کمپین آلاء رو زنده نگه داریم
-
mohammadhassan چطور شرکت کنم؟
good student در کمپین آلاء رو زنده نگه داریم گفته است:
لینکش تو اولین پست هست. برید توی صفحه سمت راست مشخصاصتتون رو (اسم ، فامیل، ایمیل ، شهر و کشور ) وارد کنید و نظرتون رو بگید . حتما حتما نظرتون رو بگید. بعد گزینه Sign رو بزنید.
-
good student در کمپین آلاء رو زنده نگه داریم گفته است:
لینکش تو اولین پست هست. برید توی صفحه سمت راست مشخصاصتتون رو (اسم ، فامیل، ایمیل ، شهر و کشور ) وارد کنید و نظرتون رو بگید . حتما حتما نظرتون رو بگید. بعد گزینه Sign رو بزنید.
mohammadhassan چشم الان میرم
-
-
خب من 3 تا نظر دادم خخخ
میگم یه متن خوب بدید به من برا جریان تخریب مخم الان هنگه
بفرستم ایدی @Shahrvandyjc -
خب من 3 تا نظر دادم خخخ
بفرستم ایدی @ShahrvandyjcMasoumeh در کمپین آلاء رو زنده نگه داریم گفته است:
خب من 3 تا نظر دادم خخخ
بفرستم ایدی @Shahrvandyjcمتن آقا سهراب:
قضییه کلا از این قراره: (امروز رفتم پرسیدم که مطمئن بشم اشتباه ننویسم)
دانشگاه گفته ساختمان مدرسه یعنی دبیرستان و آلاء ( آزمایشگاه دبیرستان توش استدیوهای آلاء ساخته شده) باید کامل تخلیه بشه
چون توان مالی نداریم اگه جا نداشته باشیم عملا آلاء تعطیل میشهبعد از تخلیه فیلم های فعلی باقی می مونه ولی دیگه کسی رو برای پشتیبانی و نگهداری سایت نخواهیم داشت.
حالا اینکه بعد از تخلیه دقیقا چی میشه( تخریب میشه یا به شرکت های دیگه ی دانشگاه داده میشه یا هر چی میشه ) معلوم نیست و دست خود دانشگاه هست.
-
به ایدیم ارسال شد پیامام سین خوردن
-
-
mohammadhassan نه ، من نه فیس بوک دارم نه توییتر .
-
دوستان یه پیشنهاد کمپین الارو زنده نگه داریم رو تو اینستاگرامم بزاریم شاید اثری داشته باشه
-
دوستان یه پیشنهاد کمپین الارو زنده نگه داریم رو تو اینستاگرامم بزاریم شاید اثری داشته باشه
samanehmosavi در کمپین آلاء رو زنده نگه داریم گفته است:
من تگ کردم زیر پست آلاء
فقط مونده خودشون پستشون رو بزارن -
samanehmosavi در کمپین آلاء رو زنده نگه داریم گفته است:
من تگ کردم زیر پست آلاء
فقط مونده خودشون پستشون رو بزارنmohammadhassan
امیدوارم این تلاش ها موثر واقع بشه -
من همه کارا رو کردم و کامنت هم دادم ، اینو هم به یاد دارم که این انجام وظیفه س نه لطف کردن.
سجاد96 در کمپین آلاء رو زنده نگه داریم گفته است:
اینو هم به یاد دارم که این انجام وظیفه س نه لطف کردن.
Excellent
-
منم ارسال کردم
-
بچه ها برید اینجا درخواست پیگیری گزارشات خبری صدا و سیما است ، و درخواست گزارش بنویسید
http://www.simanews.ir/Suggestion.aspx
بخش خبری هم اخبار شبکه 2 ، 20:30 رو انتخاب کنید که تمام درخواست هامون برای یک خبرگذاری فرستاده بشه
-
ARTHUR در کمپین آلاء رو زنده نگه داریم گفته است:
اینو برای اون آی دی فرستادم ، ظاهراً دوتیک شده
منم فرستادم رفت.