نوشتن یا ننوشتن،مسئله این است..!
-
سلام.کنکوری01هستم و راه ابریشمی. چند روزی هست که شروع به مرور پایه کردم(از فردا منظم تر)
بچه های کنکورهای سال قبل چطور جزوه نویسی کردید؟
و یه سوال مهم تر اینکه واقعا اون جزوه هایی که نوشتید دم کنکور به کارتون اومد؟
من تابستون پارسال نشستم و یه دفتر کلاسور لبریز جزوه دهم نوشتم(جزوه زیست دو برابر حجم کتاب زیست:|که میدونم اشتباس)
حالا میبینم فایده نداره و میخوام دوباره بنویسم ولی یکم شک دارم که اصلا جزوه بدردم میخوره یا تایمشو بزارم واسه تست بیشتر
پیشاپیش برای راهنمایی های باارزشتون ممنونم
بچه-های-تجربی-راه-ابریشم
دانش-آموزان-آلاء
تجربیا@mr-fantastic
https://forum.alaatv.com/post/2009347
سلام من قبلا این پادکست رو برای خلاصه نویسی فرستاده بودم میتونید گوش کنید خیلی مفیده -
@mr-fantastic
https://forum.alaatv.com/post/2009347
سلام من قبلا این پادکست رو برای خلاصه نویسی فرستاده بودم میتونید گوش کنید خیلی مفیده@نگین-محمدیان
اگه میشه دوباره آپلود کنید
لینک فایل کار نمیکنه -
@نگین-محمدیان
اگه میشه دوباره آپلود کنید
لینک فایل کار نمیکنه -
خلاصه نویسی همراه با استاد گلی.mp3
ببخشید من نمیدونستم فایلش حذف شده این یکی رو دانلود کنید درست هستش -
خلاصه نویسی همراه با استاد گلی.mp3
ببخشید من نمیدونستم فایلش حذف شده این یکی رو دانلود کنید درست هستش@نگین-محمدیان
ممنون -
سلام.کنکوری01هستم و راه ابریشمی. چند روزی هست که شروع به مرور پایه کردم(از فردا منظم تر)
من تابستون پارسال نشستم و یه دفتر کلاسور لبریز جزوه دهم نوشتم(جزوه زیست دو برابر حجم کتاب زیست:|که میدونم اشتباس)
حالا میبینم فایده نداره و میخوام دوباره بنویسم ولی یکم شک دارم که اصلا جزوه بدردم میخوره یا تایمشو بزارم واسه تست بیشتر
بچه-های-تجربی-راه-ابریشم
دانش-آموزان-آلاء
تجربیا@mr-fantastic
سلام
اولا اینکه ریاضی هستم و نظری راجب زیست ندارم اما راجب باقی دروس:
دینی: اصلا نیازی نیست چون کتاب پر از نکتس و نمیشه خلاصه نویسی کرد و از اونطرف بصورت نمودار درختی و... درسنامه کتاب های تست مثل گاج و خیلی سبز دارن و میتونید از اونا استفاده کنید
عربی: فقط بخش قواعد اونم خیلی مختصر و مفید
زبان: یک سری فرمول و تکنیک برای گرامر میتونه کاربردی باشه
فارسی:برای رقابت نه چون مهارت هس و باقی موارد هم ک حفظ کردنی هس و فکر نمیکنم نیاز باشه
برای تخصصیا از جمله فیزیک، ریاضی و شیمی هم فقط فرمول + اشاره کلی به همون مبحث و اینجور چیزا بصورت کلی -
@mr-fantastic
سلام
اولا اینکه ریاضی هستم و نظری راجب زیست ندارم اما راجب باقی دروس:
دینی: اصلا نیازی نیست چون کتاب پر از نکتس و نمیشه خلاصه نویسی کرد و از اونطرف بصورت نمودار درختی و... درسنامه کتاب های تست مثل گاج و خیلی سبز دارن و میتونید از اونا استفاده کنید
عربی: فقط بخش قواعد اونم خیلی مختصر و مفید
زبان: یک سری فرمول و تکنیک برای گرامر میتونه کاربردی باشه
فارسی:برای رقابت نه چون مهارت هس و باقی موارد هم ک حفظ کردنی هس و فکر نمیکنم نیاز باشه
برای تخصصیا از جمله فیزیک، ریاضی و شیمی هم فقط فرمول + اشاره کلی به همون مبحث و اینجور چیزا بصورت کلیSarah Ghanaatiyan مرسی
-
@mr-fantastic
درود
روزتون خوش
من خودم وقتی زیستو به زبون خودم مینویسم بعدا که دوباره بخونمش مفهومی مرورو میشه واسم
ولی واقعا وقتمو میگرفت و بیفایده میشد برام
چون راه ابریشمی اصلا نیازی به جزوه نویسی نداری
فقط نکاتی که خود دبیرا میگن اضافه کن به جزوات
فقط ریاضی سال گذشته جزوه نویسی داشت اونم که دیگه با آپدیت جدید لازم نداره@سجاد-ذوالفقاری ممنون
-
@سجاد-ذوالفقاری ممنون
-
بچه-های-تجربی-راه-ابریشم
دانش-آموزان-آلاء
تجربیا@mr-fantastic من یه چندتایی برای اختصاصیا خلاصه نویسی داشتم که الان فهمیدم نوشتنشون فقط اتلاف وقت بوده و لازم نیست
چون تهش اگه لازم بود میشد از کتابای لقمه و... استفاده کرد که بازهم برای من بی فایده است
و خب عملا خلاصه نویسی خیلی ب درد بخور نیست همون توجهتو رو نکات جمع کنی و اونا رو لایت بزنی که بعدا بخونی کافیه تهش اگه کم بود حاشیه نویسی کن که خیلی بهتر از خلاصه نویسی هستن اینا -
@mr-fantastic من یه چندتایی برای اختصاصیا خلاصه نویسی داشتم که الان فهمیدم نوشتنشون فقط اتلاف وقت بوده و لازم نیست
چون تهش اگه لازم بود میشد از کتابای لقمه و... استفاده کرد که بازهم برای من بی فایده است
و خب عملا خلاصه نویسی خیلی ب درد بخور نیست همون توجهتو رو نکات جمع کنی و اونا رو لایت بزنی که بعدا بخونی کافیه تهش اگه کم بود حاشیه نویسی کن که خیلی بهتر از خلاصه نویسی هستن ایناخانومِ_دوست_داشتنی
راستش منم از جزوه هایی که نوشتم تا الان استفاده خاصی نداشتم
وقتی هم خواستم چیزی رو مرور کنم یا تورق های آلا رو نگا کردم یا چنتا تست از اون مبحث زدم -
خانومِ_دوست_داشتنی
وقتی هم خواستم چیزی رو مرور کنم یا تورق های آلا رو نگا کردم یا چنتا تست از اون مبحث زدم@mr-fantastic میدونی خب همین تست زدنه که خلاصه ای از نکات بهت میده و منم از کم تست زدن و پیش رفتن با این خلاصه و اینا دارم ضربه میخورم
بهتره تو که تاحالا خوب اومدی جلو نزاری چندتا حرف ساده خراب کنه همه روندتو
با همین تست زدنا جلو برو
اگه نیاز داشتی مرور بشه برات حدودا ده تا بیست تا تست بزن خودش یادت میاد
نمیخواد تشریحی طور بری جلو که هی بیایی خلاصه بنویسی و جزوه نکته بزاری بعدشم بگی "عه من چقد خفنم یه کتاب 100 صفحه ای رو چکوندم تو 10 صفحه خلاصه" -
این پست پاک شده!
-
@Mr-Fantastic
برای زیست خلاصه نویسی هدر دادن تایمه
تو دوران جمع بندی خیلی به خلاصه احتیاج پیدا میکنی
خیلییی زیاد نیازت میشه
برا زیست کتاب موج ازمون هست که نمودار درختی داره برای هر قسمت
از رو اونا میتونی خلاصه درس رو بخونی
اما برای ریاضی و فیزیک
به نظرم/باوجود کتابای لقمه ای/اگه همزمان با اینکه خودت داری فرمولارو میخونی و در کنارش تست میزنی همون موقع فرمولارو روی ی برگه بنویسی و هربار ک تست میزنی بزاری روبروت و از روش تست اموزشی بزنی برای ریاضی و فیزیک محشرععع
برای شیمی هم کلی فایل و کتاب برای خوندنی ها و حفطیات هس
برا استوکیومتری و یا فرمولی چیزی اگ بود باز عین ریاضی و فیزیک
((برای شیمی amirh_hmyf اقای همایونفر ی سری خلاصه ها و جزوه گذاشتن که خیلی کمک کرد به نظرم محشرن)
برا ادبیات من خلاصه نداشتم و به نظرم بدرد هم نمیخوره
برا عربی کتاب جمع بندی استاد ناصح زاده محشره(با داشتن این کتاب من حتی دیگه جزوه هامم نخوندم چون خیلی کامل و جامعه)
اما اگ بخوای میتونی همینجور ک درسارو میخونی ی جمع بندی طور روی ی برگه از قواعد بنویسی که ی جا ببینیشون
مخصوصن قواعدی ک به هم ربط دارن و تو کتاب درسی پراکنده گفته شدن مثل اسم مشتق که مثلا فاعل و مفعول و مباغه اش تو یازدهمه و اسم تفضیل و مکانش تو دوازدهم
برا زبان هم من نداشتم خلاصه ای بجز برای جملات و ساختار شرطی و ی سری چیزای این مدلی ک جمع و جور کنار هم داشته باشیشون بهترع
وگرنه برا گرامر و این چیزا از رو کتاب اناری میخوندم
دینی هم به نظر من حتی جمع بندی آیات هم بدرد نمیخوره چون اگ ایات رو تو متن درس با دیدن صفحه کتاب و مطالبی ک کتاب قبل و بعدش گفته ببینی بیشتر تو ذهنت میمونه
خلاصه های درختی اول هردرس کتاب بهمن ابادی هم میتونه کمکت کنه -
خانومِ_دوست_داشتنی
وقتی هم خواستم چیزی رو مرور کنم یا تورق های آلا رو نگا کردم یا چنتا تست از اون مبحث زدم@mr-fantastic در نوشتن یا ننوشتن،مسئله این است..! گفته است:
وقتی هم خواستم چیزی رو مرور کنم یا تورق های آلا رو نگا کردم
تودوران جمع بندی شاید اصن وقت فیلم دیدن نداشته باشی
مرور چشمی نوشته ها و جزوه ها و خلاصه ها بیشتر به کارت میاد تا کلیپ نگاه کردن -
@Mr-Fantastic
خیلییی زیاد نیازت میشه
اما برای ریاضی و فیزیک
به نظرم/باوجود کتابای لقمه ای/اگه همزمان با اینکه خودت داری فرمولارو میخونی و در کنارش تست میزنی همون موقع فرمولارو روی ی برگه بنویسی و هربار ک تست میزنی بزاری روبروت و از روش تست اموزشی بزنی برای ریاضی و فیزیک محشرععع
((برای شیمی amirh_hmyf اقای همایونفر ی سری خلاصه ها و جزوه گذاشتن که خیلی کمک کرد به نظرم محشرن)
برا عربی کتاب جمع بندی استاد ناصح زاده محشره(با داشتن این کتاب من حتی دیگه جزوه هامم نخوندم چون خیلی کامل و جامعه)
اما اگ بخوای میتونی همینجور ک درسارو میخونی ی جمع بندی طور روی ی برگه از قواعد بنویسی که ی جا ببینیشون
مخصوصن قواعدی ک به هم ربط دارن و تو کتاب درسی پراکنده گفته شدن مثل اسم مشتق که مثلا فاعل و مفعول و مباغه اش تو یازدهمه و اسم تفضیل و مکانش تو دوازدهم
برا زبان هم من نداشتم خلاصه ای بجز برای جملات و ساختار شرطی و ی سری چیزای این مدلی ک جمع و جور کنار هم داشته باشیشون بهترع
دینی هم به نظر من حتی جمع بندی آیات هم بدرد نمیخوره چون اگ ایات رو تو متن درس با دیدن صفحه کتاب و مطالبی ک کتاب قبل و بعدش گفته ببینی بیشتر تو ذهنت میمونه
خلاصه های درختی اول هردرس کتاب بهمن ابادی هم میتونه کمکت کنه7600 cafune
ممنونم -
سلام من جزوه زیست نوشتم اما بدردم نخورد و خیلی انرژی و وقت زیادی ازم گرفت حجم خیلی زیادی هم داشت من به شما پیشنهاد میکنم اگر هم قراره جزوه استفاده کنید از جزوه یک مدرس استفاده کنید نه اینکه خودتون بنویسید موفق باشید
M Tg همچنین
-
@Mr-Fantastic
خیلییی زیاد نیازت میشه
اما برای ریاضی و فیزیک
خلاصه های درختی اول هردرس کتاب بهمن ابادی هم میتونه کمکت کنه7600 cafune خیلی ممنون نظر لطف شماست
-
بچه-های-تجربی-راه-ابریشم
دانش-آموزان-آلاء
تجربیا@mr-fantastic حالا دوستان کفتن همه چیو
به نظرم زیاد رو جزوه نویسی تمرکز نداشته باش
95 درصد تمرکزت تستا باشه، و نکاتی که از تستا دریافت میکنیو بنویس حتما
به مرور اون نکاتی که اولا مینوشتی(از تستا) برات خیلی روتین میشن و این روتین بودن با زدن تست بیشتر میشه شامل همه نکات بشه
در مورد اشتباهات تو ازمونایی که خواهی زدم همین اصل برقراره
و اینکه اول حرفات گفتی از فردا بهتر میخونم،کسی که 1401ی باشه و از الان حوصله خوندن نداشته باشه به نظرم باید جمع کنه بره
اول مسیر نباید این جمله رو بگی اصلا، یه فکریم به حال انگیزه و هدفت و.... کن
به نظرم جملات اخرم برات اولویت بالا تری داشته باشن