امید به خدا در کنکور 404 با همه اون سختی هایی که تا الان طی کردم و این مسیر سخت رو خودم انتخاب کردم با همه چالش هایی که تا الان داشته ....😲 😕
چه روز هایی که با ناراحتی سپری شدن ولی ادامه دادم 😠
مشکلاتم برطرف نمیدن ولی ادامه دادم🏋🏼
هر مشکلی که فکرش رو بکنید ...☘
باز به خدا توکل میکنم تا تو این مسیر درست قدم بردارم
هر جایی زمین خوردم دوباره بلند میشم و ادامه میدم
زندگی همه مراحلش همینه 💪
بالا و پایین زیاد داره اما همه اینها شیرینی زندگیه⭐
بیشتر کار میکنم و خودم رو میسازم چون هیچ کس جز به اندازه خودم همراه و دلسوزم نبوده تا به الان...🥇
تو این مسیر همه کسانی که بهم کمک میکنن رو فراموش نمیکنم
با آرامش خاطر مسیر رو ادامه میمد و میدونم که خدا حواسش به همه چیز من هست....
ممنونم از خودمون که تصمیم گرفتیم تو این مسیر تلاش میکنیم و تیم خوب آلا💫
✍🏼 18 شهریمور ماه1403🌹
سلام دوستان
من همه روش های حل تستای فیزیک رو با آقای طلوعی یاد گرفتم که همونجور که خودتون می دونید با راه حل های عادی تستا خیلی متفاوته. الان یه مشکلی دارم. مثلا وقتی میرم آزمون میدم و می خوام آزمون رو تحلیل کنم، پاسخنامه ارائه شده برای اون آزمون رو متوجه نمیشم چون کلا از آقای طلوعی یه جور دیگه یاد گرفتم. یا حتی کتاب تستا که مثل ایشون حل نمی کنن. کس دیگه ای هست این مشکل براش پیش اومده باشه، میشه راهنمایی ام کنید که شما چیکار می کنید؟
سلام دوستان، کتابهای آلا رو که به صورت سیاه سفید چاپ کردم که از
ریاضیات ریاضی استاد ثابتی ۸۰ درصد (بیشتر با مداد)
شیمی استاد پویانفر 5 درصد
فیزیک ریاضی استاد طلوعی ۵ درصد
استفاده کردم.
جزوهها تمیزن و در حد نو و میتونید به طور کلی یا فرسنگ به فرسنگ فنر بزنید :)
کتابهای تست گاج که برای سال 98 هستن رو دارم میدم: شیمی جامع- فیزیک جامع- کتاب تست و کتاب جواب ریاضیات
چون اینجا نشد عکسها رو براتون توی لینک گذاشتم، عکس های بیشتر خواستین هم براتون قرار میدم..
https://forum.alaatv.com/topic/61352/جزوه-های-راه-ابریشم-پرو?_=1696058252072
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@ریاضیا @راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی
@راه-ابریشم-پرو-شیمی
سلام دوستان من جزوههای شیمی آقای پویانفر، ریاضیات ریاضی آقای ثابتی و فیزیک ریاضی استاد طلوعی که برای سال گذشته هست رو میفروشم.
IMG_20230927_233804.jpg IMG_20230927_232548.jpg IMG_20230928_163230.jpg IMG_20230927_232539.jpg IMG_20230927_234326.jpg IMG_20230927_234741.jpg
کتابهای گاج هم دیگه، البته اینها برای سال 98-99 هستنIMG_20230928_163201.jpg IMG_20230928_163109.jpg
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@ریاضیا ریاضی فیزیک
@راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی
@راه-ابریشم-پرو-شیمی
سوالات راه ابریشمی ها
-
و یک سوال دیگه
منی که میخوام کنکور ۱۴۰۲ شرکت کنم. استفاده بکنم ضرر نداره؟ یعنی اینکه خوب هم هست؟ یا خیلی عالی میشه؟ -
@hamed-shakouri در سوالات راه ابریشمی ها گفته است:
amir aa
اگر پایه دهم هستید از الان زوده با راه ابریشم پیش بیاید
بهتره تمرکزتون روی همون صفرتاصد های رایگان آلاء باشهamir aa
درسته اگه الان صفر تا صد هارو باقدرت بخونید شاید دیگه نیازی به راه ابریشم نباشه
ولی اگه صفر تا صد ها رو عالی کار کنی سال آخر راه ابریشم هم تهیه کنید رتبه خیلی خوبی کسب میکنید -
@hamed-shakouri
خب من پشت کنکوری هستم و میخوام برای سال ۱۴۰۲ بخونم
زودتر هم نمیشه چون قانونی درست نیست و هم اینکه مطالب نظام جدید رو یک بار خوندم برای کنکور ۹۸.
یک چیز دیگه هم اینکه این بین کلاس دانشگاه هم میرم. -
Nazanin Rahdar دانش آموزان آلاء دوازدهم تجربیreplied to Arshia Yazdian on آخرین ویرایش توسط انجام شده
نگید اینا رو... زین بی قرار نشون داد که آقای ابوذرخانی ممکنه بر اثر لو دادن جزئیات راه ابریشم بکشتتون
-
Nazanin Rahdar
دیگه دیر شده -
@elham650 مخالفم اگه تونستین تما سوالات ابریشم ریاضی اعم از کنکورچه و آزمون گزینه دو و قلمچی و دفترچه تست رو تموم کنین که بیشتر 4000 تست هست یا شاید 5000 اونوقت برید سراغ منبع دیگر
چون ابریشم فیزیک نداشتم در این درس دخالت نمیکنم -
shayan jafari نمیدونم چرا این نوشته هاتونو خیلی دوست دارم
کلمه به کلمه شو در طول سال حس کردم -
@hamed-shakouri من اکثرا آنلاین میدیم
مشکل من اینترنت مخابرات بود قطع وصل زیاد میشد
گاهی اوقات واقعا کفری میشدم
پدرو مادرم هم به عنوان تیکه میگفتن که آخه کی اینترنتی درس میخونه
تا جایی که ما خبر داریم باید دسترسی به اینترنتو ازت بگیریم که مبادا حواستو نسبت به درس پرت نکه
حالا هی من میگفتم اینطوریام که شما میگین نیست الان دور و زمانه عوض شده و ....
دیگه برای اینکه از این بحثا نداشته باشم یه نت شبانه میگرفتم یه عالمه ویدیو دانلود میکردم -
فقط ای کاش آقای موقاری تست هارو به قولی خودش ویتامین بستنی مخلوط ارائه نمیداد
بلاخره شاید یه دوستی قلمچی یا گاج آزمون شرکت کنه که اونم بتونه از تست هاش استفاده کنه
همچنین ای کاش ایشان در جزوه تست از تست های بیشتری استفاده میکرد و یک تعادلی بین تعداد تست ها و سختی و اهمیت فصول میداشت
مثلا فک کنم فرسنگ 6 بود از 5 فصل کتاب که هر کدومشون واقعا چالش یود 200 تا تست مطرح شد و فرسنگ یک هم با اینکه مطالب مهمی داشت لی مطالب خیلی کمتری داشت ای فرسنگ هم 200 تا تست در دفترچه تست وجود داره
حالا نظر من اینه که هر فصلی به طور متوسط 100 تا 120 تا تست کفایت میکنه -
amir karami 0 موافقم.
تو بعضی فرسنگا، اصلا تناسب بین تستا و مباحث رعایت نمیشد. مثلا یادمه تو یه فرسنگی که هم بحث قلب بود هم فصل ۳ دوازدهم، از اون مبحث دوازدهم فقط ۴۴ تا تست اومده بود و بقیه ۱۵۰ و خورده ای تست همش از قلب بود!! ( اون فرسنگ تستا ۲۰۰ یا ۲۱۰ تا بود )
اشکال بعدی هم این بود که تستا قر و قاطی بود و تفکیک نشده بود. یعنی اگه دانش آموز یه وقت میخواست فقط به تستای یه فصل فقط جواب بده، باید تو کل جزوه تستا میگشت دنبالش همش که خیلی وقت گیر بود.
لطفا از سال بعد جزوه تستا رو جدا کنین تستهاشو
@مدیر-محصول-ابریشم -
amir karami 0
سلام
ایده شما درست
اما من به شخصه با نظر استاد موافق تر بودم
ایشون میگفتن من میخوام وقتی تست میزنین همش یه فصل نباشه
یهو بپره فصل بعدی
مثل کنکور
سوالای قلب که پشت هم نیستن
یکی اون وسطه یکی اخر
ولی حرف شما برای تستای اموزشی درسته -
Arshia Yazdian عاااااااااااااااااااالی
-
r sh در تجربیات راه ابریشمی ها گفته است:
@hamed-shakouri در تجربیات راه ابریشمی ها گفته است:
جهت
پرسش و پاسخ
بین راه ابریشمی ها میتونیدسوالات
خودتون رو در تاپیک زیر عنوان کنید تاپاسخش
اینجا گذاشته بشه و باعث شلوغی این تاپیک نشه
https://forum.alaatv.com/topic/34040/سوالات-راه-ابریشمی-هاواى شرمنده من تازه اين پست رو ديدم
پوزش فراوانخواهش میکنم
اشکال نداره، میگم انتقال بدن به اینجا
راحت باشید بپرسید هرچی سوال دارید