سوال زیست❓
-
ANA Kamali
والا منم نکته شو از تست برداشت کردم یادمه همون موقع هم شک داشتم ی جوری بود برام.
بعد الان ک برگشتم نکته ها رو بخونم گفتم بپرسم ببینم دوستان میدونن.
مشکل من فقط اینه ک احیانا توی ی تستی برخورد کردم من همه اندامک ها رو آنزیم دار در نظر بگیرم....یا ن...
🤦🏻♀️سارا M 0 بنظرم اینکه همه شون آنزیم داشته باشن باید درست باشه(اگه اشتباه نکنم توی تست خیلی سبز بود)
-
سارا M 0 بنظرم اینکه همه شون آنزیم داشته باشن باید درست باشه(اگه اشتباه نکنم توی تست خیلی سبز بود)
ANA Kamali
بله تست خیلی سبز بود.
عکس تست رو گذاشتم. -
z Gheibi
چون فصلی که تستش رو کار کردم یاخته جانوری رو بررسی کرده بود.
منم گفتم لابد منظور پاسخنامه از همه اندامک ها دارای آنزیم هستند اندامک های یاخته جانوری باشه😕
چون به گفته دوستمون واکوئل آنزیم نداره. که ی اندامک در یاخته های گیاهی هست. البته گفتند آنزیم پیدا نشد😅
نمیدونم والا. -
سارا M 0 از یه نفر پرسیدم. گفتن چون همه اندامک ها نیاز به ATP دارن پس ATP از دارن
البته نظر شخصی خودشون هست -
سلام دوستان
امروز ک داشتم نکات نوشته زیست رو بررسی میکردم، ی نکته ک قبلا یادداشت کردم رو دیدم....ممنون میشم جواب بدید.
همه اندامک های غشا آنزیم دارند؟!
یادمه توی درسنامه ای ک خوندم، مستقیم ننوشته بود ولی توی تست ها ک تحلیل کردم ی همچین چیزی فهمیدم و یادداشتش کردم😐
الان گفتم مطمعن شم.
ممنونم.
تجربیا
بچه-های-کنکور-تجربی-1400 -
سارا M 0 سلام یه جا شنیده بودم که یه آنزیمی هست که باعث میشه ATP سریع تر به adp تجزیه بشه فکر کنم منظورش اون آنزیم باشه اسمش رو دقیق یادم نیست🙂
-
سارا M 0 سلام یه جا شنیده بودم که یه آنزیمی هست که باعث میشه ATP سریع تر به adp تجزیه بشه فکر کنم منظورش اون آنزیم باشه اسمش رو دقیق یادم نیست🙂
@sania-andiravan
سلام ممنونم همیار جان هم گفتند.
ممنون از نظرت 😍😍🌹 -
@sania-andiravan چون اندامک ها بالاخره یه کاری انجام میدن به انرژی و غذا نیاز دارن به نظرم این آنزیم رو دارن
@sania-andiravan
اره تحلیلتون درسته👌🌹 -
سلام دوستان
امروز ک داشتم نکات نوشته زیست رو بررسی میکردم، ی نکته ک قبلا یادداشت کردم رو دیدم....ممنون میشم جواب بدید.
یادمه توی درسنامه ای ک خوندم، مستقیم ننوشته بود ولی توی تست ها ک تحلیل کردم ی همچین چیزی فهمیدم و یادداشتش کردم😐
الان گفتم مطمعن شم.
ممنونم.
تجربیا
سلام دوستان
الان گفتم مطمعن شم.
ممنونم.
تجربیا
@first
همه اندامک ها دارای آنزیم هستند
الان ریبوزوم و میانک اندامک نیستند ما هم در نظر نمیگیریمشون.
یعنی خوده جمله درسته و در مورده اندامک ها صحبت کرده نه اونایی ک اندامک نیستند مثل ریبوزوم و میانک. -
@first
همه اندامک ها دارای آنزیم هستند
الان ریبوزوم و میانک اندامک نیستند ما هم در نظر نمیگیریمشون.
یعنی خوده جمله درسته و در مورده اندامک ها صحبت کرده نه اونایی ک اندامک نیستند مثل ریبوزوم و میانک.سارا M 0 اخه کتاب ما این دوتارو هم اندامک در نظر گرفته !

-
سارا M 0 اخه کتاب ما این دوتارو هم اندامک در نظر گرفته !

@first
ریبوزوم آنزیم داره تا جایی ک میدونم
میانک رو نمیدونم
میانک و ریبوزوم اندامک نیستند اخه!😐
ولی در هر صورت اون گزاره درسته
همشون به ATP نیاز دارند برای انرژی پس میشه گفت دارای آنزیم هستند حالا چه اندامک باشند چه نباشند ک کتاب اندامک در نظر گرفته همه رو و خوده خیلی سبز هم گفته همه اندامک ها آنزیم دارند.
کتاب خودش درگیره کلا : /😂 -
@first
ریبوزوم آنزیم داره تا جایی ک میدونم
میانک رو نمیدونم
میانک و ریبوزوم اندامک نیستند اخه!😐
ولی در هر صورت اون گزاره درسته
همشون به ATP نیاز دارند برای انرژی پس میشه گفت دارای آنزیم هستند حالا چه اندامک باشند چه نباشند ک کتاب اندامک در نظر گرفته همه رو و خوده خیلی سبز هم گفته همه اندامک ها آنزیم دارند.
کتاب خودش درگیره کلا : /😂سارا M 0 خوب شد پس اگه اون دوتا هم آنزیم داشته باشن مشکل حله
سپاس -
سارا M 0 خوب شد پس اگه اون دوتا هم آنزیم داشته باشن مشکل حله
سپاس@first

نت اینجوری گفته ک اندامک پیچیده هستند!....و اینکه تو ی مقاله خوندم ک آنزیم هم دارند...حقیقتا پیداش نکردم ک شاتش رو بذارم.

اینم گفته به طور معمول اندامک نیستند...شاید به خاطر همین کتاب هم اندامک در نظر گرفتشون.
-
@first

نت اینجوری گفته ک اندامک پیچیده هستند!....و اینکه تو ی مقاله خوندم ک آنزیم هم دارند...حقیقتا پیداش نکردم ک شاتش رو بذارم.

اینم گفته به طور معمول اندامک نیستند...شاید به خاطر همین کتاب هم اندامک در نظر گرفتشون.
-
سارا M 0
سلام سارا جان
واس کنکور میگن نیستن چون غشا ندارن
فکر کنم اندامک پیچیده اینا خارج از کنکور شه
چون من خودمم ندیدم@sania-andiravan
سلام اره عزیزم خوده خیلی سبز هم گفته ک اندامک نیستند
ولی گفتم برای اون گزاره اینجوری شاید اینارو در نظر گرفته:/ -
@sania-andiravan
سلام اره عزیزم خوده خیلی سبز هم گفته ک اندامک نیستند
ولی گفتم برای اون گزاره اینجوری شاید اینارو در نظر گرفته:/