-
Bio همین
باید ساخته بشه هم ما ببینیم
هم کسایی که غیر ایرانیننوشتهشده در ۱۶ خرداد ۱۴۰۰، ۶:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهamirh_hmyf در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
Bio همین
هم کسایی که غیر ایرانینولی ایرانیا تنبلن
منتظرن یکی بیاد تاریخو درسشون بده
چه انتظارایی داری -
0-0ftm
نگفته
بهتر که نگه -
نوشتهشده در ۱۶ خرداد ۱۴۰۰، ۶:۵۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@sania-andiravan
-
نوشتهشده در ۱۶ خرداد ۱۴۰۰، ۶:۵۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
کی باورش میشه مادرشوهر مامانم رفته تو اشپزخونه دارن با مامانم غذا درست میکنن
-
Bio اره دقیقا
همون فیلمارو هم درست و حسابی نساختیم
یه مختار خوب بود فقط که ۵۰۰ بار پخشش کردن و هنوزم بعضیا برای ۵۰۰مین بار نگاهش میکنن
به جا این فیلمای چرت و پرت
یه فیلم درست و حسابی بسازن در مورد تاریخ خودمون با یه تاریخ ۲۵۰۰ساله :_)amirh_hmyf
حتی به نظرم دیگه فیلمای کمدی ایران اصلا خوب نیستن
فاجعه اس فقط چرت و پرت مسخره
آخرش هم عروسیه
سریال هم که همه پولدارن تو قصر زندگی میکنن و فقط کش میدن -
amirh_hmyf در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
Bio همین
هم کسایی که غیر ایرانینولی ایرانیا تنبلن
منتظرن یکی بیاد تاریخو درسشون بده
چه انتظارایی دارینوشتهشده در ۱۶ خرداد ۱۴۰۰، ۶:۵۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهBio اره
چند وقت دیگه از به کشور دیگه میان میسازن با صد ها تغییر و تحریف
اون موقع میان میگن آی اله آی بله -
amirh_hmyf
حتی به نظرم دیگه فیلمای کمدی ایران اصلا خوب نیستن
فاجعه اس فقط چرت و پرت مسخره
آخرش هم عروسیه
سریال هم که همه پولدارن تو قصر زندگی میکنن و فقط کش میدننوشتهشده در ۱۶ خرداد ۱۴۰۰، ۶:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده@sania-andiravan اصلا هر فیلمی شروع میشه اخرش کاملا معلومه که چی خواهد شد
-
@sania-andiravan اصلا هر فیلمی شروع میشه اخرش کاملا معلومه که چی خواهد شد
amirh_hmyf
عروسی -
@narjes-hashemi هعی
همشونم بی منطقن
بهتره بخندیو رد شی به این جور ادمانوشتهشده در ۱۶ خرداد ۱۴۰۰، ۶:۵۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهamirh_hmyf در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
@narjes-hashemi هعی
همشونم بی منطقن
بهتره بخندیو رد شی به این جور ادمای چیزی شبیه علم باطله مثل اینکه چرتو پرت بکنی تو گوش بقیه بدون حتی یه دلیل قانع کننده دلیلی که اگه بود شاید وضعیت فرهنگ و نگرش هیچ کودوم از ما این نبود شاید میشد سطح سوادو شعورو بالا برد نه اون نگرش هایی که بی فرهنگی ازشون بیداد میکنه
افکاری که من میگم عقاید من درسته تو غلط داری میگی
همونایی که اگر من طرز نگاه یا پوششم این باشه صددرصد میرم بهشت و دقیقا همون بهشتی که ذاتا اشتباه کردن تو فکر ما...
جالبه به حرفاشون رنگ مذهبیتم میزنن -
amirh_hmyf
عروسینوشتهشده در ۱۶ خرداد ۱۴۰۰، ۷:۰۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده@sania-andiravan در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
amirh_hmyf
عروسییا یکی مرده
یا زندانه
یا بچه گیرشون اومده
یا خونه ندارن
یا خیلی پول دارن مزاحم دارن
یا اینکه میخوان عروسی کنن پول ندارن -
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۶ خرداد ۱۴۰۰، ۷:۰۰ آخرین ویرایش توسط 81Sobhan انجام شده
بلاخره فصل 1 و 2 زیست یازدهم آرش تموم شد چقدر کش داشت این دو فصل اندازه 4 فصل دوازهم بودن
جزوه هم پر غلط املایی
یجا استاد عصبانی شدن گفتن این تایپیست هم پدر منو در اورده با این تایپ کردنش -
@sania-andiravan در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
amirh_hmyf
عروسییا یکی مرده
یا زندانه
یا بچه گیرشون اومده
یا خونه ندارن
یا اینکه میخوان عروسی کنن پول ندارنFateme S 0
دقیقاااا یا دختره فقیره پسره پولداره مادر شوهر نمیزاره
اجتماعی ها که هیچی شنای پروانه رو دیدم تا چند روز اعصابم درگیر بود -
حقیقتا روز قشنگیه تا الان 3 ساعته که به گوشی دست نزدم/:
-
@narjes-hashemi هعی
همشونم بی منطقن
بهتره بخندیو رد شی به این جور ادمای چیزی شبیه علم باطله مثل اینکه چرتو پرت بکنی تو گوش بقیه بدون حتی یه دلیل قانع کننده دلیلی که اگه بود شاید وضعیت فرهنگ و نگرش هیچ کودوم از ما این نبود شاید میشد سطح سوادو شعورو بالا برد نه اون نگرش هایی که بی فرهنگی ازشون بیداد میکنه
همونایی که اگر من طرز نگاه یا پوششم این باشه صددرصد میرم بهشت و دقیقا همون بهشتی که ذاتا اشتباه کردن تو فکر ما...
جالبه به حرفاشون رنگ مذهبیتم میزنن@narjes-hashemi
حرص نخور نرجسی زیاد درگیر اینا نشو اخرش هیچه
چرنوبیل ببین -
@narjes-hashemi هعی
همشونم بی منطقن
جالبه به حرفاشون رنگ مذهبیتم میزنننوشتهشده در ۱۶ خرداد ۱۴۰۰، ۷:۰۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده@narjes-hashemi به قول سعدی چون به خلوت میروند ان کار دیگر میکنند
-
@sania-andiravan در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
amirh_hmyf
عروسییا یکی مرده
یا زندانه
یا بچه گیرشون اومده
یا خونه ندارن
یا اینکه میخوان عروسی کنن پول ندارننوشتهشده در ۱۶ خرداد ۱۴۰۰، ۷:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهFateme S 0
️
️
️
-
نوشتهشده در ۱۶ خرداد ۱۴۰۰، ۷:۰۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@sania-andiravan والا چرنوبیل شرف داره به اینا
-
@narjes-hashemi
فقط اون قسمتش یه خانمه نباید به شوهرش تو بیمارستان بود درست میزدچقدر سرش حرص خوردم
-
@narjes-hashemi
فقط اون قسمتش یه خانمه نباید به شوهرش تو بیمارستان بود درست میزدچقدر سرش حرص خوردم
نوشتهشده در ۱۶ خرداد ۱۴۰۰، ۷:۱۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@sania-andiravan برم رو منبر یا بسه برا امروز؟
فیلم قشنگیع -
نوشتهشده در ۱۶ خرداد ۱۴۰۰، ۷:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده@narjes-hashemi دیدیش بالاخره؟