کمپین آلاء رو زنده نگه داریم
-
واقعاً کاش میشد کاری کنیم که خبرنگارا گزارشی از آلاء تهیه کنند و تو اخبار نشون داده بشه ... هم به گوش و چشم رئیس دانشگاه شریف میرسید ... شاید هم برای آلاء خیر و حامی مالی پیدا میشد.
ARTHUR در کمپین آلاء رو زنده نگه داریم گفته است:
واقعاً کاش میشد کاری کنیم که خبرنگارا گزارشی از آلاء تهیه کنند و تو اخبار نشون داده بشه ... هم به گوش و چشم رئیس دانشگاه شریف میرسید ... شاید هم برای آلاء خیر و حامی مالی پیدا میشد.
اگه شدنی بود به 10 پیامم جواب میدادن
-
09303001947
این شماره ی دریافت پیامای شهرونداس برای باشگاه خبری خبرنگاران
-
کمتر کسی پایه هست! همه میگن خب تا الان خدا نگهش داشته بقیشم نگه میداره!
درسته ولی هرچیزی ممکنه! یکم همت به خرج بدین وقتی نمیگیره -
09303001947
@dr-bernosi در کمپین آلاء رو زنده نگه داریم گفته است:
09303001947
از همه ی بچه ها خواهش میکنم به تلگرام شماره ی بالا ( یوزرنیم : @Shahrvandyjc ) پیام بدن . قطعاً اگه تعداد پیام ها بالا باشه میشه امیدوار بود.
-
09303001947
از همه ی بچه ها خواهش میکنم به تلگرام شماره ی بالا ( یوزرنیم : @Shahrvandyjc ) پیام بدن . قطعاً اگه تعداد پیام ها بالا باشه میشه امیدوار بود.
09303001947
داداش برای تبلیغ آلا گفتم فقط یه نفر اومد
-
09303001947
09303001947
من نصب کنم این تلگرامو الان میفرستم
-
جریان تخریب رو بگین
-
اینطوری یکمی کنجکاو میشن
-
سلام دوستان
من خیلی از شنیدن این پیام ها ناراحت شدم...
بنده هم ایمیلمو فرستادم ؛ ما به آلا مدیونیم. برای من که اینجا مثل کلاس درس خصوصی بود و هست.. ان شالله همیشه پایدار باشه -
سلام دوستان
بنده هم ایمیلمو فرستادم ؛ ما به آلا مدیونیم. برای من که اینجا مثل کلاس درس خصوصی بود و هست.. ان شالله همیشه پایدار باشهgood student در کمپین آلاء رو زنده نگه داریم گفته است:
سلام دوستان
بنده هم ایمیلمو فرستادم ؛ ما به آلا مدیونیم. برای من که اینجا مثل کلاس درس خصوصی بود و هست.. ان شالله همیشه پایدار باشهسلام، مرسی
توی کمپین هم شرکت کنید لطفا -
good student در کمپین آلاء رو زنده نگه داریم گفته است:
سلام دوستان
بنده هم ایمیلمو فرستادم ؛ ما به آلا مدیونیم. برای من که اینجا مثل کلاس درس خصوصی بود و هست.. ان شالله همیشه پایدار باشهسلام، مرسی
توی کمپین هم شرکت کنید لطفاmohammadhassan چطور شرکت کنم؟
-
mohammadhassan چطور شرکت کنم؟
لینکش تو اولین پست هست. برید توی صفحه سمت راست مشخصاصتتون رو (اسم ، فامیل، ایمیل ، شهر و کشور ) وارد کنید و نظرتون رو بگید . حتما حتما نظرتون رو بگید. بعد گزینه Sign رو بزنید.
-
لینکش تو اولین پست هست. برید توی صفحه سمت راست مشخصاصتتون رو (اسم ، فامیل، ایمیل ، شهر و کشور ) وارد کنید و نظرتون رو بگید . حتما حتما نظرتون رو بگید. بعد گزینه Sign رو بزنید.
mohammadhassan چشم الان میرم
-
-
خب من 3 تا نظر دادم خخخ
میگم یه متن خوب بدید به من برا جریان تخریب مخم الان هنگه
بفرستم ایدی @Shahrvandyjc -
خب من 3 تا نظر دادم خخخ
بفرستم ایدی @ShahrvandyjcMasoumeh در کمپین آلاء رو زنده نگه داریم گفته است:
خب من 3 تا نظر دادم خخخ
بفرستم ایدی @Shahrvandyjcمتن آقا سهراب:
قضییه کلا از این قراره: (امروز رفتم پرسیدم که مطمئن بشم اشتباه ننویسم)
دانشگاه گفته ساختمان مدرسه یعنی دبیرستان و آلاء ( آزمایشگاه دبیرستان توش استدیوهای آلاء ساخته شده) باید کامل تخلیه بشه
چون توان مالی نداریم اگه جا نداشته باشیم عملا آلاء تعطیل میشهبعد از تخلیه فیلم های فعلی باقی می مونه ولی دیگه کسی رو برای پشتیبانی و نگهداری سایت نخواهیم داشت.
حالا اینکه بعد از تخلیه دقیقا چی میشه( تخریب میشه یا به شرکت های دیگه ی دانشگاه داده میشه یا هر چی میشه ) معلوم نیست و دست خود دانشگاه هست.
-
به ایدیم ارسال شد پیامام سین خوردن
-