کنکوریون🤪
-
81Sobhan راستی مشاورت کیه؟؟
یادمه با یه سری بچه های کنکوری گروه داشتیم مشاور داشتن میپرسیدم مشاورتون کیه میگفتن نمیگیم تا شما پیششون نرید هیچ وقت درکشون نکردم😐😂@نگین-محمدیان
از مدیکال گرفتم -
zeinab dehghani زینب هی یاد نورانیتم میوفتم خندم میگیره:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
@mitra-ism-rahmani در کنکوریون🤪 گفته است:
zeinab dehghani زینب هی یاد نورانیتم میوفتم خندم میگیره:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: یادم نیار
-
zeinab dehghani چرا اتفاقا یه نفر دیده من میشناسم میخوای بهت معرفی کنم؟؟😻
@نگین-محمدیان در کنکوریون🤪 گفته است:
یس بیبی:face_without_mouth: :beaming_face_with_smiling_eyes:
-
81Sobhan مدیکال استوز؟؟
سال دومی؟
راضی ازشون؟نسبت ب پیشرفتو اینا..! -
@نگین-محمدیان
نکات آزمون جامع ها رو مرور میزنم 😂 -
یس بیبی:face_without_mouth: :beaming_face_with_smiling_eyes:
zeinab dehghani خود آقای کازرانیان😎💛
-
zeinab dehghani
من فقط دینامیک و حرکت شناسیش رو نگاه کردم کدوم مبحثه این ؟81Sobhan ترکیبیه همه ی تستای تثبیت...
مخلوط فنر و پایستگی
شماره 29 -
:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: یادم نیار
zeinab dehghani میگم روسریمو ندیدی ؟ یا شدت نور خیلی بالا بود ؟:face_with_tears_of_joy:
-
zeinab dehghani
خدا وکیلی خیلی راحت تره اصلا درک نمیکنم یکی اون قدر وقت باید واسه تشابه بذاره که چی :/
تازه سوالشم سر جلسه بیشتر تایم میبره81Sobhan هوم..دقیقن:hand_with_fingers_splayed_medium-light_skin_tone:
-
:face_without_mouth: :face_without_mouth: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
یعنیا..روانیتم خو:yellow_heart: :yellow_heart: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: -
81Sobhan مدیکال استوز؟؟
سال دومی؟
راضی ازشون؟نسبت ب پیشرفتو اینا..!خانومِ_دوست_داشتنی در کنکوریون🤪 گفته است:
81Sobhan مدیکال استوز؟؟
سال دومی؟
راضی ازشون؟نسبت ب پیشرفتو اینا..!اره
اره
اره 😶 چقدر اره شد
اره کارشون و پیگیریشون خوبه@نگین-محمدیان در کنکوریون🤪 گفته است:
81Sobhan شنیدم مشاوراش خیلی خوبن همه دانشجو پزشکی😍اینی که تو داشتی چطور بود؟؟
مال من دندون بود
کارش خوب جدا از مشاور انصافا مثل ی رفیق بود باهام هروقت زنگ میزد کلی حال روحیم رو میپرسید تو برنامه ریختن از خودم نظر میخواست هر سری نقاط ضعف و قوتم رو بر اساس برنامه میذاشت
البته این خوبیش اینی بود که پسر بود اگه دختری بود فکر نمیکنم اینقدر باهاش راحت میبودم -
zeinab dehghani میگم روسریمو ندیدی ؟ یا شدت نور خیلی بالا بود ؟:face_with_tears_of_joy:
اینقده شدت داشت ک اصن تا نصفه های لباست هم معلوم نبود...
حالا میگی روسری؟!!!:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: -
دلم یهو مشاور خواست:face_without_mouth:
-
چجوری میتونید با مشاور کنار بیاید ؟
من با مشاور مدرسه هم نمیتونستم کنار بیام اصلا نمیتونستم باهاش راحت باشم :/@mitra-ism-rahmani
مشاور مدرسه بحثش جداشت منم با اون نمیتونستم کنار بیام -
zeinab dehghani
خدا وکیلی خیلی راحت تره اصلا درک نمیکنم یکی اون قدر وقت باید واسه تشابه بذاره که چی :/
تازه سوالشم سر جلسه بیشتر تایم میبره81Sobhan من یه دوران این کار رو کردم😐
اسفند وقتی اوضاع خیلی خراب بود آزمون گزینه دو جمع بندی هندسه بود گفتم نگین بیا بریم هندسه رو بترکونیم😎💪🏻
خب هیچی دیگه رفتم سراغ آقای ثابتی فیلما رو دیدم کلی نکته یادداشت کردم چند تا هم تست زدم تهش دیدم فایده نداره هربار یه تست جدید میبینم😐💔
دیگه واسه همیشه گذاشتم کنار سراغ هندسه نرفتم😂😂 -
اینقده شدت داشت ک اصن تا نصفه های لباست هم معلوم نبود...
حالا میگی روسری؟!!!:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:zeinab dehghani واو ولی خیلی باحال بود :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
این از ایندفعه ات اونم از اون دفعه که کف لب شیرین را دیده بودی :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: -
خانومِ_دوست_داشتنی در کنکوریون🤪 گفته است:
81Sobhan مدیکال استوز؟؟
سال دومی؟
راضی ازشون؟نسبت ب پیشرفتو اینا..!اره
اره
اره 😶 چقدر اره شد
اره کارشون و پیگیریشون خوبه@نگین-محمدیان در کنکوریون🤪 گفته است:
81Sobhan شنیدم مشاوراش خیلی خوبن همه دانشجو پزشکی😍اینی که تو داشتی چطور بود؟؟
مال من دندون بود
کارش خوب جدا از مشاور انصافا مثل ی رفیق بود باهام هروقت زنگ میزد کلی حال روحیم رو میپرسید تو برنامه ریختن از خودم نظر میخواست هر سری نقاط ضعف و قوتم رو بر اساس برنامه میذاشت
البته این خوبیش اینی بود که پسر بود اگه دختری بود فکر نمیکنم اینقدر باهاش راحت میبودم81Sobhan امیدوارم امسال برسین به چیزی که میخوایین..!
😶 چقدر اره شد
چون من خیلی پرسیدم:beaming_face_with_smiling_eyes:
-
:face_without_mouth: :face_without_mouth: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
یعنیا..روانیتم خو:yellow_heart: :yellow_heart: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:zeinab dehghani میدونم خیلی بانمکم لطف داری بهم😎😂
وای یاسین نیست جاش خالیه:(
دلم نمیاد از ایموجیش استفاده کنم...