن یعنی اگر یه مبحثی هم مونده بازم آزمون بزنم یا اول سریعا مبحث رو جمع کنم؟
          شاید سوال ساده ای باشه ولی همه میگن فقط شروع کن و آزمون جامع بزن ولی به جزئیات نمیپردازن

romisaR 1 پاسخ آخرین پاسخ
          0
          • Niki FinnN آفلاین
            Niki FinnN آفلاین
            Niki Finn

romisa سلام 🙂
            خیلی ممنونم، بله این هفته خیلی نتونستم برای تست عمومی وقت بذارم که سعی می کنم تو برنامه این هفته حتما قرارش بدم.
            در مورد تست معمولا شبایی که خیلی خسته نیستم تو برنامه روز بعدش می نویسم که تستا رو دقیقا از کدوم شماره تا کدوم شماره بزنم و چون برای هر درس هر سال یه کتاب کمک درسی دارم( برای سالای مختلف مثلا امسال و یازدهم بعضی کتابا متفاوت هست) معمولا با همون کتاب کار می کنم. وقتایی که می ببینم اصلا حوصله تست ندارم می رم تستای کنکور.
            ازتون ممنونم🌺 🌺 فقط به نظر شما این لازمه تو دوران نهایی رو پایه هم کار کنیم؟

0
            • ابوالفضل ریسیا ابوالفضل ریسی

romisa
              شرمنده این همه سوال میپرسم😁
              همه میگن آزمون جامع عمومی رو شروع کن یعنی اگر یه مبحثی هم مونده بازم آزمون بزنم یا اول سریعا مبحث رو جمع کنم؟
              شاید سوال ساده ای باشه ولی همه میگن فقط شروع کن و آزمون جامع بزن ولی به جزئیات نمیپردازن

romisaR آفلاین
              romisaR آفلاین
              romisa

ابوالفضل ریسی
              سلام حتما بپرس دشمنت شرمنده😊
              راجبه تحلیل آزمون جامع که خیلی مهمتر از زدنشه نمی دونم قبلا گفتم یا نمی دونم دیدی یا نه ولی هدفش بیشتر یادگیری و رفع اشکال و با دید بهتری مرور کردن هستش
              حتی اگه مباحث رو هنوز تموم نکردی زدن یکی دوتا آزمون جامع باعث میشه بقیه مباحث رو با دقت و توجه بیشتری مطالعه کنی و علاوه بر اون بیشتر به اهمیت مرور پی می بری و دوست داری برگردی مباحثی که قبلا خوندی و یادت رفته بری تست بزنی و مرور کنی
              ولی اهمیت بیشتر الانش همین زدن یکی دوتا باعث میشه مباحثی که هنوز نخوندی رو با دید بهتری مطالعه کنی و اون اشتباهات قبلی رو سر خوندن اینا دوباره انجام ندی پس پیشنهاد میشه.

1 پاسخ آخرین پاسخ
              1
              • Niki FinnN Niki Finn

romisa سلام 🙂
                خیلی ممنونم، بله این هفته خیلی نتونستم برای تست عمومی وقت بذارم که سعی می کنم تو برنامه این هفته حتما قرارش بدم.
                در مورد تست معمولا شبایی که خیلی خسته نیستم تو برنامه روز بعدش می نویسم که تستا رو دقیقا از کدوم شماره تا کدوم شماره بزنم و چون برای هر درس هر سال یه کتاب کمک درسی دارم( برای سالای مختلف مثلا امسال و یازدهم بعضی کتابا متفاوت هست) معمولا با همون کتاب کار می کنم. وقتایی که می ببینم اصلا حوصله تست ندارم می رم تستای کنکور.
                ازتون ممنونم🌺 🌺 فقط به نظر شما این لازمه تو دوران نهایی رو پایه هم کار کنیم؟

romisaR آفلاین
                romisaR آفلاین
                romisa

Niki Finn
                آهان خوب توضیح دادی و این هم خوبه که برای هر درس دچاز آشفتگی و تعدد منابع نیستی و برات شفافه
                راجبه سوالی که ازپایه پرسیده بودی واقعیتش یه جورایی برمی گرده به فرد
                اگه فرد واقعا دوازدهم رو خوب بسته و خونده و میتونه تو تایم نهایی هردو رو با هم پیش ببره که ایرادی نداره
                ولی اکثرا بچه ها تو درس های دوازدهم ایراد دارن بنابراین توصیه عمومی بهشون اینه که روی همونا تمرکز کنن مگر اینکه مثلا درسی مثل ریاضی تو اگه قراره حد بخونی واقعا لازمه مباحث پایه رو تا حدودی بلد باشی و اینجا اجباریه
                باز این پیشنهاد بستگی به وضعیت الانت داره که در چه حاله

Niki FinnN 1 پاسخ آخرین پاسخ
                0
                • romisaR romisa

Niki Finn
                  آهان خوب توضیح دادی و این هم خوبه که برای هر درس دچاز آشفتگی و تعدد منابع نیستی و برات شفافه
                  راجبه سوالی که ازپایه پرسیده بودی واقعیتش یه جورایی برمی گرده به فرد
                  اگه فرد واقعا دوازدهم رو خوب بسته و خونده و میتونه تو تایم نهایی هردو رو با هم پیش ببره که ایرادی نداره
                  ولی اکثرا بچه ها تو درس های دوازدهم ایراد دارن بنابراین توصیه عمومی بهشون اینه که روی همونا تمرکز کنن مگر اینکه مثلا درسی مثل ریاضی تو اگه قراره حد بخونی واقعا لازمه مباحث پایه رو تا حدودی بلد باشی و اینجا اجباریه
                  باز این پیشنهاد بستگی به وضعیت الانت داره که در چه حاله

Niki FinnN آفلاین
                  Niki FinnN آفلاین
                  Niki Finn

romisa خیلی ازتون ممنونم🌹 🌹

0
                  • Abolfazl MousaviA آفلاین
                    Abolfazl MousaviA آفلاین
                    Abolfazl Mousavi
                    خیرین کوچک دریا دل

romisa

سلام .

حالتون حوبه؟؟؟

واقعا نمیدونم برا تابستون چیکار کنم؟؟؟؟

میشه داخل تایپک تجربیات یک راه ابریشمی کمک کنید؟؟؟؟؟؟

منشن کنم؟؟

0
                    • romisaR romisa

پاسخ: گزارش مطالعه بچه های همخوانی

سلام‌بچه ها اینجا به گزارش هاتون جمعه ی هر هفته فیدبک داده میشه
                      جمعه برای اینه که با دید کلی تری به عملکردتون نگاه بشه
                      لطفا موارد ذکر شده در تاپیک گزارش رو در نوشتن گزارش هاتون رعایت کنید
                      با تشکر🌹

@دانش-آموزان-آلاء

P آفلاین
                      P آفلاین
                      parisa khany
                      نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط parisa khany انجام شده

romisa سلاااام رومیسا جون💗 امیدوارم حالت خوب باشه 🌹🌹
                      مشکلی پیش اومد.... امروز دیروز نتونستم هیچی بخونم فردا هم درگیرم🙁💔💔کلی عقب افتادم😢😣 نمی‌دونم چیکار کنم نه حال جسمی خوبی دارم نه روحی💔 حال خیلی بدی دارم همش حس میکنم کلی عقبم.....💔نمی‌دونم جمعه از کجا شروع کنم از برنامه عقب افتادم یا....

اللَّهُمَّ لَاتَكِلْنِي إِلَى نَفْسِي طَرْفَةَ عَيْنٍ أبَداً

Mosa ElahuM romisaR 2 پاسخ آخرین پاسخ
                      1
                      • P parisa khany

مشکلی پیش اومد.... امروز دیروز نتونستم هیچی بخونم فردا هم درگیرم🙁💔💔کلی عقب افتادم😢😣 نمی‌دونم چیکار کنم نه حال جسمی خوبی دارم نه روحی💔 حال خیلی بدی دارم همش حس میکنم کلی عقبم.....💔نمی‌دونم جمعه از کجا شروع کنم از برنامه عقب افتادم یا....

Mosa ElahuM آفلاین
                        Mosa ElahuM آفلاین
                        Mosa Elahu
                        دانش آموزان آلاء

parisa khany همینکه مشکلات را زیاد بزرگ می کنی تو ذهنت نمی تونی حلشون کنی ما هم این مشکلات را داریم ولی با زمانبندی محکم قدم می گذاریم

هدف در هر شرایطی باید خدمت صادقانه به ملت باشد وسلام.

P 1 پاسخ آخرین پاسخ
                        0
                        • Mosa ElahuM Mosa Elahu

parisa khany همینکه مشکلات را زیاد بزرگ می کنی تو ذهنت نمی تونی حلشون کنی ما هم این مشکلات را داریم ولی با زمانبندی محکم قدم می گذاریم

P آفلاین
                          P آفلاین
                          parisa khany
                          نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط parisa khany انجام شده

Mosa Elahu من آدمی نیستم مشکلات رو بزرگ کنم ولی مشکل الآنم بزرگ هست کلی از وقتم و گرفته برای رفع کردنش از صبح همش دنبال راه‌حلم برای برطرف کردنش اما.....و خیلی چیزای دیگه، گاهی یه موضوع رو باید رفع کرد تا بشه به بقیه کارها رسید گاهی هم با بعضی مشکلات باید کنار اومد مشکل الآنم طوری نیست که کنار اومد باهاش باید رفع شه!! و این ....
                          خیلی خوبه وقتی که از مشکل بقیه خبر نداریم قضاوت نکنیم

Mosa ElahuM 1 پاسخ آخرین پاسخ
                          3
                          • Niki FinnN Niki Finn

romisa خیلی ازتون ممنونم🌹 🌹

romisaR آفلاین
                            romisaR آفلاین
                            romisa

Niki Finn خواهش می کنم

1 پاسخ آخرین پاسخ
                            0
                            • Abolfazl MousaviA Abolfazl Mousavi

romisa

سلام .

حالتون حوبه؟؟؟

واقعا نمیدونم برا تابستون چیکار کنم؟؟؟؟

میشه داخل تایپک تجربیات یک راه ابریشمی کمک کنید؟؟؟؟؟؟

منشن کنم؟؟

romisaR آفلاین
                              romisaR آفلاین
                              romisa

Abolfazl Mousavi
                              سلام
                              حتما منشنم کنید یا لطفا لینکش رو برام بذارین🙏

1 پاسخ آخرین پاسخ
                              0
                              • P parisa khany

romisaR آفلاین
                                romisaR آفلاین
                                romisa

parisa khany

سلام
                                بهترین پیشنهادی که برات میتونم داشته باشم برنامه ریزیه
                                همین خود پلنینگ باعث میشه استرست کم بشه
                                یه برنامه واقع بینانه بنویس و تمرکزت رو روی این بذار که اجراش کنی
                                برنامه در حد توانت باشه و نه بیشتر خیلی سنگین یا خیلی سبک نباشه
                                برای حال جسمی اگه خیلی شدیده تنها پیشنهادم فقط پزشکه

P 1 پاسخ آخرین پاسخ
                                1
                                • romisaR آفلاین
                                  romisaR آفلاین
                                  romisa

شهیده sh در گزارش مطالعه بچه های همخوانی گفته است:

romisa سلام
                                  اجازه هست به جمعتون بپیوندم ؟

سلام حتما عزیزم خوش اومدی😉

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                  1
                                  • romisaR romisa

parisa khany

سلام
                                    بهترین پیشنهادی که برات میتونم داشته باشم برنامه ریزیه
                                    همین خود پلنینگ باعث میشه استرست کم بشه
                                    یه برنامه واقع بینانه بنویس و تمرکزت رو روی این بذار که اجراش کنی
                                    برنامه در حد توانت باشه و نه بیشتر خیلی سنگین یا خیلی سبک نباشه
                                    برای حال جسمی اگه خیلی شدیده تنها پیشنهادم فقط پزشکه

P آفلاین
                                    P آفلاین
                                    parisa khany

romisa سلام
                                    تمام این چند روز به پزشک و درمان و....گذشت
                                    فردا برای شروع یه برنامه سبک گذاشتم ان شاء الله بتونم انجام بدم
                                    ممنون🌹🌹

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                    1
                                    • P parisa khany

Mosa Elahu من آدمی نیستم مشکلات رو بزرگ کنم ولی مشکل الآنم بزرگ هست کلی از وقتم و گرفته برای رفع کردنش از صبح همش دنبال راه‌حلم برای برطرف کردنش اما.....و خیلی چیزای دیگه، گاهی یه موضوع رو باید رفع کرد تا بشه به بقیه کارها رسید گاهی هم با بعضی مشکلات باید کنار اومد مشکل الآنم طوری نیست که کنار اومد باهاش باید رفع شه!! و این ....
                                      خیلی خوبه وقتی که از مشکل بقیه خبر نداریم قضاوت نکنیم

Mosa ElahuM آفلاین
                                      Mosa ElahuM آفلاین
                                      Mosa Elahu
                                      دانش آموزان آلاء

parisa khany خواهر بزرگوار فکر نکنم لحن نوشتن من بیان از قضاوت باشه و بنده قصد جسارت و فضولی در زندگی شخصی شما رو که نداشتم من با این دید وارد شدم که شما یکسری مشکلات که همه بچه کنکوری ها به طور معمول دارند و حالا برای شما سوء برداشت شده و مقاله چاپ کرداید در هر صورت نیت ما خیر بود که محکوم شدیم.

P 1 پاسخ آخرین پاسخ
                                      2
                                      • Mosa ElahuM Mosa Elahu

parisa khany خواهر بزرگوار فکر نکنم لحن نوشتن من بیان از قضاوت باشه و بنده قصد جسارت و فضولی در زندگی شخصی شما رو که نداشتم من با این دید وارد شدم که شما یکسری مشکلات که همه بچه کنکوری ها به طور معمول دارند و حالا برای شما سوء برداشت شده و مقاله چاپ کرداید در هر صورت نیت ما خیر بود که محکوم شدیم.

P آفلاین
                                        P آفلاین
                                        parisa khany

Mosa Elahu من اگه تندی کردم معذرت شرایط اون لحظه ام اصلا خوب نبود

Mosa ElahuM 1 پاسخ آخرین پاسخ
                                        2
                                        • P parisa khany

Mosa Elahu من اگه تندی کردم معذرت شرایط اون لحظه ام اصلا خوب نبود

Mosa ElahuM آفلاین
                                          Mosa ElahuM آفلاین
                                          Mosa Elahu
                                          دانش آموزان آلاء

parisa khany خواهش فقط می گم خدا کمکت کنه .

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                          2
                                          پاسخ
                                          • پاسخ به عنوان موضوع
                                          وارد شوید تا پست بفرستید
                                          • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
                                          • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
                                          • بیشترین رای ها

• 1
                                          • 2
                                          • 8
                                          • 9
                                          • 10
                                          • 11
                                          • 12
                                          • 26
                                          • 27
                                          • درون آمدن

• برای جستجو وارد شوید و یا ثبت نام کنید
                                          • اولین پست
                                            آخرین پست
                                          0
                                          • دسته‌بندی‌ها
                                          • نخوانده ها: پست‌های جدید برای شما 0
                                          • جدیدترین پست ها
                                          • برچسب‌ها
                                          • سوال‌های درسی و مشاوره‌ای
                                          • دوره‌های آلاء
                                          • گروه‌ها
                                          • راهنمای آلاخونه
                                            • معرفی آلاخونه