حماسهی حضور
-
رای میدهیم به کسی که این کشور و این شهدا و این نظام برایش ارزش باشد...حرف رهبر برایش ملاک باشد....
#دولت-انقلابی -
%(#00ff00)[بسم الله القاصم الجبارین]
سلام برکسی که همه میدونیم خیلی زودخواهدآمدودنیاروبه بهترین شکل ممکن تبدیل خواهدکرد.السلام علیک یا صاحب العصروالزمان(عج)
%(#00fff2)[آلایی ها،جوونای مملکتمون،ملت امام حسین(ع)؛سلاااممم]
مادوباره اومدیم!
%(#ff8c00)[باهمون آرمان ها،باهمون باورها،باهمون عشق!!!]
ولی استوارتر،باانگیزه وشوق بیشترومحکم تر!!!
ماتلاش میکنیم تامثل سردارعزیزشهیدمون دنیاروبه جای بهتری تبدیل کنیم.
%(#ccff00)[باورداریم برای این کار به یک دگرگونی نیازداریم؛]
%(#ff0066)[ماحتم داریم برای ایجادیک تغییربزرگ احتیاجی به هزینه های گزاف نیست!بلکه فقط کافیه هممون دست به دست هم بدیم وگام درمسیرآبادانی بزاریم ]
مامطمئنیم که همه درکنارهم میتونیم قله های نبوغ،نوآوری،آزادگی وآزادی بخشی روفتح کنیم وحتی بالاتر،به ثریابرسیم!
وحالاهمه ماهم نواوباصدای رسا به همه جهان اعلام میکنیم:
%(#ff0000)[{هرگزعلم زمین نمیمونه}]
خانم ها؛آقایون؛معرفی میکنم:
اتاق فکرعلمدارسری جدید!!!-چرارأیبدم؟
+إِنَّاللَّهَلايُغَيِّرُمابِقَومٍحَتّىٰيُغَيِّروا مابِأَنفُسِهِم(رعد۱۱)
خدا حال قومى را تغيير نمى دهد تا آنان حال خود را تغيير دهند...- من نمیدونم به کی رای بدم!
+فَاسْأَلُواأَهْلَالذِّکرِإِنکنتُمْ لَاتَعْلَمُونَ(أنبیا۷)
ازاهلشبپرسیداگرنمیدانید
- من نمیدونم به کی رای بدم!
-
شهید همت : هر موقع در مناطق جنگی راه رو گم کردید نگاه کنید آتش دشمن کدام سمت را میکوبد، همان جبهه خودی است.
اگر شما جوانان زمینه را برای روی کار آمدن دولت جوان و حزباللهی فراهم کنید، غصههای شما تمام میشود و این غصهها فقط مخصوص شما نیست.
مقام معظم رهبری در دیدار دانشجویان... -
سردار حجازی :حاج قاسم گفت :
کارگردان خداست،
مابازیگریمبه ایشان گفتیم آمریکایی ها و اسرائیلی ها خیلی تهدید میکنند، مراقبت باشید.
نقش شما دراین جبهه منحصر به فرد است، اگر به شهادت برسید این جبهه ضربه میخورد.
ایشان گفت همه این کارهایی که شده کار خداست. کارگردان اوست،ما بازیگریم. باآمدن و رفتن ما چیزی عوض نمیشود.
#چهلم-سردار-حجازی
#همه-رای-میدهیم -
-
%(#00ff00)[بسم الله القاصم الجبارین]
سلام برکسی که همه میدونیم خیلی زودخواهدآمدودنیاروبه بهترین شکل ممکن تبدیل خواهدکرد.السلام علیک یا صاحب العصروالزمان(عج)
%(#00fff2)[آلایی ها،جوونای مملکتمون،ملت امام حسین(ع)؛سلاااممم]
مادوباره اومدیم!
%(#ff8c00)[باهمون آرمان ها،باهمون باورها،باهمون عشق!!!]
ولی استوارتر،باانگیزه وشوق بیشترومحکم تر!!!
ماتلاش میکنیم تامثل سردارعزیزشهیدمون دنیاروبه جای بهتری تبدیل کنیم.
%(#ccff00)[باورداریم برای این کار به یک دگرگونی نیازداریم؛]
%(#ff0066)[ماحتم داریم برای ایجادیک تغییربزرگ احتیاجی به هزینه های گزاف نیست!بلکه فقط کافیه هممون دست به دست هم بدیم وگام درمسیرآبادانی بزاریم ]
مامطمئنیم که همه درکنارهم میتونیم قله های نبوغ،نوآوری،آزادگی وآزادی بخشی روفتح کنیم وحتی بالاتر،به ثریابرسیم!
وحالاهمه ماهم نواوباصدای رسا به همه جهان اعلام میکنیم:
%(#ff0000)[{هرگزعلم زمین نمیمونه}]
خانم ها؛آقایون؛معرفی میکنم:
اتاق فکرعلمدارسری جدید!!! -
همان دختر کمحجاب دختر من است. دختر ما و شماست؛ نه دختر خاص من و شما، اما جامعه ماست.
#همه-رای-میدهیم
#جامعه-ما -
![Screenshot_20210601-120346_1_1.jpg](/a
ssets/uploads/files/1622533003010-screenshot_20210601-120346_1_1.jpg)
#مکتب امام
-
#مکتب امام
-
این پست پاک شده!
-
يا أَيُّهَا الَّذينَ آمَنوا إِن تَنصُرُوا اللَّهَ يَنصُركُم وَيُثَبِّت أَقدامَكُم
متاسفانه امروز کسانی هستن که در زیر سایه جمهوری اسلامی و به دلیل مجاهدت همین شهیدان و امثال اینها و رزمندگان و ایثارگران دارند با امنیت و آزادی زندگی میکنند و 180 درجه برخلاف اهداف انقلاب کار می کنند....
https://uupload.ir/view/vid-20210520-wa0043_jqe1.mp4/
ان شاالله وعده همگی ما 28 خرداد پای صندوق های رای
#دولت انقلابی
#به عشق رهبر و حاج قاسم
#عدالت -
mohammadhosien mazaheri در اتاق فکرعلمدار(سری جدید!) گفته است:
يا أَيُّهَا الَّذينَ آمَنوا إِن تَنصُرُوا اللَّهَ يَنصُركُم وَيُثَبِّت أَقدامَكُم
متاسفانه امروز کسانی هستن که در زیر سایه جمهوری اسلامی و به دلیل مجاهدت همین شهیدان و امثال اینها و رزمندگان و ایثارگران دارند با امنیت و آزادی زندگی میکنند و 180 درجه برخلاف اهداف انقلاب کار می کنند....
https://uupload.ir/view/vid-20210520-wa0043_jqe1.mp4/
ان شاالله وعده همگی ما 28 خرداد پای صندوق های رای
#دولت انقلابی
#به عشق رهبر و حاج قاسم
#عدالتسن قانونی برای رای دادن در انتخابات ریاست جمهوری 1400 بر اساس قانون 18 سال تمام است.واجدان شرایط رای دادن باید متولد 28 خرداد 1382 و قبل از آن باشند.
ساعت آغاز رای گیری : 7صبح روز ۲۸ خرداد