-
نوشتهشده در ۱۵ خرداد ۱۴۰۰، ۱۳:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@saghi-mortazavi در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
@mitra-ism-rahmani
مجازه
هیچ شباهتی به من نداره فقط دمپاییشمجاز نیست که جنسش که با تو یکی نیست یه قسمتی هم از تو نیست
تشبیه اصلا عکس مثل ساقی دمپایی پرتاب میکنه :// -
احساس میکنم یکمی دیگه مغناطیس بخونم خاصیت مغناطیسی پیدا میکنم
-
این پست پاک شده!
-
@mitra-ism-rahmani در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
@infinitie-a اتفاقا منتظر طومار بودم از بغل گوشم رد شد
الان طومار بِدَم؟
نوشتهشده در ۱۵ خرداد ۱۴۰۰، ۱۳:۵۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده@infinitie-a نمیدونم اگه بیکارین بدین
-
@saghi-mortazavi در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
@mitra-ism-rahmani
مجازه
هیچ شباهتی به من نداره فقط دمپاییشمجاز نیست که جنسش که با تو یکی نیست یه قسمتی هم از تو نیست
تشبیه اصلا عکس مثل ساقی دمپایی پرتاب میکنه ://نوشتهشده در ۱۵ خرداد ۱۴۰۰، ۱۳:۵۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده@mitra-ism-rahmani
نعتکذیب میکنم
-
نوشتهشده در ۱۵ خرداد ۱۴۰۰، ۱۴:۰۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@saghi-mortazavi بکنی نکنی مهم نیس ://
-
@infinitie-a در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
@mitra-ism-rahmani
نمیدونم چرا کامل چیزیو نمیگید
چون عقایدم و باور هام جوریه که تاحالا حتی بابا مامانمم باهاش مخالفن
چون اگه بخوام چیزی بگم خیلیا بدشون میاد
چون من آدمی نیستم که بخوام رک حرف نزنم اگه بخوام چیزی بگم خیلی رک و تند میگم طرف بدش میاد
چون تنش ایجاد میشه
تو این انجمنم تاحالا فقط یه نفرو دیدم که باهاش بیشترین اشتراک عقیده داشتم
بیشتر اون بخشی که با بقیه مثل هم هستمو میگم و بقیه را برا خودم نگه میدارم
اینجوری دوستی ها قشنگترو و پایدار ترهنوشتهشده در ۱۵ خرداد ۱۴۰۰، ۱۴:۰۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده@mitra-ism-rahmani ولی ب نظرم همشو بگو
از نظر من هر کی خاست با کسی دوست باشه باید اونو با این طرز فکراش وعقیده هاش بخاد
ن اینکه بعضی چیزا رو مخفی کنه
من الان دیگه با خیلیا دوست نیستم حتی تو اقوام از چش خیلیا افتادم ولی مهم خودمم و طرز فکرمم
خیلیا فک میکنن کافرم
نماز میخونم ب خدا اعتقاد دارم ب قران اعتقاد دارم ولی بعضی چیزا رو نمیتونم درک کنم باعت شده فک کنن کافرم
بنظر خودم اونا خیلی قدیمی انシ -
نوشتهشده در ۱۵ خرداد ۱۴۰۰، ۱۴:۰۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@mitra-ism-rahmani
مهمه -
@jahad-20 و @دختر-بهار دیگه اینجا نمیام همون راهای ارتباطی خودمون بهترن
@Narjes-Hashemi نمیدونم منظورت کدوم تاپیک بود ولی اگر حرفی با نظرت نمیخوند معنیش این نیست که غلطه یا لحنش تنده شاید تنها اشکال اون متن اینه که تو قبولش نداری
Bio شاید اعصابمونو الکی سر مسائل چرت و پرت خورد کردیم دنیا ارزش اینو نداره به خاطر اختلاف عقاید همدیگه رو متهم به جاهل و منافق بودن بکنیم مخصوصا اینکه عقاید نزدیک به هممون بیشتر باشهممنون خیلی درس بزرگی بهم دادید
مهشید حسن زاده 0 دختر خوب شاکی نباش فضا برای کار خوب بیشتر از اون چیزیه که فکرشو کنی اگر با کسی نساختی یا تو یه زمینه نتونستی صد درصد افرادو جذب کنی معنیش این نیست که تقصیر بقیست جو رو خراب کردن اگر میتونی درستش کن
دیگه بقیم که اخراج شدن
-
@mitra-ism-rahmani ولی ب نظرم همشو بگو
از نظر من هر کی خاست با کسی دوست باشه باید اونو با این طرز فکراش وعقیده هاش بخاد
ن اینکه بعضی چیزا رو مخفی کنه
من الان دیگه با خیلیا دوست نیستم حتی تو اقوام از چش خیلیا افتادم ولی مهم خودمم و طرز فکرمم
خیلیا فک میکنن کافرم
نماز میخونم ب خدا اعتقاد دارم ب قران اعتقاد دارم ولی بعضی چیزا رو نمیتونم درک کنم باعت شده فک کنن کافرم
بنظر خودم اونا خیلی قدیمی انシنوشتهشده در ۱۵ خرداد ۱۴۰۰، ۱۴:۰۷ آخرین ویرایش توسط _Mitra_ انجام شدهaynaz masoumi وایی نباید میگفتم
ببین من یه ذره پلیدم :/// ما آدما اجتماعی هستیم خب؟
آخرش تهش یه جاهایی به یه عده نیاز پیدا میکنیم بنظرم اگه بیشتر روی اشتراکاتمون کار کنیم وقت نیاز بهم خب دوستی هامون بدرد میخوره
یه جورایی مدارا با مردم با عقاید مختلف اینجوری عقایدمو حفظ میکنم ضربه نمیخورم و سود هم میکنم
نه اینکه به دوستام خیانت کنم ولی کلا زندگیمو رو پایه صلح گذاشتم و مدارا
به وقتش از عقایدم دفاع میکنم هر جا لازم باشه
وگرنه لازم نیست دم به دیقه تو این دنیایی که همه فکر میکنن کارشون و عقاید خودشون درسته و از بقیه غلطه چیزیو اثبات کنم چ برسه به عقایدم که واقعا برام ارزشمنده -
نوشتهشده در ۱۵ خرداد ۱۴۰۰، ۱۴:۰۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ب کنکور ما ک رسید الا برنامه نویسی رو شروع کرد
️
-
@jahad-20 و @دختر-بهار دیگه اینجا نمیام همون راهای ارتباطی خودمون بهترن
@Narjes-Hashemi نمیدونم منظورت کدوم تاپیک بود ولی اگر حرفی با نظرت نمیخوند معنیش این نیست که غلطه یا لحنش تنده شاید تنها اشکال اون متن اینه که تو قبولش نداری
Bio شاید اعصابمونو الکی سر مسائل چرت و پرت خورد کردیم دنیا ارزش اینو نداره به خاطر اختلاف عقاید همدیگه رو متهم به جاهل و منافق بودن بکنیم مخصوصا اینکه عقاید نزدیک به هممون بیشتر باشهممنون خیلی درس بزرگی بهم دادید
مهشید حسن زاده 0 دختر خوب شاکی نباش فضا برای کار خوب بیشتر از اون چیزیه که فکرشو کنی اگر با کسی نساختی یا تو یه زمینه نتونستی صد درصد افرادو جذب کنی معنیش این نیست که تقصیر بقیست جو رو خراب کردن اگر میتونی درستش کن
دیگه بقیم که اخراج شدن
نوشتهشده در ۱۵ خرداد ۱۴۰۰، ۱۴:۰۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهپیروز در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
نمیدونم منظورت کدوم تاپیک بود ولی اگر حرفی با نظرت نمیخوند معنیش این نیست که غلطه یا لحنش تنده شاید تنها اشکال اون متن اینه که تو قبولش نداری
یه چیزی بگم شاید خیلی دیر باشه ولی من شخص مورد نظری منظورم نبود حتی آخرای متن هم گفتم...
هرچند فکر میکنم شاید قانع کردن خیلی سخت باشه و یه جورایی دیگه مهم نیست برای شماهم نباشه چون اصلا تاپیک دیگست نه اون تاپیک مد نظر شما
ولی خیلی خوبه اگه همین لحن تند همین قبول نداشتنا ویا اختلاف نظرش همین درست و غلطش به شخصیت و عقاید آدما توهینی نمیکرد
اینجور شاید قشنگ ترمیشد...
و نکته ی اخر که من اگر قبولش نداشتم دنبالش نمیکردم که بیام ازش حرف بزنم
درهر صورت گذشت اشتباه دوطرفه...
ان شالله موفق باشید و به تمام اهدافتون برسید -
نوشتهشده در ۱۵ خرداد ۱۴۰۰، ۱۴:۱۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
یعنی جدی الان اینفینیتی ای داره طومار مینویسه
-
نوشتهشده در ۱۵ خرداد ۱۴۰۰، ۱۴:۱۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
شک نکن
-
نوشتهشده در ۱۵ خرداد ۱۴۰۰، ۱۴:۱۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
تسلیت میگم میترا
-
aynaz masoumi وایی نباید میگفتم
ببین من یه ذره پلیدم :/// ما آدما اجتماعی هستیم خب؟
آخرش تهش یه جاهایی به یه عده نیاز پیدا میکنیم بنظرم اگه بیشتر روی اشتراکاتمون کار کنیم وقت نیاز بهم خب دوستی هامون بدرد میخوره
یه جورایی مدارا با مردم با عقاید مختلف اینجوری عقایدمو حفظ میکنم ضربه نمیخورم و سود هم میکنم
نه اینکه به دوستام خیانت کنم ولی کلا زندگیمو رو پایه صلح گذاشتم و مدارا
به وقتش از عقایدم دفاع میکنم هر جا لازم باشه
وگرنه لازم نیست دم به دیقه تو این دنیایی که همه فکر میکنن کارشون و عقاید خودشون درسته و از بقیه غلطه چیزیو اثبات کنم چ برسه به عقایدم که واقعا برام ارزشمندهنوشتهشده در ۱۵ خرداد ۱۴۰۰، ۱۴:۱۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@mitra-ism-rahmani بله درسته ممکنه ی روزی ی جایی بدرد بخورن
ولی من نیازشون ندارم و اگه هم نیازشون داشته باشم ازشون کمک نمیگیرم چون بیشتر با ادمایی ارتباط برقرار میکنم و میتونم باهاشون مدادرا کنم ک شبیه خودم باشن
اگ شبیه خودم نباشن دعوا میشم ههههه -
توی قوانین این تاپیک گفتیم بحث سیاسی نباشه
اگه می خوایین در مورد انتخابات صحبت کنید یه تاپیک در دسته مناسب بزنید و اونجا صحبت کنید -
نوشتهشده در ۱۵ خرداد ۱۴۰۰، ۱۴:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
نه اینقدر طولانی نه زودتر بفرستش حاجی
-
نوشتهشده در ۱۵ خرداد ۱۴۰۰، ۱۴:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
فاااااتحَه