Skip to content
  • دسته‌بندی‌ها
  • 0 نخوانده ها: پست‌های جدید برای شما 0
  • جدیدترین پست ها
  • برچسب‌ها
  • سوال‌های درسی و مشاوره‌ای
  • دوره‌های آلاء
  • گروه‌ها
  • راهنمای آلاخونه
    • معرفی آلاخونه
    • سوال‌پرسیدن | انتشار مطالب آموزشی
    • پاسخ‌دادن و مشارکت در تاپیک‌ها
    • استفاده از ابزارهای ادیتور
    • معرفی گروه‌ها
    • لینک‌های دسترسی سریع
پوسته‌ها
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (بدون پوسته)
  • بدون پوسته
بستن
Brand Logo

آلاخونه

• سوال یا موضوع جدیدی بنویس

• سوال مشاوره ای
  • سوال زیست
  • سوال ریاضی
  • سوال فیزیک
  • سوال شیمی
  • سایر
  1. خانه
  2. برنامه های آلاء
  3. راه ابریشم آلاء
  4. سوالات راه ابریشمی ها
آلا پولمو بالا کشید
M
پارسال راه ابریشم ۲ رو گرفتم که گفته بودن تمدید داره و چیزی قید نکرده بودن که اگه فارق التحصیل باشی نمیتونی تمدیدش کنی یهو دیدم کل فیلمایی که فقط بعضیاشونو دیده بودم از رو پنلم فوت شده رفته من موندمو ۶ میلیونی که به بدبختی جمعش کرده بودم و همش به باد رفت
راه ابریشم آلاء
شیمی پویان نظر
M
سلام بچه ها کسی پی دی اف شیمی راه ابریشم استاد پویان نظرو داره برام بفرسته؟
راه ابریشم آلاء
جزوه‌های راه ابریشم پرو
Eima AmajE
Topic thumbnail image
راه ابریشم آلاء
شیمی
M
سلام ببخشید کسی پی دی اف راه ابریشم استاد پویان نظرو داره
راه ابریشم آلاء
پرینت جزوه ها
masood khadmlooM
سلام به دوستان من خودم برای جزوه باید میفرتم مغازه و پرینت میزدن و یکبار رفتم و 120صفحه رو که میشه پشت رو 60تا و برگه ها هم از خودم بود گرفتن 60 هزارتومن و ما که جزوه باید هفته ای حداقل 100صفحه بگیریم نمیصرفه و خودم به چند تا فامیل و اشنا گفتم ولی همشون یه جور پیچوندن . منم رفتم تو گوگل سرچ کردم دیدم که سایت هایی هستن که پرینت میگیرن با تعرفه کمتر و براتون پست میکنن قیمتاشو که دیدم کرک ریخت تک رو 300 تومن دو رو 400تومن در حالی که تو شهر ما 1200 و 1500 هستن و ازونجا میخوام ک ازین به بعد پرینت بگیرم الان 140صفحه رو که 70 پشت رو میشه رو تقریبا 29000تومن میشه که هزینه پست هم تقریبا 12000میاد روش ولی باز بصرفه تر از اینجا هست گفتم ی تاپیک بزنم که به سایر دوستان اطلاع رسانی کنم که تو این فشار اقتصادی که روی خانواده ها هست میتونن صرفه جویی کنن و این که بالای 100هزارتومن رایگان میشه هزینه پستش اسم سایتش هم topcopy هست با تشکر @دانش-آموزان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
راه ابریشم آلاء
فروش کتاب های راه ابریشم
Mobina Talebi 0M
کتاب ریاضیات ریاضی و شیمی و فیزیک راه ابریشم الا رو دارم. الان دانشجو هستم.کتاب ها بسیار تمیز و قابل استفادن. با قیمت خیلی مناسب میفروشم
راه ابریشم آلاء
تست مجموعه رو نفهمیدم
puzzle btyP
Topic thumbnail image
راه ابریشم آلاء
کنکوری404
msoq sharifM
امید به خدا در کنکور 404 با همه اون سختی هایی که تا الان طی کردم و این مسیر سخت رو خودم انتخاب کردم با همه چالش هایی که تا الان داشته .... چه روز هایی که با ناراحتی سپری شدن ولی ادامه دادم مشکلاتم برطرف نمیدن ولی ادامه دادم هر مشکلی که فکرش رو بکنید ... باز به خدا توکل میکنم تا تو این مسیر درست قدم بردارم هر جایی زمین خوردم دوباره بلند میشم و ادامه میدم زندگی همه مراحلش همینه بالا و پایین زیاد داره اما همه اینها شیرینی زندگیه بیشتر کار میکنم و خودم رو میسازم چون هیچ کس جز به اندازه خودم همراه و دلسوزم نبوده تا به الان... تو این مسیر همه کسانی که بهم کمک میکنن رو فراموش نمیکنم با آرامش خاطر مسیر رو ادامه میمد و میدونم که خدا حواسش به همه چیز من هست.... ممنونم از خودمون که تصمیم گرفتیم تو این مسیر تلاش میکنیم و تیم خوب آلا 18 شهریمور ماه1403
راه ابریشم آلاء
راه ابریشم
HakoH
سلام ورودی یازدهمم میخاستم ببینم به نظرتون وسط سال راه ابریشم و بخرم و شروع کنم ..تقریبا صفرم یا نظر بهتری دارید نظرتونه@ریاضیا @ریاضی-فیزیک @تجربیا @تجربی @دانش-آموز-کنکوری @دانش-آموزان-آلاء @یازدهم @دوازدهم @دهم
راه ابریشم آلاء
فیزیک ابریشم2
Siavash ForghaniS
ببخشید من واسه ابریشم2 استاد کارزانیان رو انتخاب کرده بودم ولی یاری واسم اومده خواهشا کمکم کنید لطفا!!
راه ابریشم آلاء
استاد ریاضی راه ابریشم
ا
سلام بچه ها من میخوام راه ابریشمو خریداری کنم بین استادثابتی و نباخته گیر کردم کدومو انتخاب کنم نظرتونو میخوام کدوم بهتره ؟
راه ابریشم آلاء
مقایسه نقطه ذوب سلیس و الماس
maryam mirrM
بچه ها انتالپی پیوند si-o بیشتر از c-c هست ولی توی جزوه راه ابریشم هنگام مقایسه نقطه ذوب ترکیبات کووالانسی اینطوری نوشتن سیلیسیم<سیلیس<سیلیسیم کربید<الماس این ترتیب درسته؟؟؟ @بچه-های-تجربی-راه-ابریشم @راه-ابریشمی-ها-شیمی
راه ابریشم آلاء
مشکل دارم توی حل تشریحی
Hosein MoharamkhniH
Topic thumbnail image
راه ابریشم آلاء
افرادی که راه ابریشم آقای طلوعی رو داشتن
Fateme SamaeiF
سلام دوستان من همه روش های حل تستای فیزیک رو با آقای طلوعی یاد گرفتم که همونجور که خودتون می دونید با راه حل های عادی تستا خیلی متفاوته. الان یه مشکلی دارم. مثلا وقتی میرم آزمون میدم و می خوام آزمون رو تحلیل کنم، پاسخنامه ارائه شده برای اون آزمون رو متوجه نمیشم چون کلا از آقای طلوعی یه جور دیگه یاد گرفتم. یا حتی کتاب تستا که مثل ایشون حل نمی کنن. کس دیگه ای هست این مشکل براش پیش اومده باشه، میشه راهنمایی ام کنید که شما چیکار می کنید؟
راه ابریشم آلاء
فروش جزوات راه ابریشم
Zahra Ilanlou 0Z
با سلام خدمت دوستان تمامی جزوات راه ابریشم آلا چه دروس تخصصی ریاضی و چه دروس عمومی به فروش می رسد ( کنکور دادم و دیگه احتیاج ندارم) ، جزوات تخصصی ۹۵ درصد نو و دروس عمومی ۱۰۰ درصد نو هستند ، جزوات کاملا جلد شده و جزوات تخصصی سیمی شده هستند( تمامی جزوات رنگی و از سایت چی بخونم خریداری شده بودند)
راه ابریشم آلاء
مهلت استفاده
fatemeh asadi 1F
من راه ابریشم رو برای سال 1401 داشتم. الان روی پروفایلم نیست. پاک شده یعنی؟ فقط یه سال میشه ازش استفاده کرد؟؟؟ @دانش-آموزان-آلاء
راه ابریشم آلاء
فروش جزوه‌های راه ابریشم پرو رشته ریاضی‌فیزیک
آمـاجآ
سلام دوستان، کتاب‌های آلا رو که به صورت سیاه سفید چاپ کردم که از ریاضیات ریاضی استاد ثابتی ۸۰ درصد (بیشتر با مداد) شیمی استاد پویانفر 5 درصد فیزیک ریاضی استاد طلوعی ۵ درصد استفاده کردم. جزوه‌ها تمیزن و در حد نو و می‌تونید به طور کلی یا فرسنگ به فرسنگ فنر بزنید ‌:‌) کتاب‌های تست گاج که برای سال 98 هستن رو دارم می‌دم: شیمی جامع- فیزیک جامع- کتاب تست و کتاب جواب ریاضیات چون این‌جا نشد عکس‌ها رو براتون توی لینک گذاشتم، عکس های بیشتر خواستین هم براتون قرار می‌دم.. https://forum.alaatv.com/topic/61352/جزوه-های-راه-ابریشم-پرو?_=1696058252072 @دانش-آموزان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @ریاضیا @راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی @راه-ابریشم-پرو-شیمی
راه ابریشم آلاء
برنامه مطالعاتی
M LOTFIM
سلام دوستان من راه ابریشم قدیمی رو دارم با کتابای عمومی و تخصصی ،اما تو برنامه مطالعاتي 1402 فقط برای درس های تخصصی برنامه نوشته شده , کسی برنامه مطالعاتی سال قبل تر که عمومی ها هم بودن رو داره؟ @مشاور-ابریشم @مدیر-محصول-ابریشم @راه-ابریشم-پرو-ریاضی-تجربی
راه ابریشم آلاء
روز اولتون چطور بود ^-^
F
مال خودم انگار دیروز بود که میرفتم مدرسه و انگار نه انگار سه ماه تعطیل بودم:/ در کل همیشه دیدن دوستا حال ادمو خوب میکنه..ولی کادر مدرسه عوض شده و خیلی خورد تو ذوق هممون:/ البته میدونستیم عوض شده ولی امید داشتیم بهتر باشه(امید های واهی) @ریاضیا @تجربیا @یازدهم @دهم @دوازدهم
راه ابریشم آلاء
راه ابریشم پرو ۱۴۰۲
M_ahM
سلام من راه ابریشم پرو رو پارسال خریداری کردم و علی رغم اینکه قرار بود همیشه تو پروفایلمون بمونه حذف شد و ماها تو دردسر افتادیم گفتن برای خرید راه ابریشم ۲ بهمون تخفیف تعلق میگیره آیا واقعا همچین اتفاقی افتاده؟
راه ابریشم آلاء

سوالات راه ابریشمی ها

زمان بندی شده سنجاق شده قفل شده است منتقل شده راه ابریشم آلاء
64 دیدگاه‌ها 27 کاربران 1.5k بازدیدها
  • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
  • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
  • بیشترین رای ها
پاسخ
  • پاسخ به عنوان موضوع
وارد شوید تا پست بفرستید
این موضوع پاک شده است. تنها کاربرانِ با حق مدیریت موضوع می‌توانند آن را ببینند.
  • اهوراا اهورا

@hamed-shakouri در سوالات راه ابریشمی ها گفته است:

amir aa
    اگر پایه دهم هستید از الان زوده با راه ابریشم پیش بیاید
    بهتره تمرکزتون روی همون صفرتاصد های رایگان آلاء باشه

amir aa
    درسته اگه الان صفر تا صد هارو باقدرت بخونید شاید دیگه نیازی به راه ابریشم نباشه
    ولی اگه صفر تا صد ها رو عالی کار کنی سال آخر راه ابریشم هم تهیه کنید رتبه خیلی خوبی کسب میکنید

amir aaA آفلاین
    amir aaA آفلاین
    amir aa
    دانش آموزان آلاء
    نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط انجام شده

@سجاد-ذوالفقاری
    خب من می‌شه گفت پشت کنکوری هستم و برای کنکور ۱۴۰۲ می‌خوام شرکت کنم.

بعد اینکه این حین دانشگاه هم می‌رم که شاید سنگین‌تر از مدرسه هم باشه حتی!

1 پاسخ آخرین پاسخ
    2
    • M Mr.hamed

amir aa
      اگر پایه دهم هستید از الان زوده با راه ابریشم پیش بیاید
      بهتره تمرکزتون روی همون صفرتاصد های رایگان آلاء باشه
      ایشالا تابستان یازدهم (ورودی 12)، شروع کنید

amir aaA آفلاین
      amir aaA آفلاین
      amir aa
      دانش آموزان آلاء

@hamed-shakouri
      خب من پشت کنکوری هستم و می‌خوام برای سال ۱۴۰۲ بخونم 🙂
      زودتر هم نمی‌شه چون قانونی درست نیست و هم اینکه مطالب نظام جدید رو یک بار خوندم برای کنکور ۹۸.
      یک چیز دیگه هم اینکه این بین کلاس دانشگاه هم می‌رم.

M 1 پاسخ آخرین پاسخ
      2
      • amir aaA amir aa

@hamed-shakouri
        خب من پشت کنکوری هستم و می‌خوام برای سال ۱۴۰۲ بخونم 🙂
        زودتر هم نمی‌شه چون قانونی درست نیست و هم اینکه مطالب نظام جدید رو یک بار خوندم برای کنکور ۹۸.
        یک چیز دیگه هم اینکه این بین کلاس دانشگاه هم می‌رم.

M آفلاین
        M آفلاین
        Mr.hamed

amir aa پس میتونید از همین الان شروع کنید با راه ابریشم پیش برید 🙂

اهوراا 1 پاسخ آخرین پاسخ
        5
        • M Mr.hamed

اهوراا آفلاین
          اهوراا آفلاین
          اهورا

اره از همین الان میشه شروع کرد
          چون کللاس هم دارید لازم نیست حتما با برنامه راه ابریشم پیش برید

1.png

1 پاسخ آخرین پاسخ
          2
          • Arshia YazdianA Arshia Yazdian

@hamed-shakouri اگه آلا خودش جزوه رو بفرسته چی ؟😌

Nazanin RahdarN آفلاین
            Nazanin RahdarN آفلاین
            Nazanin Rahdar
            دانش آموزان آلاء دوازدهم تجربی

Arshia Yazdian

نگید اینا رو... زین بی قرار نشون داد که آقای ابوذرخانی ممکنه بر اثر لو دادن جزئیات راه ابریشم بکشتتون😂😁

arldragonA 1 پاسخ آخرین پاسخ
            0
            • Nazanin RahdarN Nazanin Rahdar

Arshia Yazdian

نگید اینا رو... زین بی قرار نشون داد که آقای ابوذرخانی ممکنه بر اثر لو دادن جزئیات راه ابریشم بکشتتون😂😁

arldragonA آفلاین
              arldragonA آفلاین
              arldragon
              تجربی

Nazanin Rahdar
              967B9189-65BC-48AC-A0C9-56BE7FFF4E91.jpeg
              دیگه دیر شده😂😂

1 پاسخ آخرین پاسخ
              0
              • م مِهردُخت

mahan alizadeh در تجربیات راه ابریشمی ها گفته است:

@hamed-shakouri
                اینطور که مشخصه و من توی تاپیک های دیگه دیدم خیلیا از راه ابریشم ناراحت بودن حالا بخاطر منتشر نشدن خیلی از کنکورچه ها و پیش آزمون ، پس آزمون ها
                ولی بقیشو بخاطر اینکه من پارسال ابریشمی نبودم نمیدونم
                ولی واقعا دوس دارم بدونم که راه ابریشم توی ارتقای درصداشون تاثیر داشت یا باعث شد درصدا و رتبه هاشون کم بشه؟ و کیفیت تدریس رو واقعا چطور میدید؟
                واقعا این همه تشکری که توی اینستای آلا ازشون میکنن بخاطر خوبی راه ابریشمه یا تبلیغه؟ و اینکه آیا لازم واقعا کتاب تست بگیریم یا تست های راه ابریشم کافی و به اندازه‌ای قوی هست که لازم به کتاب تست نباشه؟
                این سوالای من هست

سلام،تستهای راه ابریشم واقعا تستهای قوی و فوق العاده ای هستن اما بنظر من برای داشتن تسلط بیشتر در حل تستها،کتاب تست در بعضی دروس مثل ریاضی و فیزیک نیازه و هر چقدر یه دانش آموز تست بیشتر بزنه مسلط تر میشه و راحت تر از پس تستها بر میاد.

amir karami 0A آفلاین
                amir karami 0A آفلاین
                amir karami 0
                دانش آموزان آلاء

@elham650 مخالفم اگه تونستین تما سوالات ابریشم ریاضی اعم از کنکورچه و آزمون گزینه دو و قلمچی و دفترچه تست رو تموم کنین که بیشتر 4000 تست هست یا شاید 5000 اونوقت برید سراغ منبع دیگر
                چون ابریشم فیزیک نداشتم در این درس دخالت نمیکنم

1 پاسخ آخرین پاسخ
                1
                • shayan jafariS shayan jafari

تا جایی که من دیدم و یادمه ...
                  اعتراضای ما ب خاطر کیفیت تدریس راه ابریشم نبوده ها ...
                  هر چی بوده ب خاطر تاخیر و بی نظمی بوده ک خب این مشکل دیگه قاعدتا نباید برا شما وجود داشته باشه
                  کیفیت عالیه
                  قطعا راه ابریشم کافیه .
                  قطعا غیر راه ابریشم باید تستای دیگه هم زد .
                  شاید بگین اععع پارادوکس شد ؟!
                  بسته ب خودتون و خواستتون و هدفتون و انتظاراتتون از خودتون داره
                  با مثال آقا موقاری میگم ...
                  قطعا تستای ابریشم کافیه ولی تست مثل ی اقیانوس میمونه و هیچ وقت تموم نمیشه ... هر چی بیشتر تست بزنی ، مسلط تر میشی ... خب حالا ک راه تسلط بیشتر هست چرا که نه ؟!
                  نشینین کلیپ تستارو ببینین عین درسنامه ها ... تو اولین آزمون نتیجشو می بینین ... خودتون تستارو باید بزنید و هر چی رو متوجه نشدین برین ب کلیپ مراجعه کنین ... اینجوری وقت بیشتر هم میاد برا تستای مازاد
                  قطعا میتونید با عادت کردن سرعت دیدن کلیپ رو بالا ببرید تا جایی که اصلا سرعت پایین براتون خسته کننده میشه ... البته این پیشنهاد برا کساییه ک عقب افتادن یا قوی هستن و میخوان ب تستای بیشتر برسن
                  ریاضی تجربی درسنامش خیلی مختصره ، اسمشم روشه تورق ... ولی پیشنهادم اینه حتما کلیپ همه تستای ریاضی رو ببینید ... چون آقا ثابتی کلی نکات تستی و سریع رو توی حل تستا میگن که تکمیل کننده درسنامه هستش و اینجوری ب 0 تا 100 هم دیگه نیازی نیس

آخرین نکته هم ... هیچوقت نشه ک بگین من میمونم سال بعد ... چون 10 و 11 خوب نبستم نمیرسم امسال جمعش کنم و... این چیزا . چون همین باعث میشه تایم ارزشمندی ک دارینو از دست بدین ... خودم سر همین مسئله ضربه بزرگی خوردم ک الان واقعا ب اون نقطه 50 50 رسیدم ک امسال میشم یا نه
                  یعنی تایمی ک گذشته رو نگاه میکنم ... واقعا ی دنیا زمان بوده 😕 استرس الکیه که وای وقت نیست و اینا ... یعنی حاضرم اصلا ب همون زمستون برگردم ... یعنی از اون موقع هم میشه واقعا

amir karami 0A آفلاین
                  amir karami 0A آفلاین
                  amir karami 0
                  دانش آموزان آلاء

shayan jafari نمیدونم چرا این نوشته هاتونو خیلی دوست دارم
                  کلمه به کلمه شو در طول سال حس کردم

1 پاسخ آخرین پاسخ
                  2
                  • M Mr.hamed

🔴 %(#b300ff)[نکات و سوالات مهم در رابطه با استفاده از راه ابریشم]: (%(#0d00ff)[قسمت سوم: تماشای آنلاین یا آفلاین؟])🤔

سلام دوستان عزیز

🔔 با قسمت سوم سری تجربیات راه ابریشمی ها رسیدم خدمتتون که درمورد دانلود ها و تماشای آنلاین/آفلاین ویدئو هاست

اگر شما هم تجربه ای دارید حتما عنوان کنید و سوالاتتون رو در تاپیک سوالات بپرسید

9⃣ : %(#ff0000)[فیلم ها رو دانلود کنم یا آنلاین ببینم؟]

به چند دلیل تماشای آنلاین ویدئو ها پیشنهاد میشه:
                    1- استفاده از زمان کوب ها و صرفه جویی در وقت (اگه نمیدونی زمان کوب چیه اینجا کلیک کن)
                    2- اگه بخوای همه فیلم هارو دانلود کنی، نیاز به هزاران گیگ فضا و حجم دیسک داری و با کمبود فضا مواجه میشی!
                    3- دسترسی سریع، راحت و تعرفه نیم بهای اینترنت
                    4- سردرگم میشی برای استفاده از ویدئو ها بعد از دانلود صدها فیلم و فایل!
                    5- یکپارچه سازی ویدئو ها با نقشه راه و داشبورد ابریشم

☑ نتیجه: آنلاین ببین 🙂

📣 جهت پرسش و پاسخ بین راه ابریشمی ها میتونید سوالات خودتون رو در تاپیک زیر عنوان کنید تا پاسخش اینجا گذاشته بشه:
                    https://forum.alaatv.com/topic/34040/سوالات-راه-ابریشمی-ها

amir karami 0A آفلاین
                    amir karami 0A آفلاین
                    amir karami 0
                    دانش آموزان آلاء

@hamed-shakouri من اکثرا آنلاین میدیم
                    مشکل من اینترنت مخابرات بود قطع وصل زیاد میشد
                    گاهی اوقات واقعا کفری میشدم
                    پدرو مادرم هم به عنوان تیکه میگفتن که آخه کی اینترنتی درس میخونه
                    تا جایی که ما خبر داریم باید دسترسی به اینترنتو ازت بگیریم که مبادا حواستو نسبت به درس پرت نکه
                    حالا هی من میگفتم اینطوریام که شما میگین نیست الان دور و زمانه عوض شده و ....
                    دیگه برای اینکه از این بحثا نداشته باشم یه نت شبانه میگرفتم یه عالمه ویدیو دانلود میکردم

1 پاسخ آخرین پاسخ
                    2
                    • amir karami 0A آفلاین
                      amir karami 0A آفلاین
                      amir karami 0
                      دانش آموزان آلاء
                      نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط amir karami 0 انجام شده

فقط ای کاش آقای موقاری تست هارو به قولی خودش ویتامین بستنی مخلوط ارائه نمیداد
                      بلاخره شاید یه دوستی قلمچی یا گاج آزمون شرکت کنه که اونم بتونه از تست هاش استفاده کنه
                      همچنین ای کاش ایشان در جزوه تست از تست های بیشتری استفاده میکرد و یک تعادلی بین تعداد تست ها و سختی و اهمیت فصول میداشت
                      مثلا فک کنم فرسنگ 6 بود از 5 فصل کتاب که هر کدومشون واقعا چالش یود 200 تا تست مطرح شد و فرسنگ یک هم با اینکه مطالب مهمی داشت لی مطالب خیلی کمتری داشت ای فرسنگ هم 200 تا تست در دفترچه تست وجود داره
                      حالا نظر من اینه که هر فصلی به طور متوسط 100 تا 120 تا تست کفایت میکنه

Parsa GhaffariP sallar savadkoohiS 2 پاسخ آخرین پاسخ
                      1
                      • amir karami 0A amir karami 0

بلاخره شاید یه دوستی قلمچی یا گاج آزمون شرکت کنه که اونم بتونه از تست هاش استفاده کنه
                        همچنین ای کاش ایشان در جزوه تست از تست های بیشتری استفاده میکرد و یک تعادلی بین تعداد تست ها و سختی و اهمیت فصول میداشت
                        مثلا فک کنم فرسنگ 6 بود از 5 فصل کتاب که هر کدومشون واقعا چالش یود 200 تا تست مطرح شد و فرسنگ یک هم با اینکه مطالب مهمی داشت لی مطالب خیلی کمتری داشت ای فرسنگ هم 200 تا تست در دفترچه تست وجود داره

Parsa GhaffariP آفلاین
                        Parsa GhaffariP آفلاین
                        Parsa Ghaffari

amir karami 0 موافقم.
                        تو بعضی فرسنگا، اصلا تناسب بین تستا و مباحث رعایت نمیشد. مثلا یادمه تو یه فرسنگی که هم بحث قلب بود هم فصل ۳ دوازدهم، از اون مبحث دوازدهم فقط ۴۴ تا تست اومده بود و بقیه ۱۵۰ و خورده ای تست همش از قلب بود!! ( اون فرسنگ تستا ۲۰۰ یا ۲۱۰ تا بود )
                        اشکال بعدی هم این بود که تستا قر و قاطی بود و تفکیک نشده بود. یعنی اگه دانش آموز یه وقت میخواست فقط به تستای یه فصل فقط جواب بده، باید تو کل جزوه تستا میگشت دنبالش همش که خیلی وقت گیر بود.
                        لطفا از سال بعد جزوه تستا رو جدا کنین تستهاشو
                        @مدیر-محصول-ابریشم

1 پاسخ آخرین پاسخ
                        2
                        • amir karami 0A amir karami 0

sallar savadkoohiS آفلاین
                          sallar savadkoohiS آفلاین
                          sallar savadkoohi

amir karami 0
                          سلام
                          ایده شما درست
                          اما من به شخصه با نظر استاد موافق تر بودم
                          ایشون میگفتن من میخوام وقتی تست میزنین همش یه فصل نباشه
                          یهو بپره فصل بعدی
                          مثل کنکور
                          سوالای قلب که پشت هم نیستن
                          یکی اون وسطه یکی اخر
                          ولی حرف شما برای تستای اموزشی درسته

1 پاسخ آخرین پاسخ
                          1
                          • Arshia YazdianA Arshia Yazdian

@hamed-shakouri اگه آلا خودش جزوه رو بفرسته چی ؟😌

mahan m 0M آفلاین
                            mahan m 0M آفلاین
                            mahan m 0
                            دانش آموزان آلاء

Arshia Yazdian عاااااااااااااااااااالی

1 پاسخ آخرین پاسخ
                            1
                            • M آفلاین
                              M آفلاین
                              Mr.hamed
                              نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط Mr.hamed انجام شده

r sh در تجربیات راه ابریشمی ها گفته است:

@hamed-shakouri در تجربیات راه ابریشمی ها گفته است:

جهت پرسش و پاسخ بین راه ابریشمی ها میتونید سوالات خودتون رو در تاپیک زیر عنوان کنید تا پاسخش اینجا گذاشته بشه و باعث شلوغی این تاپیک نشه

واى شرمنده من تازه اين پست رو ديدم😱
                              پوزش فراوان😓

خواهش میکنم
                              اشکال نداره، میگم انتقال بدن به اینجا
                              راحت باشید بپرسید هرچی سوال دارید 🙂

R 1 پاسخ آخرین پاسخ
                              2
                              • M Mr.hamed

جهت پرسش و پاسخ بین راه ابریشمی ها میتونید سوالات خودتون رو در تاپیک زیر عنوان کنید تا پاسخش اینجا گذاشته بشه و باعث شلوغی این تاپیک نشه

پوزش فراوان😓

خواهش میکنم

R آفلاین
                                R آفلاین
                                r sh
                                دانش آموزان آلاء
                                نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط r sh انجام شده

پوزش فراوان😓

خواهش میکنم

ممكنه يه دور نماى كامل از راه ابريشم بگين؟
                                من همه توضيحات و ويدئو هاى راه ابريشم رو خواندم ولى هنوز نمى دونم چطور و چه جورى بايد شروع كنم

M 1 پاسخ آخرین پاسخ
                                2
                                • R r sh

پوزش فراوان😓

خواهش میکنم

ممكنه يه دور نماى كامل از راه ابريشم بگين؟
                                  من همه توضيحات و ويدئو هاى راه ابريشم رو خواندم ولى هنوز نمى دونم چطور و چه جورى بايد شروع كنم

M آفلاین
                                  M آفلاین
                                  Mr.hamed

r sh
                                  این روزا میتونید شروع به دیدن پیله ها کنید و تا قبل از اینکه برنامه میاد، پیله ها رو میتونید تموم کرده باشین
                                  صبر کنید تا 25 تیرماه، برنامه مطالعاتی منتشر میشه
                                  درکنارش ویدئو های مشاوره هم استفاده کنید

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                  3
                                  • Haniye Yazdani NezhadH آفلاین
                                    Haniye Yazdani NezhadH آفلاین
                                    Haniye Yazdani Nezhad
                                    دانش آموزان آلاء

خرید گروهی کجای راه ابریشمه؟

M 1 پاسخ آخرین پاسخ
                                    -1
                                    • Haniye Yazdani NezhadH Haniye Yazdani Nezhad

خرید گروهی کجای راه ابریشمه؟

M آفلاین
                                      M آفلاین
                                      Mr.hamed

Haniye Yazdani Nezhad
                                      سلام
                                      گروه آلا راضی به خرید گروهی نیست
                                      و مشکل شرعی داره
                                      اگه امسال دوازدهمی هستید میتونید از طرح پرچم (تخفیف 90 و یا 50 درصدی) استفاده کنید
                                      برای آشنایی با راه ابریشم و خرید او به سایت زیر مراجعه کنید
                                      https://alaatv.com/landing/25

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                      5
                                      • M Mr.hamed

سلام
                                        اسپم های تاپیک اصلی %(#e31672)[تجربیات راه ابریشمی ها] به اینجا منتقل میشه

ابوالفضل ریسیا آفلاین
                                        ابوالفضل ریسیا آفلاین
                                        ابوالفضل ریسی

@hamed-shakouri سلام شبتون بخیر
                                        من حواسم نبود سوالات دوستان رو همونجا پاسخ دادم
                                        ببخشید باعث شلوغی تایپک شد دیر متوجه شدم😶

M 1 پاسخ آخرین پاسخ
                                        2
                                        • ابوالفضل ریسیا ابوالفضل ریسی

@hamed-shakouri سلام شبتون بخیر
                                          من حواسم نبود سوالات دوستان رو همونجا پاسخ دادم
                                          ببخشید باعث شلوغی تایپک شد دیر متوجه شدم😶

M آفلاین
                                          M آفلاین
                                          Mr.hamed
                                          نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط Mr.hamed انجام شده

ابوالفضل ریسی
                                          سلااام
                                          نه اتفاقا خوب کاری کردین
                                          دمتون گرم
                                          حواستون به بچه ها هست🌹

ابوالفضل ریسیا 1 پاسخ آخرین پاسخ
                                          4
                                          پاسخ
                                          • پاسخ به عنوان موضوع
                                          وارد شوید تا پست بفرستید
                                          • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
                                          • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
                                          • بیشترین رای ها

• 1
                                          • 2
                                          • 3
                                          • 4
                                          • درون آمدن

• برای جستجو وارد شوید و یا ثبت نام کنید
                                          • اولین پست
                                            آخرین پست
                                          0
                                          • دسته‌بندی‌ها
                                          • نخوانده ها: پست‌های جدید برای شما 0
                                          • جدیدترین پست ها
                                          • برچسب‌ها
                                          • سوال‌های درسی و مشاوره‌ای
                                          • دوره‌های آلاء
                                          • گروه‌ها
                                          • راهنمای آلاخونه
                                            • معرفی آلاخونه