-
Infinitie. Areplied to _Mitra_ on ۱۵ خرداد ۱۴۰۰، ۱۴:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@mitra-ism-rahmani در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
Infinitie. A قبول دارم حرفتونو
نمیدونم منم تا قبل راهنمایی اتفاقا خیلی خشک بودم ولی از دبیرستان یاد گرفتم اختلاف هست زیادم هست و باید یادبگیرم کنار بیام و مدارا کنم ولی این به یشکلی رفت جلو که کلا زدم بر طبل بی عاری که کلا بحث نکنم چون هیچ وقت آدم منطقی نیافتم و همیشه فکر میکردم که نمیشه بیامو و بتونم نظر کسی رو تغییر بدم
اتفاقا همین چند دیقه پیش بهم اثبات شد میشه
رو این یه مورد باز باید تجدید نظر کنم ولی بازم به نظر من باید بیشتر رو اشتراکات تمرکز کرد تو اون طومار قبلی به یکی از دوستان هم گفتمچه جالب
بله اونو خوندم
هومممم حالا بعدا بیشتر بحث میکنیم -
من دیگه پتانسیل طومار ندارم اینفینیتی لطفا دیگه ندین
-
میترا این اولین باره چ زود خسته شدی
-
Infinitie. Areplied to _Mitra_ on ۱۵ خرداد ۱۴۰۰، ۱۴:۲۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@mitra-ism-rahmani تنها نیستید
-
چ خبره
-
_Mitra_replied to Infinitie. A on ۱۵ خرداد ۱۴۰۰، ۱۴:۲۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Infinitie. A خداروشکر گفتین بعد ولی بحث خوبی بود تشکر
-
مسابقه طوماره
-
تا سه نشه بازی نشه
آقا من یه سوال دارم اومدیمو طرف منطق حالیش نشد طرف نفهمید چی میگم الانم تو انجمن این نوع طرف رایجه کلا به نظرم عقاید آدما فقط به خودشون مربوطه من اگر اینم به خودم مربوطه پس بهترین کار اینه که ارزش قائل باشیم شده برا شخصیت خودمون.. آدمی که یه عقیده داره براش ارزش قائله و متاسفانه خیلیا فقط حرف میزنن به این فکر نمیکنه که بزار یکم عقلانی برم جلو شاید حرف من غلطه و متاسفانه گوش نمیدن که قانع شن گوش میدن که جواب بدن
پس همه چی منطق طرف نیست ((در این راستا ))خیلیا درک اینو ندارن... -
Infinitie. Areplied to _Mitra_ on ۱۵ خرداد ۱۴۰۰، ۱۴:۲۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@mitra-ism-rahmani من متشکرم
-
0-0ftm هاااا موضوع چیه خو
-
0-0ftm پرس و جو کن به منم بگو
-
Infinitie. Areplied to _Biliifti_ on ۱۵ خرداد ۱۴۰۰، ۱۴:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@narjes-hashemi
خیلی جای بحث داره
خیلیییی
ان شالله یه موقع دیگه
779905/846714