-
@dr-aryan سلام
سوال شما جواب نداره. و همه این سوال رو میپرسن. هر زبانی مزیت ها و برتری های خودش رو داره. یک راه حل رو نمیشه برای همه موضوعات و چالش ها پیشنهاد داد. بخاطر همینه که کمپانی های بزرگِ تکنولوژی هیچوقت فقط از یه تکنولوژی استفاده نمیکنن.جواب: هرچی دوست داری و خوشت میاد. برای شروع همین کافیه. زبان ها فقط ابزار هستن و اگه یه مهندس باشی میتونی از هرکدوم استفاده کنی. میتونی به بازار کار هم نگاه کنی ولی اگه دیدی یه سری چیز ها trend عه فقط یکیش رو انتخاب کن و شروع کن.
@dr-aryan در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
بنظر شما کدوم زبان برنامه نویسی کاربردی تره و ب عنوان ی کاری ک درکنار درس انجام میشه مزیت بیشتری داره و درامدزاست؟
منظورت از کنار درس چیه؟ یعنی میخوای وقت نذاری و فقط صرفا یه شغل باشه برات؟ حوزه گسترده ای هست. یوقت فکرنکن ۴ تا if مینویسی و میره. اگه علاقه داری بیا. صرفا بخاطر درآمد نیا چون خیلی ها هستن که درآمد معمولی دارن. صرفا بخاطر درآمد نتیجش میشه با کله رفتن تو دیوار. اولش شروع میکنن ولی بعدا از این شاخه به اون شاخه میپرن. آخرشم فکرمیکنن بدرد نمیخوره.
من خودم ی سرچ زدم و ب ی جمع بندی رسیدم دیدم پایتون از همه بهتره خواستم نظر شمارو هم بدونم و اینکه من c++ رو درحد مبتدی بلدم
پایتون هم خوبه و محبوب. خیلی جاها هم استفاده میشه. گزینه های دیگه هم وجود داره. با پایتون شروع کن اصلا ببین آیا اون چیزی که میخوای این حوزه باشه برات هست؟
پ.ن: چند بار این متن رو بخون.
نوشتهشده در ۴ تیر ۱۴۰۰، ۱۷:۱۰ آخرین ویرایش توسط Dr.Aryan انجام شدهmohammadhassan
دلیل این سوالم این بود ک اول یکم گیج شدم بین انتخاب
تو نت خوندم ک چون پایتون خیلی کاربردهای مختلفی داره الان ترنده البته ب جاوا اسکریپت و c++هم اشاره کرده بودن ولی معلوم بود از نوشته ها ک پایتون بهتره در دید کلی و اینجور ک نوشته بودن یکی از بهتریناستمنظورم از کنار درس اینه ک درسم رو ک باید برا کنکور بخونم مثلا روزی یک ساعت هم درکنارش اینو کار کنم نمیدونم جواب میده یا ن
ن اونقد ب فکر درامد نیسم چون من واقعا ب برنامه نویسی و اینچیزا علاقه دارم حتی موقعی ک 13 سالم بود مدرک icdl بزرگسال با میانگین نمره های 90و c++ رو گرفتم بعد بخاطر حجم درسا یکم کم رنگ شد
مرسی از راهنماییتون چشم من با پایتون شروع میکنم
پ ن : و درمورد حوزه برنامه نویسی هم ی جور درکنار پزشکی من بهش فکر میکنم و این دلیلش بود ک گفتم در کنار درس حالا ممکنه درسای کنکور باشه باز سال بعد یا دانشگاه -
@infinitie-a در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
@mitra-ism-rahmani ضد فرهنگ شدیا
تو دیگه آخرشی از فحش خودم علیه خودم استفاده میکنی ؟
نوشتهشده در ۴ تیر ۱۴۰۰، ۱۷:۱۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده@mitra-ism-rahmani من از اصطلاحات همه علیه خودشون استقاده میکنم
-
maryam111 در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
@dr-rashidi در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
maryam111
ناظم جان
میگما من کلا تو یه سری تاپیکا پامو نزاشتم ولی نوتیف همشون برام میاد
هی نوتیف میاد که فلانی پاسخ داد به اون تاپیک
این یکی به اون تاپیک پاسخ داد
منشنای خودمم کلا نمیبینم دیگهسازوکاری نیست نیان ؟
هرچیم میزارمشون رو نادیده گرفتن باز میانمثلا واسه تودلی دسته غیر درسی رو عضویت نزدی؟
اگه دسته ای رو عضویت زده باشی هر یک پیامی که میاد نوتیفش برا تو میاد
بعد از اینکه پیگیری نمیکنم رو فعال میکنی دیگه هیچ پیامی نباید تو اون تاپیک بدی چون به محض اینکه پیام بدی خودکار میره رو پیگیری میکنم و نوتیف میاد
اگه اینا اوکیه نادیده گرفتن رو فعال کن بعد ببین اگ بازم نوتیف اومد بهم بگو@mitra-ism-rahmani
نوشتهشده در ۴ تیر ۱۴۰۰، ۱۷:۱۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهmaryam111 در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
maryam111
ناظم جان
هرچیم میزارمشون رو نادیده گرفتن باز میانمثلا واسه تودلی دسته غیر درسی رو عضویت نزدی؟
بعد از اینکه پیگیری نمیکنم رو فعال میکنی دیگه هیچ پیامی نباید تو اون تاپیک بدی چون به محض اینکه پیام بدی خودکار میره رو پیگیری میکنم و نوتیف میاد
اگه اینا اوکیه نادیده گرفتن رو فعال کن بعد ببین اگ بازم نوتیف اومد بهم بگو@mitra-ism-rahmani
اونا که آره اوکیه نه عضو شدم نه هیچی
حالا فعلا جو آرومه(با وجود اینفینیتی)
اگه باز طوفانی شد حتما میگم مرســــــــــی -
@dr-aryan سلام
سوال شما جواب نداره. و همه این سوال رو میپرسن. هر زبانی مزیت ها و برتری های خودش رو داره. یک راه حل رو نمیشه برای همه موضوعات و چالش ها پیشنهاد داد. بخاطر همینه که کمپانی های بزرگِ تکنولوژی هیچوقت فقط از یه تکنولوژی استفاده نمیکنن.جواب: هرچی دوست داری و خوشت میاد. برای شروع همین کافیه. زبان ها فقط ابزار هستن و اگه یه مهندس باشی میتونی از هرکدوم استفاده کنی. میتونی به بازار کار هم نگاه کنی ولی اگه دیدی یه سری چیز ها trend عه فقط یکیش رو انتخاب کن و شروع کن.
@dr-aryan در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
بنظر شما کدوم زبان برنامه نویسی کاربردی تره و ب عنوان ی کاری ک درکنار درس انجام میشه مزیت بیشتری داره و درامدزاست؟
منظورت از کنار درس چیه؟ یعنی میخوای وقت نذاری و فقط صرفا یه شغل باشه برات؟ حوزه گسترده ای هست. یوقت فکرنکن ۴ تا if مینویسی و میره. اگه علاقه داری بیا. صرفا بخاطر درآمد نیا چون خیلی ها هستن که درآمد معمولی دارن. صرفا بخاطر درآمد نتیجش میشه با کله رفتن تو دیوار. اولش شروع میکنن ولی بعدا از این شاخه به اون شاخه میپرن. آخرشم فکرمیکنن بدرد نمیخوره.
من خودم ی سرچ زدم و ب ی جمع بندی رسیدم دیدم پایتون از همه بهتره خواستم نظر شمارو هم بدونم و اینکه من c++ رو درحد مبتدی بلدم
پایتون هم خوبه و محبوب. خیلی جاها هم استفاده میشه. گزینه های دیگه هم وجود داره. با پایتون شروع کن اصلا ببین آیا اون چیزی که میخوای این حوزه باشه برات هست؟
پ.ن: چند بار این متن رو بخون.
نوشتهشده در ۴ تیر ۱۴۰۰، ۱۷:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهmohammadhassan در کل دنبال ی چیزی هستم ک کاربردی باشه ن اینکه یادش بگیرم بعد اصن کاربردی نداشته برام و نتونم ازش استفاده کنم
-
نوشتهشده در ۴ تیر ۱۴۰۰، ۱۷:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
وقتی اینفینیتی هست و بقیه نیستن،جو ارومه
ولی وقتی بقیه کیان، حو متشنج میشه
پس میتونیم نتیجه بگیریم، عامل این همه سر و صدا بقیه ان و نه اینفینیتی -
@mitra-ism-rahmani من از اصطلاحات همه علیه خودشون استقاده میکنم
نوشتهشده در ۴ تیر ۱۴۰۰، ۱۷:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده@infinitie-a در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
که اینطور استقاده میکنید
بله بله بفرمایید استقاده کنید
0-0ftm بیا که دارن استقاده میکنند -
دریا دریایی در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
@infinitie-a
انصافا من خودم یادم نمیاد اصلا پارسال کی با تو حرف زدم چجوری ریز مکالمات مونم یادت موندهخب من حافظم ترابایتیه
0-0ftm حافظه رو حال کنیدنوشتهشده در ۴ تیر ۱۴۰۰، ۱۷:۱۵ آخرین ویرایش توسط 0-0ftm انجام شده@Infinitie-A
باشه ترابایتی شما=ماهی ما
-
که اینطور استقاده میکنید
0-0ftm بیا که دارن استقاده میکنندنوشتهشده در ۴ تیر ۱۴۰۰، ۱۷:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده@mitra-ism-rahmani دوتا ضربدر گرفتی
تو لیست مجرمین، فعلا ۵ تا ضربدر دارییعنی بعد کنکور ۵ بار منتظر تلافی باش
ابجیمم فعلا ۱۲ تا داره -
0-0ftm در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
@mitra-ism-rahmani درتی کالچرو نمیفهمم ینی چی
آشتی کردید؟
درتی کالچر یعنی چرک فرهنگ
یه معلم داشتیم میگفت نگید بی ادب یا بی فرهنگ بگید ضد ادب ضد فرهنگ منم به سخره گرفتمش گفتم میگم چرک فرهنگ دیگه به انگلیسی تغییرش دادم شد درتی کالچر
نمیدونم والا تو اگه فهمیدی به منم بگو خدا خیرت بدهنوشتهشده در ۴ تیر ۱۴۰۰، ۱۷:۱۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده@mitra-ism-rahmani
من ضد فرهنگم .من ب این با فرهنگی
-
وقتی اینفینیتی هست و بقیه نیستن،جو ارومه
ولی وقتی بقیه کیان، حو متشنج میشه
پس میتونیم نتیجه بگیریم، عامل این همه سر و صدا بقیه ان و نه اینفینیتینوشتهشده در ۴ تیر ۱۴۰۰، ۱۷:۱۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده@infinitie-a
امروز زیاد آنلاین شدیم
اینو هم نشانک میزنم برا بعد کنکور قشنگ تحلیلش کنیم
فعلا -
maryam111
ناظم جان
اونا که آره اوکیه نه عضو شدم نه هیچی
حالا فعلا جو آرومه(با وجود اینفینیتی)
اگه باز طوفانی شد حتما میگم مرســــــــــی@mitra-ism-rahmani
اوکیه
-
که اینطور استقاده میکنید
0-0ftm بیا که دارن استقاده میکنندنوشتهشده در ۴ تیر ۱۴۰۰، ۱۷:۱۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده@mitra-ism-rahmani اسکرین گرفته شد
هم این
هم کیان -
نوشتهشده در ۴ تیر ۱۴۰۰، ۱۷:۱۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
اوکیه
منم برم -
@mitra-ism-rahmani دوتا ضربدر گرفتی
ابجیمم فعلا ۱۲ تا دارهنوشتهشده در ۴ تیر ۱۴۰۰، ۱۷:۱۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده@infinitie-a در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
ابجیمم فعلا ۱۲ تا دارهوای الان که گریم بگیره اسمم رفته تو بدها
آبجی منظورت زینبه ؟؟؟ -
نوشتهشده در ۴ تیر ۱۴۰۰، ۱۷:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
0-0ftm دارم برات
از دویست و خورده ایی نشانکام،فک کنم صد و پنجاه تاش شما و ساقی خانومید
-
ابجیمم فعلا ۱۲ تا دارهوای الان که گریم بگیره اسمم رفته تو بدها
آبجی منظورت زینبه ؟؟؟نوشتهشده در ۴ تیر ۱۴۰۰، ۱۷:۲۰ آخرین ویرایش توسط Infinitie. A انجام شده@mitra-ism-rahmani
آره
zeinab dehghani -
0-0ftm دارم برات
از دویست و خورده ایی نشانکام،فک کنم صد و پنجاه تاش شما و ساقی خانومید
نوشتهشده در ۴ تیر ۱۴۰۰، ۱۷:۲۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده@infinitie-a
چن ماهه میگی دارم برات؟
منم از دویست اسکرینام ۱۰۰تاش مال اشتباه تایپیای شماست
-
نوشتهشده در ۴ تیر ۱۴۰۰، ۱۷:۲۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
واقعن خداحافظ
-
نوشتهشده در ۴ تیر ۱۴۰۰، ۱۷:۲۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
خدافظ خدافظ
-
نوشتهشده در ۴ تیر ۱۴۰۰، ۱۷:۲۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
امروز یه فیلمی دیدم به اسم "the others"
خب یکم متفاوت بود....
یعنی اونجایی ک به ته فیلم رسید و فهمیدم که همه ی این سه ساعت از چ دیدی بوده،کلی خوشم اومد....
وخب بنظرم گاهن خیلی خوب میشه ک دیدمون رو به بعضی چیزا عوض کنیم...
چیزی ک الان داری میبینی فقط تصور همیشگیته...ولی اصل ماجرا یه چیز دیگست....
وامروز دوباره یادآوری شد
به اینکه یه لحظه به این فکرکنی ک برخوردی ک الان داری بایکی انجام میدی،اگه یه روز یکی باخودت انجام بده؛حالت چی میشه؟!
به اینکه وقتی فهمیدی اشتباه کردی جبرانش کنی...
خب اما فیلمی ک وقتمو براش گذاشتم،همین امروز زارت نتیجشو توی زندگیم نشون داد
الان باید بگم از خودم ممنونم ک دیدم
یا بگم از عوامل سازنده ی اون فیلم؟؟!