دستور سراسری ۹۹
-
amir karami 0 با تکنیک سوم شخص گرفتن تون بیشتر موافقم چون انگار مخاطبش معشوقش هست
ولی اینکه گفتین یه بار دوم شخص باشه یه بار سوم شخص چیز جالبیه خیلی به تشخیص کمک می کنه
@zahra-forouzanfar در دستور سراسری ۹۹ گفته است:
amir karami 0 با تکنیک سوم شخص گرفتن تون بیشتر موافقم چون انگار مخاطبش معشوقش هست
ولی اینکه گفتین یه بار دوم شخص باشه یه بار سوم شخص چیز جالبیه خیلی به تشخیص کمک می کنه
راست میگی
ببینم میتونم به نثر روان برش گردونم -
راست میگی
ببینم میتونم به نثر روان برش گردونمamir karami 0 در دستور سراسری ۹۹ گفته است:
راست میگی
ببینم میتونم به نثر روان برش گردونماقای حسین خانی گفته بودن برای پیدا کردن نقش دستوری باید جمله رو مرتب کنید
که اینجا خیلی کمک می کنه -
گل به باغ جمال تو (منظورش معشوقشه) آگاه است که این راه پر از خار و سختی(همون راه عشق منظورشه) رو (تحمل کرده) و پیموده
گل هم اینجا استعاره از عاشق هست -
سلام دوستان این تست و ببینید

مگه گل توی بیت اول منادا نیست؟amir karami 0
@zahra-forouzanfar
به به تا نبودم خیلی کمک کردین ممنونم🌸الان خود پاسخنامه به نثر روان برگردونده
اگر گل اگاه بودی
که خب من اینجوری توذهنم میاد
ای گل اگر اگاه بودی ...... -
آخ آخ اشتباه ترجمه کردم درستشو دو باره مینوسم
گل به باغ جمال تو (منظورش معشوقشه) اگر آگاه میبود این راه پر از خار و سختی(همون راه عشق منظورشه) رو (تحمل نمی کرد) و نمی پیموده
گل هم اینجا استعاره از عاشق هست -
amir karami 0
@zahra-forouzanfar
به به تا نبودم خیلی کمک کردین ممنونم🌸الان خود پاسخنامه به نثر روان برگردونده
اگر گل اگاه بودی
که خب من اینجوری توذهنم میاد
ای گل اگر اگاه بودی ......@sara-haghighatrad ببین گل من:grinning_face_with_sweat:
فعل شما اینجا می بود (سوم شخص)هست نه بودی(مخاطب) -
@sara-haghighatrad ببین گل من:grinning_face_with_sweat:
فعل شما اینجا می بود (سوم شخص)هست نه بودی(مخاطب)@zahra-forouzanfar در دستور سراسری ۹۹ گفته است:
فعل شما اینجا می بود (سوم شخص)هست نه بودی(مخاطب)ببین درست ترجمه کردم
دومی رو نگاه کن اولی غلطه -
فعل شما اینجا می بود (سوم شخص)هست نه بودی(مخاطب)@zahra-forouzanfar اها اها
خو اینو باید از کجا بفهمم🤔 -

مگه گل توی بیت اول منادا نیست؟@sara-haghighatrad پاسخ نامه فقط مرتب کرده و به نثر روان ننوشته
-
@sara-haghighatrad در دستور سراسری ۹۹ گفته است:
@zahra-forouzanfar اها اها
خو اینو باید از کجا بفهمم🤔فعل ماضی استمراری رو که ما اینطوری بیانش میکنم ( می رفت _ می شست و ...)
در ادبیات قدیم اون (می) اولش رو حذف میکنن به جاش (ی) به آخر فعل اضافه میکردن
اینو به عنوان نکته به ذهن داشته باش که با فعل دوم شخص قاطی میشه -

مگه گل توی بیت اول منادا نیست؟amir karami 0
@zahra-forouzanfar
ممنونم متوجه شدم🌸 -

مگه گل توی بیت اول منادا نیست؟@sara-haghighatrad اول اینکه مباحث فعل رو باید خونده باشی و دوم هم معنی
به نظرت این جمله معنی داره : ای گل اگر از باغ جمال تو اگاه بودیاینجا ادم با خودش میگه جمال تو چیه ؟ کیه؟ تو کیه؟
بعد می گه حالا بزار با می بود بخونم (که اینجا می فهمی گل اصلا منادا نیست چون طرف داره با معشوقش حرف میزنه نه با گل) -
@sara-haghighatrad اول اینکه مباحث فعل رو باید خونده باشی و دوم هم معنی
به نظرت این جمله معنی داره : ای گل اگر از باغ جمال تو اگاه بودیاینجا ادم با خودش میگه جمال تو چیه ؟ کیه؟ تو کیه؟
بعد می گه حالا بزار با می بود بخونم (که اینجا می فهمی گل اصلا منادا نیست چون طرف داره با معشوقش حرف میزنه نه با گل)@zahra-forouzanfar 🌸ممنونم
-
amir karami 0
@zahra-forouzanfar
ممنونم متوجه شدم🌸@sara-haghighatrad در دستور سراسری ۹۹ گفته است:
amir karami 0
@zahra-forouzanfar
ممنونم متوجه شدم🌸خواهش می کنم:blossom:
-
بعد می گه حالا بزار با می بود بخونم (که اینجا می فهمی گل اصلا منادا نیست چون طرف داره با معشوقش حرف میزنه نه با گل)@zahra-forouzanfar در دستور سراسری ۹۹ گفته است:
بعد می گه حالا بزار با می بود بخونم (که اینجا می فهمی گل اصلا منادا نیست چون طرف داره با معشوقش حرف میزنه نه با گل)دو نفری بریم کنکور ادبیات رو 100میزنیم:face_with_tears_of_joy:
-
بعد می گه حالا بزار با می بود بخونم (که اینجا می فهمی گل اصلا منادا نیست چون طرف داره با معشوقش حرف میزنه نه با گل)دو نفری بریم کنکور ادبیات رو 100میزنیم:face_with_tears_of_joy:
amir karami 0 در دستور سراسری ۹۹ گفته است:
واییییی
کاش می شد:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: