-
amir karami 0 عاها فک کردم یازدهمی
جدید هسی؟؟
خوش اومدی به انجمن آلا امیدوارم دوستای خوبیو پیدا کنی اینجا پر از بچهای خوب و مهربونهM Tg در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
جدید هسی؟؟
خوش اومدی به انجمن آلا امیدوارم دوستای خوبیو پیدا کنی اینجا پر از بچهای خوب و مهربونهممنون
بچه های اینجا همه مثل همیم حرف همو بهتر میفهمیم
خسته شدم از اینکه با کسی مثل خودم معاشرت نداشتم -
M Tg در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
جدید هسی؟؟
خوش اومدی به انجمن آلا امیدوارم دوستای خوبیو پیدا کنی اینجا پر از بچهای خوب و مهربونهممنون
بچه های اینجا همه مثل همیم حرف همو بهتر میفهمیم
خسته شدم از اینکه با کسی مثل خودم معاشرت نداشتمنوشتهشده در ۵ تیر ۱۴۰۰، ۹:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهamir karami 0 اوهوم حتما خیلی درس خوندی احساس خستگی میکنی
چیزی نمونده دیگه -
M Tg صبر زیاد می خواد با نشنیده گرفتن حرف بقیه و اینکه از جو خارج نشی مثلا یه کلاسی یا مشاوری داشته باشی که بچه های دیگه رو ببینی چون اون وقت حس می کنی وقت زیاد داری
-
@zahra-forouzanfar پشت کنکور موندن چطوریه؟؟
بنظرت من باید چیکار کنم
اصن حال و هواش چجوریهبستگی به خودت داره همش طرز تفکره
خب یک بار شکست خوردی دو باره باید بلند شی و برای مسابقه بعدی بدوی
بعضیا خستن از این ماجرا ولی بعضای دیگه تجربه شون رفته بالاتر و این بار کم اشتباه تر سعی میکنن مسیر رو به انتها برسونن -
@zahra-forouzanfar در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
amir karami 0 ااااا... چه زود .... می خواستم بهت بگم ضایع نیست الان بدیم .... قبل کنکوره بهمون نمیگن بیکار علاف
پ.ن: حرف مردم مهم نیست
معلومه از حرف مردم میترسی
amir karami 0 نه نمی ترسم ولی اثر خودشو روم میزاره و ناراحتم میکنه تا به خودم دلداری بدم یکم طول میکشه
-
M Tg صبر زیاد می خواد با نشنیده گرفتن حرف بقیه و اینکه از جو خارج نشی مثلا یه کلاسی یا مشاوری داشته باشی که بچه های دیگه رو ببینی چون اون وقت حس می کنی وقت زیاد داری
نوشتهشده در ۵ تیر ۱۴۰۰، ۹:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده@zahra-forouzanfar تو حست به پشت کنکور موندنت چیه؟؟ راضی هستی؟
-
M Tg اینقدر راضیم که می خوام دوباره بمونم(اگه اونی که می خوام نشه)
-
@zahra-forouzanfar پشت کنکور موندن چطوریه؟؟
بنظرت من باید چیکار کنم
اصن حال و هواش چجوریهبستگی به خودت داره همش طرز تفکره
خب یک بار شکست خوردی دو باره باید بلند شی و برای مسابقه بعدی بدوی
بعضیا خستن از این ماجرا ولی بعضای دیگه تجربه شون رفته بالاتر و این بار کم اشتباه تر سعی میکنن مسیر رو به انتها برسونننوشتهشده در ۵ تیر ۱۴۰۰، ۹:۵۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهamir karami 0 ممنون از راهنماییتون
ولی شنیدن همانا و تجربه کردن همانا -
amir karami 0 نه نمی ترسم ولی اثر خودشو روم میزاره و ناراحتم میکنه تا به خودم دلداری بدم یکم طول میکشه
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۵ تیر ۱۴۰۰، ۹:۵۷ آخرین ویرایش توسط amir karami 0 انجام شده@zahra-forouzanfar در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
من یازدهم بودم خیلی خیلی درس میخوندم تا ماه آذر خیلی خوب بودم
اون موقع بهم میگفتن نابغه و ...
بعد از یه مدت که خستگی اومد سراغم دقیقا برعکس حرفای قبلا رو میزنن
تنها اشتباهم این بود که تویه برنامم تفریح درست حسابی نزاشتم(منظورم فیلمو و اینستا گرام نیست منظورم کوه رفتن و دویدن و اینطور چیزاست)که خستگی اومد سراغم -
نوشتهشده در ۵ تیر ۱۴۰۰، ۹:۵۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@zahra-forouzanfar خداروشکر که راضی هستی
نه میشه حتما میشه -
من یازدهم بودم خیلی خیلی درس میخوندم تا ماه آذر خیلی خوب بودم
اون موقع بهم میگفتن نابغه و ...
بعد از یه مدت که خستگی اومد سراغم دقیقا برعکس حرفای قبلا رو میزنن
تنها اشتباهم این بود که تویه برنامم تفریح درست حسابی نزاشتم(منظورم فیلمو و اینستا گرام نیست منظورم کوه رفتن و دویدن و اینطور چیزاست)که خستگی اومد سراغمنوشتهشده در ۵ تیر ۱۴۰۰، ۹:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهamir karami 0 بعدش چیشد
-
amir karami 0 ممنون از راهنماییتون
ولی شنیدن همانا و تجربه کردن هماناM Tg دقیقااا ولی یه حس خوب و مثبت دیگه که داره اینه که بعضی درسا مخصوصا ریاضی رو که دوباره می خونی متوجه میشی اونقدر سرت شلوغ بوده و فشار روت زیاد بوده که کامل و عمیق درکش نمی کردی
یعنی قشنگ متوجه فشار پارسالت میشی -
amir karami 0 بعدش چیشد
amir karami 0 بعدش چیشد
هیچی دیگه منم مثل 99 درصد بچه های دیگه دست کشیدیم
البته نه کاملا
مثل ماشین نیم سوز رجلو میرفتم -
amir karami 0 بعدش چیشد
هیچی دیگه منم مثل 99 درصد بچه های دیگه دست کشیدیم
البته نه کاملا
مثل ماشین نیم سوز رجلو میرفتمنوشتهشده در ۵ تیر ۱۴۰۰، ۱۰:۰۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهamir karami 0 حس پشیمونی و افسردگی از اینکه خوب درس نمیخونی سراغت نیومد؟؟
منظورت تا آذر ماه ۹۹ بود؟؟
الانم کنکوری هسی -
نوشتهشده در ۵ تیر ۱۴۰۰، ۱۰:۰۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
دریا دریایی منش کردم ندیدی
بابت جزوه های جمع بندیت ممنون عالین
فقط یه سوال واسه بخش دوازدهم جمع بندی نداری
بحث ژنتیک -
M Tg دقیقااا ولی یه حس خوب و مثبت دیگه که داره اینه که بعضی درسا مخصوصا ریاضی رو که دوباره می خونی متوجه میشی اونقدر سرت شلوغ بوده و فشار روت زیاد بوده که کامل و عمیق درکش نمی کردی
یعنی قشنگ متوجه فشار پارسالت میشی@zahra-forouzanfar در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
M Tg دقیقااا ولی یه حس خوب و مثبت دیگه که داره اینه که بعضی درسا مخصوصا ریاضی رو که دوباره می خونی متوجه میشی اونقدر سرت شلوغ بوده و فشار روت زیاد بوده که کامل و عمیق درکش نمی کردی
یعنی قشنگ متوجه فشار پارسالت میشیالبته یه معضلی دارهه پشت کنکوری که طرف فکر میکنه الان مطالبو خوانده و نیاز به تلاش بیشتری نیست
ولی واقعیت ماجرا اینه که باید دوباره خودتو صفر در نظر بگیری -
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۵ تیر ۱۴۰۰، ۱۰:۰۱ آخرین ویرایش توسط JAVANEH.F انجام شده
خب دیگه بچه ها من برم
خیلییییی از اشناییتون خوشحال شدم
فعلاپ.ن: 20 حقیقت رو شب پر میکنم
-
یعنی قشنگ متوجه فشار پارسالت میشینوشتهشده در ۵ تیر ۱۴۰۰، ۱۰:۰۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@zahra-forouzanfar سال اولت چیشد؟؟
البته اگر مایلی وگرنه اصلا قصد جسارت ندارم -
خب دیگه بچه ها من برم
فعلاپ.ن: 20 حقیقت رو شب پر میکنم
خب دیگه بچه ها من برم
فعلافعلا خداحافظ
-
سلام