-
@narjes-hashemi
فقط اون قسمتش یه خانمه نباید به شوهرش تو بیمارستان بود درست میزدچقدر سرش حرص خوردم
نوشتهشده در ۱۶ خرداد ۱۴۰۰، ۷:۱۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@sania-andiravan برم رو منبر یا بسه برا امروز؟
فیلم قشنگیع -
@sania-andiravan والا چرنوبیل شرف داره به اینا
نوشتهشده در ۱۶ خرداد ۱۴۰۰، ۷:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده@narjes-hashemi دیدیش بالاخره؟
-
@sania-andiravan برم رو منبر یا بسه برا امروز؟
فیلم قشنگیع@narjes-hashemi
ها برو -
@narjes-hashemi
فقط اون قسمتش یه خانمه نباید به شوهرش تو بیمارستان بود درست میزدچقدر سرش حرص خوردم
نوشتهشده در ۱۶ خرداد ۱۴۰۰، ۷:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده@sania-andiravan اخ اخ
️
️
️
-
@narjes-hashemi دیدیش بالاخره؟
amirh_hmyf
نرجس دیگه دیالوگ ها رو حفظه -
amirh_hmyf
نرجس دیگه دیالوگ ها رو حفظهنوشتهشده در ۱۶ خرداد ۱۴۰۰، ۷:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده@sania-andiravan
ارزش حفظ کردن دیالوگاشو داره -
@narjes-hashemi دیدیش بالاخره؟
نوشتهشده در ۱۶ خرداد ۱۴۰۰، ۷:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهamirh_hmyf آقا بم برخورد
اون روزایی که شما برا امیر کبیر میخوندی من بار پنجم بود میدیدمشهرچند اصلا خود کارگردانش بام تماس گرفت خودم وطن پرست بودم نرفتم وگرنه نیاز داشتن بهم
-
amirh_hmyf
نرجس دیگه دیالوگ ها رو حفظهنوشتهشده در ۱۶ خرداد ۱۴۰۰، ۷:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده@sania-andiravan در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
amirh_hmyf
نرجس دیگه دیالوگ ها رو حفظهدفتر گذاشته بودم براش
-
نوشتهشده در ۱۶ خرداد ۱۴۰۰، ۷:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@sania-andiravan به شستم رحم کن
میگم بعدا -
فقط فیلمای ترسناک
یه زوجی دنبال خونه
عه تو این خونه یه جن بوده که با اره برقی همه رو تیکه تیکه کرده آخ جون بریم این رو بخریم
عه صداهایی میاد برم دنبالش
آخر سر هم می بینن جن اومده باز میرن تو اتاق خودشون در بسته با لامپ خاموش می خوابن -
amirh_hmyf آقا بم برخورد
اون روزایی که شما برا امیر کبیر میخوندی من بار پنجم بود میدیدمشهرچند اصلا خود کارگردانش بام تماس گرفت خودم وطن پرست بودم نرفتم وگرنه نیاز داشتن بهم
نوشتهشده در ۱۶ خرداد ۱۴۰۰، ۷:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده@narjes-hashemi عههه
یکی دیگه بود پس ندیده بود داشتم تعریفش میکردم
من هفته پیش vikingsو دیدم
تو یه هفته تمومش کردم
۱۰۰ قسمت بود -
سلام عزیزم روزت بخیر
درباره تاپیک دخترونه خاص میخواستم صحبت کنم باهات
اسپم زیاد داره
موضوعش حجابه اما متفرقه هم داره
یه سریاشو پاک میکنم ک مرتبط نیست از این به بعد اگر چیزی دیدی گزارش بزن حتما
chichak am -
فقط فیلمای ترسناک
یه زوجی دنبال خونه
عه تو این خونه یه جن بوده که با اره برقی همه رو تیکه تیکه کرده آخ جون بریم این رو بخریم
عه صداهایی میاد برم دنبالش
آخر سر هم می بینن جن اومده باز میرن تو اتاق خودشون در بسته با لامپ خاموش می خوابننوشتهشده در ۱۶ خرداد ۱۴۰۰، ۷:۲۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده@sania-andiravan ولی بازم بهترین فیلم تارید inception یا همون تلقینه با بازی دیکاپریو یعنی قشنگ باید سه چهار بار ببینی تا بفهمی چی شد تو فیلم
بهترین فیلم کریستوفر نولانم هست خودش نویسندشم بوده ده سال فقط طول کشیده فیلمنامشو بنویسه
amirh_hmyf شماهم ببین اگه البته ندیدی
هرچی میگم میگه دیدم -
سلام عزیزم روزت بخیر
درباره تاپیک دخترونه خاص میخواستم صحبت کنم باهات
اسپم زیاد داره
موضوعش حجابه اما متفرقه هم داره
یه سریاشو پاک میکنم ک مرتبط نیست از این به بعد اگر چیزی دیدی گزارش بزن حتما
chichak amنوشتهشده در ۱۶ خرداد ۱۴۰۰، ۷:۲۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهmaryam111 کل تایپیک اسپمه
همشو پاک کن اصلا -
@sania-andiravan ولی بازم بهترین فیلم تارید inception یا همون تلقینه با بازی دیکاپریو یعنی قشنگ باید سه چهار بار ببینی تا بفهمی چی شد تو فیلم
بهترین فیلم کریستوفر نولانم هست خودش نویسندشم بوده ده سال فقط طول کشیده فیلمنامشو بنویسه
amirh_hmyf شماهم ببین اگه البته ندیدی
هرچی میگم میگه دیدمنوشتهشده در ۱۶ خرداد ۱۴۰۰، ۷:۲۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده@narjes-hashemi اینسپشنو تا نصف دیدم
خوشم نیومد بقیه شو ببینم
تخیلی بود خوشم نیومد -
@narjes-hashemi عههه
یکی دیگه بود پس ندیده بود داشتم تعریفش میکردم
من هفته پیش vikingsو دیدم
تو یه هفته تمومش کردم
۱۰۰ قسمت بودنوشتهشده در ۱۶ خرداد ۱۴۰۰، ۷:۲۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهamirh_hmyf
Wow
مایکل هرست عالیهههه..
بعد امتحانا باید برم سراغش -
maryam111 کل تایپیک اسپمه
همشو پاک کن اصلافارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۶ خرداد ۱۴۰۰، ۷:۲۲ آخرین ویرایش توسط maryam111 انجام شدهamirh_hmyf حالا همش هم نه
ینی روزی که من اسپم نبینم عید منه
باکلاس شدی دوباره دور از دسترس.. -
amirh_hmyf
Wow
مایکل هرست عالیهههه..
بعد امتحانا باید برم سراغشنوشتهشده در ۱۶ خرداد ۱۴۰۰، ۷:۲۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده@narjes-hashemi اره
منم بعد امتحانا میخوام افیسو شروع کنم
همچنین مانی هیست
برکینگ بدم برا بار دوم میخوام ببینم -
@narjes-hashemi اینسپشنو تا نصف دیدم
خوشم نیومد بقیه شو ببینم
تخیلی بود خوشم نیومدنوشتهشده در ۱۶ خرداد ۱۴۰۰، ۷:۲۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهamirh_hmyf ولی خدایی تخیل نویسندش فاجعه بوده
چون درکش نکردیدوبار ببینی دوستش میداری
-
amirh_hmyf حالا همش هم نه
ینی روزی که من اسپم نبینم عید منه
باکلاس شدی دوباره دور از دسترس..نوشتهشده در ۱۶ خرداد ۱۴۰۰، ۷:۲۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهmaryam111 همین دیگه
پاک کن تایپیکا رو راحت باشی
دستم خورده بازم
️
️
️