سوال زیست❓
-
سلام دوستان
امروز ک داشتم نکات نوشته زیست رو بررسی میکردم، ی نکته ک قبلا یادداشت کردم رو دیدم....ممنون میشم جواب بدید.
همه اندامک های غشا آنزیم دارند؟!
یادمه توی درسنامه ای ک خوندم، مستقیم ننوشته بود ولی توی تست ها ک تحلیل کردم ی همچین چیزی فهمیدم و یادداشتش کردم😐
الان گفتم مطمعن شم.
ممنونم.
تجربیا
بچه-های-کنکور-تجربی-1400 -
@first
همه اندامک ها دارای آنزیم هستند
الان ریبوزوم و میانک اندامک نیستند ما هم در نظر نمیگیریمشون.
یعنی خوده جمله درسته و در مورده اندامک ها صحبت کرده نه اونایی ک اندامک نیستند مثل ریبوزوم و میانک. -
@first
همه اندامک ها دارای آنزیم هستند
الان ریبوزوم و میانک اندامک نیستند ما هم در نظر نمیگیریمشون.
یعنی خوده جمله درسته و در مورده اندامک ها صحبت کرده نه اونایی ک اندامک نیستند مثل ریبوزوم و میانک.سارا M 0 اخه کتاب ما این دوتارو هم اندامک در نظر گرفته !

-
سارا M 0 اخه کتاب ما این دوتارو هم اندامک در نظر گرفته !

@first
ریبوزوم آنزیم داره تا جایی ک میدونم
میانک رو نمیدونم
میانک و ریبوزوم اندامک نیستند اخه!😐
ولی در هر صورت اون گزاره درسته
همشون به ATP نیاز دارند برای انرژی پس میشه گفت دارای آنزیم هستند حالا چه اندامک باشند چه نباشند ک کتاب اندامک در نظر گرفته همه رو و خوده خیلی سبز هم گفته همه اندامک ها آنزیم دارند.
کتاب خودش درگیره کلا : /😂 -
@first
ریبوزوم آنزیم داره تا جایی ک میدونم
میانک رو نمیدونم
میانک و ریبوزوم اندامک نیستند اخه!😐
ولی در هر صورت اون گزاره درسته
همشون به ATP نیاز دارند برای انرژی پس میشه گفت دارای آنزیم هستند حالا چه اندامک باشند چه نباشند ک کتاب اندامک در نظر گرفته همه رو و خوده خیلی سبز هم گفته همه اندامک ها آنزیم دارند.
کتاب خودش درگیره کلا : /😂سارا M 0 خوب شد پس اگه اون دوتا هم آنزیم داشته باشن مشکل حله
سپاس -
سارا M 0 خوب شد پس اگه اون دوتا هم آنزیم داشته باشن مشکل حله
سپاس@first

نت اینجوری گفته ک اندامک پیچیده هستند!....و اینکه تو ی مقاله خوندم ک آنزیم هم دارند...حقیقتا پیداش نکردم ک شاتش رو بذارم.

اینم گفته به طور معمول اندامک نیستند...شاید به خاطر همین کتاب هم اندامک در نظر گرفتشون.
-
@first

نت اینجوری گفته ک اندامک پیچیده هستند!....و اینکه تو ی مقاله خوندم ک آنزیم هم دارند...حقیقتا پیداش نکردم ک شاتش رو بذارم.

اینم گفته به طور معمول اندامک نیستند...شاید به خاطر همین کتاب هم اندامک در نظر گرفتشون.
-
سارا M 0
سلام سارا جان
واس کنکور میگن نیستن چون غشا ندارن
فکر کنم اندامک پیچیده اینا خارج از کنکور شه
چون من خودمم ندیدم@sania-andiravan
سلام اره عزیزم خوده خیلی سبز هم گفته ک اندامک نیستند
ولی گفتم برای اون گزاره اینجوری شاید اینارو در نظر گرفته:/ -
@sania-andiravan
سلام اره عزیزم خوده خیلی سبز هم گفته ک اندامک نیستند
ولی گفتم برای اون گزاره اینجوری شاید اینارو در نظر گرفته:/ -
@sania-andiravan کتاب دهم گفته اندامکه برای کنکور هم کتاب مدنظره دیگه (این آدم گیج شده است😭)
-
تعریف اندامک تو کتاب هست اصلا؟
-
@sania-andiravan
اره واقعا چون ما در حده گفته های کتاب بلدیم و خب موقع کنکور ک سرچ نمیکنیم ک نکات اضافه بفهمیم😐😂
اون گزاره دو حالت داره....چون گفته اندامک ها پس ماهم اندامک هارو در نظر میگیرم و درسته اون گزاره.
ولی اون دو تا ک اندامک نیستند رو نمیدونم دیگه آنزیم دارند یا ن:|| -
@sania-andiravan کتاب دهم گفته اندامکه برای کنکور هم کتاب مدنظره دیگه (این آدم گیج شده است😭)
-
@first
نه کتاب با اندامک ها گفته
تو زیست 10
ولی درستش برای کنکور اینه در نظر نگیریم آقا موقاری هم ویدئو های یازدهم شون رو دیدم تاکید می کردن@sania-andiravan آقا موقاری تو راه ابریشم گفتند باید اندامک بدون غشا درنظرشون بگیریم برای کنکور ۱۴۰۱
-
@sania-andiravan
اره واقعا چون ما در حده گفته های کتاب بلدیم و خب موقع کنکور ک سرچ نمیکنیم ک نکات اضافه بفهمیم😐😂
اون گزاره دو حالت داره....چون گفته اندامک ها پس ماهم اندامک هارو در نظر میگیرم و درسته اون گزاره.
ولی اون دو تا ک اندامک نیستند رو نمیدونم دیگه آنزیم دارند یا ن:||سارا M 0
به نظر من حالا سانتریول یا ریبوزوم خودشون آنزیم دارن
چون هر کدوم بالاخره یه کاری تو سلول انجام میدن
ساختار های درونی سلولی اند
حالا اندامک نیستن وگرنه بنده خداها کار انجام میدن واس اون کار نیاز به یه انرژی دارن
البته این نظر منه
اگر هم اشتباهه دیگه ببخشید من زیستم در حد کتابه😂🤭 -
@sania-andiravan آقا موقاری تو راه ابریشم گفتند باید اندامک بدون غشا درنظرشون بگیریم برای کنکور ۱۴۰۱
-
@sania-andiravan اگه راه ابریشم دارید کلیپ اول یا دو فصل دو اونجا توضیح میده احتمالا امسال هم صفر تا صدا رو آپدیت میکنن
-
سارا M 0
به نظر من حالا سانتریول یا ریبوزوم خودشون آنزیم دارن
چون هر کدوم بالاخره یه کاری تو سلول انجام میدن
ساختار های درونی سلولی اند
حالا اندامک نیستن وگرنه بنده خداها کار انجام میدن واس اون کار نیاز به یه انرژی دارن
البته این نظر منه
اگر هم اشتباهه دیگه ببخشید من زیستم در حد کتابه😂🤭@sania-andiravan
اره دقیقا بالاخره ی کاری میکنن و به انرژی نیاز دارند.
مرسی از نظرت به نظر منم درسته😁 -
@sania-andiravan
اره دقیقا بالاخره ی کاری میکنن و به انرژی نیاز دارند.
مرسی از نظرت به نظر منم درسته😁سارا M 0 خب مگه atp آز رو غشا نبود اینا که غشا ندارن😶