سوال زیست❓
-
سلام دوستان
امروز ک داشتم نکات نوشته زیست رو بررسی میکردم، ی نکته ک قبلا یادداشت کردم رو دیدم....ممنون میشم جواب بدید.
همه اندامک های غشا آنزیم دارند؟!
یادمه توی درسنامه ای ک خوندم، مستقیم ننوشته بود ولی توی تست ها ک تحلیل کردم ی همچین چیزی فهمیدم و یادداشتش کردم😐
الان گفتم مطمعن شم.
ممنونم.
تجربیا
بچه-های-کنکور-تجربی-1400 -
سارا M 0 سلام یه جا شنیده بودم که یه آنزیمی هست که باعث میشه ATP سریع تر به adp تجزیه بشه فکر کنم منظورش اون آنزیم باشه اسمش رو دقیق یادم نیست🙂
-
سارا M 0 سلام یه جا شنیده بودم که یه آنزیمی هست که باعث میشه ATP سریع تر به adp تجزیه بشه فکر کنم منظورش اون آنزیم باشه اسمش رو دقیق یادم نیست🙂
@sania-andiravan
سلام ممنونم همیار جان هم گفتند.
ممنون از نظرت 😍😍🌹 -
@sania-andiravan چون اندامک ها بالاخره یه کاری انجام میدن به انرژی و غذا نیاز دارن به نظرم این آنزیم رو دارن
@sania-andiravan
اره تحلیلتون درسته👌🌹 -
سلام دوستان
امروز ک داشتم نکات نوشته زیست رو بررسی میکردم، ی نکته ک قبلا یادداشت کردم رو دیدم....ممنون میشم جواب بدید.
یادمه توی درسنامه ای ک خوندم، مستقیم ننوشته بود ولی توی تست ها ک تحلیل کردم ی همچین چیزی فهمیدم و یادداشتش کردم😐
الان گفتم مطمعن شم.
ممنونم.
تجربیا
سلام دوستان
الان گفتم مطمعن شم.
ممنونم.
تجربیا
@first
همه اندامک ها دارای آنزیم هستند
الان ریبوزوم و میانک اندامک نیستند ما هم در نظر نمیگیریمشون.
یعنی خوده جمله درسته و در مورده اندامک ها صحبت کرده نه اونایی ک اندامک نیستند مثل ریبوزوم و میانک. -
@first
همه اندامک ها دارای آنزیم هستند
الان ریبوزوم و میانک اندامک نیستند ما هم در نظر نمیگیریمشون.
یعنی خوده جمله درسته و در مورده اندامک ها صحبت کرده نه اونایی ک اندامک نیستند مثل ریبوزوم و میانک.سارا M 0 اخه کتاب ما این دوتارو هم اندامک در نظر گرفته !

-
سارا M 0 اخه کتاب ما این دوتارو هم اندامک در نظر گرفته !

@first
ریبوزوم آنزیم داره تا جایی ک میدونم
میانک رو نمیدونم
میانک و ریبوزوم اندامک نیستند اخه!😐
ولی در هر صورت اون گزاره درسته
همشون به ATP نیاز دارند برای انرژی پس میشه گفت دارای آنزیم هستند حالا چه اندامک باشند چه نباشند ک کتاب اندامک در نظر گرفته همه رو و خوده خیلی سبز هم گفته همه اندامک ها آنزیم دارند.
کتاب خودش درگیره کلا : /😂 -
@first
ریبوزوم آنزیم داره تا جایی ک میدونم
میانک رو نمیدونم
میانک و ریبوزوم اندامک نیستند اخه!😐
ولی در هر صورت اون گزاره درسته
همشون به ATP نیاز دارند برای انرژی پس میشه گفت دارای آنزیم هستند حالا چه اندامک باشند چه نباشند ک کتاب اندامک در نظر گرفته همه رو و خوده خیلی سبز هم گفته همه اندامک ها آنزیم دارند.
کتاب خودش درگیره کلا : /😂سارا M 0 خوب شد پس اگه اون دوتا هم آنزیم داشته باشن مشکل حله
سپاس -
سارا M 0 خوب شد پس اگه اون دوتا هم آنزیم داشته باشن مشکل حله
سپاس@first

نت اینجوری گفته ک اندامک پیچیده هستند!....و اینکه تو ی مقاله خوندم ک آنزیم هم دارند...حقیقتا پیداش نکردم ک شاتش رو بذارم.

اینم گفته به طور معمول اندامک نیستند...شاید به خاطر همین کتاب هم اندامک در نظر گرفتشون.
-
@first

نت اینجوری گفته ک اندامک پیچیده هستند!....و اینکه تو ی مقاله خوندم ک آنزیم هم دارند...حقیقتا پیداش نکردم ک شاتش رو بذارم.

اینم گفته به طور معمول اندامک نیستند...شاید به خاطر همین کتاب هم اندامک در نظر گرفتشون.
-
سارا M 0
سلام سارا جان
واس کنکور میگن نیستن چون غشا ندارن
فکر کنم اندامک پیچیده اینا خارج از کنکور شه
چون من خودمم ندیدم@sania-andiravan
سلام اره عزیزم خوده خیلی سبز هم گفته ک اندامک نیستند
ولی گفتم برای اون گزاره اینجوری شاید اینارو در نظر گرفته:/ -
@sania-andiravan
سلام اره عزیزم خوده خیلی سبز هم گفته ک اندامک نیستند
ولی گفتم برای اون گزاره اینجوری شاید اینارو در نظر گرفته:/ -
@sania-andiravan کتاب دهم گفته اندامکه برای کنکور هم کتاب مدنظره دیگه (این آدم گیج شده است😭)
-
تعریف اندامک تو کتاب هست اصلا؟
-
@sania-andiravan
اره واقعا چون ما در حده گفته های کتاب بلدیم و خب موقع کنکور ک سرچ نمیکنیم ک نکات اضافه بفهمیم😐😂
اون گزاره دو حالت داره....چون گفته اندامک ها پس ماهم اندامک هارو در نظر میگیرم و درسته اون گزاره.
ولی اون دو تا ک اندامک نیستند رو نمیدونم دیگه آنزیم دارند یا ن:|| -
@sania-andiravan کتاب دهم گفته اندامکه برای کنکور هم کتاب مدنظره دیگه (این آدم گیج شده است😭)