کنکوریون🤪
-
@نگین-محمدیان
می دونم اینجا جام نیست😐👌🏻
ولی منم کارت المپیادم اومد از ذوق مرگی گریه کردم
هنوزم دارمش😂😂😂
تو همزاد منی😢😍😍 -
چند تا جزوه خفن زیست آوردم براتون😎
تازه از تنور در اومده😍
تعبیرنامه زیست دهم 💜
تعبیرنامه زیست یازدهم 💙
تعبیرنامه زیست دوازدهم 💚
قیدهای مهم کتاب درسی 💛
تعبیرنامه یکم اسمش تازس نمیدونم چطوری توضیح بدم خودتون دانلود کنید میفهمید😂✨
جزوه ها هم از دکتر معصوم نیا هست امیدوارم اسمش تبلیغ به حساب نیاد ولی به هرحال اجازه نشر دادن باید اسمشون رو بیارم💫
اگه دیگه چیز مفیدی داشتم حتما میذارم💕
81Sobhan @Dr-Rashidi @kosar-mottaghi @mitra-ism-rahmani Abolfazl Sattari H_R Abolfazl Sattari Saleh Esmaily @mohsen-sari sallar savadkoohi @سجاد-ذوالفقاری دریا دریایی
zeinab dehghani میدونم بدردت نمیخوره ولی دلم خواست منشن کنم دعوام نکن🙁💛😂 -
تازه از تنور در اومده😍
تعبیرنامه زیست دهم 💜
تعبیرنامه زیست یازدهم 💙
تعبیرنامه زیست دوازدهم 💚
قیدهای مهم کتاب درسی 💛
جزوه ها هم از دکتر معصوم نیا هست امیدوارم اسمش تبلیغ به حساب نیاد ولی به هرحال اجازه نشر دادن باید اسمشون رو بیارم💫
81Sobhan @Dr-Rashidi @kosar-mottaghi @mitra-ism-rahmani Abolfazl Sattari H_R Abolfazl Sattari Saleh Esmaily @mohsen-sari sallar savadkoohi @سجاد-ذوالفقاری دریا دریایی
zeinab dehghani میدونم بدردت نمیخوره ولی دلم خواست منشن کنم دعوام نکن🙁💛😂@نگین-محمدیان مرسیی😍
-
تازه از تنور در اومده😍
تعبیرنامه زیست دهم 💜
تعبیرنامه زیست یازدهم 💙
تعبیرنامه زیست دوازدهم 💚
قیدهای مهم کتاب درسی 💛
zeinab dehghani میدونم بدردت نمیخوره ولی دلم خواست منشن کنم دعوام نکن🙁💛😂@نگین-محمدیان
مرسی مرسی
🚀🚀
فقط چرا زینب منشن شده خدا میدونه 😂😂 -
81Sobhan زیست خوندن برا سلامتی مفیده😂
-
تازه از تنور در اومده😍
تعبیرنامه زیست دهم 💜
تعبیرنامه زیست یازدهم 💙
تعبیرنامه زیست دوازدهم 💚
قیدهای مهم کتاب درسی 💛
zeinab dehghani میدونم بدردت نمیخوره ولی دلم خواست منشن کنم دعوام نکن🙁💛😂@نگین-محمدیان بـــــــــح ببین سلطان جزوه چ کرده؟!!:star-struck: :star-struck:
خیلی هم عالی:ok_hand_light_skin_tone:
قربون چشمای قهوه ای سوختت:smiling_face_with_heart-eyes: 👀
نه بابا چرا دعوات کنم؟!!
خیلی هم خوب کردی ک تگم کردی...:relieved_face: :relieved_face: :hand_with_fingers_splayed_light_skin_tone:
اگه تگ نمیکردی ناراحت میشدم:neutral_face: :face_without_mouth: -
81Sobhan در کنکوریون🤪 گفته است:
@نگین-محمدیان
مرسی مرسی
🚀🚀
فقط چرا زینب منشن شده خدا میدونه 😂😂:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
همانا ک فقط خدامیدونه:face_without_mouth: :face_without_mouth: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
ولی اگه یه آزمون زیست بزارن...نمرم از خیلی از بچه های تجربی بالاتر میشه...:face_without_mouth: :neutral_face: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :hand_with_fingers_splayed_light_skin_tone: -
ولی بعضی از سوالای تیغه ها توی فیزیک بیشتر به درد سوال هندسه پایه میخوره
تا فرمولای فیزیک:neutral_face: :raised_hand_light_skin_tone: -
کنکوریا چطورنننننننن؟😁
-
کنکوریا چطورنننننننن؟😁
Arshia Yazdian عالی 😁( دروغ گفتم خراب😑😂)
-
@نگین-محمدیان
مرسی مرسی
🚀🚀
فقط چرا زینب منشن شده خدا میدونه 😂😂:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
همانا ک فقط خدامیدونه:face_without_mouth: :face_without_mouth: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
ولی اگه یه آزمون زیست بزارن...نمرم از خیلی از بچه های تجربی بالاتر میشه...:face_without_mouth: :neutral_face: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :hand_with_fingers_splayed_light_skin_tone:zeinab dehghani 😂😂😂
-
ولی بعضی از سوالای تیغه ها توی فیزیک بیشتر به درد سوال هندسه پایه میخوره
تا فرمولای فیزیک:neutral_face: :raised_hand_light_skin_tone:zeinab dehghani
اون سوال تجربی داخل خیلی نامردی بود 😶 -
کنکوریا چطورنننننننن؟😁
Arshia Yazdian
سرشار از استرس 😐😶 -
نمیدونم امروز چرا اینقدر استرس گرفتم :/
-
Arshia Yazdian
سرشار از استرس 😐😶 -
Arshia Yazdian
سرشار از استرس 😐😶سرشار از هیجان :face_with_rolling_eyes: :expressionless_face: :face_with_tears_of_joy:
@mitra-ism-rahmani
نصف تایم زیستم سر استرس رفت :/ ☹ -
@mitra-ism-rahmani
😂😂😂
خیلی بده ☹