کنکوریون🤪
-
@نگین-محمدیان در کنکوریون🤪 گفته است:
https://uupload.ir/view/bandicam_2021-06-28_21-40-44-726_l7t4.mp4/
@Infinitie-A وقتی بار دوم رفت بالا راجب خواب سوال بپرسه😂💔zeinab dehghani بدون شرح خودت ببین😂
@Infinitie-A وقتی بار دوم رفت بالا راجب خواب سوال بپرسه😂💔zeinab dehghani بدون شرح خودت ببین😂
:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
قراره دکتر بشه ایشالله
وااااای عالی بود
حالا یاصداش خیلی بهترهم میشه تصورش کرد:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: -
zeinab dehghani آره دیشب رفته رو منبر :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
@mitra-ism-rahmani :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
-
قراره دکتر بشه ایشالله
وااااای عالی بود
حالا یاصداش خیلی بهترهم میشه تصورش کرد:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:zeinab dehghani کل اعتبارش به فنا رفت با نطق کردنش :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
-
@نگین-محمدیان تو این صدارو از کجا پیداکردی ناقلا؟!!:face_without_mouth: :face_without_mouth: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
-
قراره دکتر بشه ایشالله
وااااای عالی بود
حالا یاصداش خیلی بهترهم میشه تصورش کرد:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:zeinab dehghani دیشب وبینار بود آقای امینی گذاشت همه با هم رفتیم😂😂
اینفینیتی دو دفعه رفت بالا این دفعه دومش بود😂💔 -
@نگین-محمدیان تو این صدارو از کجا پیداکردی ناقلا؟!!:face_without_mouth: :face_without_mouth: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
zeinab dehghani بابا دیشب وبینار بوده همه اونجا بودن بجز منو تو اونجا جناب رفته رو منبر :/
-
zeinab dehghani کل اعتبارش به فنا رفت با نطق کردنش :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
@mitra-ism-rahmani مــــــــــن
حالا من خودم اینطوذیم مثلا
حالا اینجا مثلن کنکوره
واااااااااااااایی
اصن توقعشو نداشتم
شباهم خوابش نمیبره
:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: -
zeinab dehghani دیشب وبینار بود آقای امینی گذاشت همه با هم رفتیم😂😂
اینفینیتی دو دفعه رفت بالا این دفعه دومش بود😂💔@نگین-محمدیان ای خداااااا
:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: -
zeinab dehghani وبینار بود طلا معرفی کرد😂من و سبحان و طلا و سانیا و فاطمه و اینفینیتی و سجاد و شایان و سانیا و خلاصه هممون رفتیم فقط تو و میترا نبودید خیلی حیف شد😶😂
-
zeinab dehghani بابا دیشب وبینار بوده همه اونجا بودن بجز منو تو اونجا جناب رفته رو منبر :/
@mitra-ism-rahmani :face_without_mouth: :face_without_mouth: :expressionless_face: جاموندیم!!
هیع:broken_heart: :broken_heart: -
@mitra-ism-rahmani مــــــــــن
حالا من خودم اینطوذیم مثلا
حالا اینجا مثلن کنکوره
واااااااااااااایی
اصن توقعشو نداشتم
شباهم خوابش نمیبره
:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:zeinab dehghani من که 20 ثانیه اولو گوش دادم و تمام دیگه حوصله م نشد :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
-
zeinab dehghani وبینار بود طلا معرفی کرد😂من و سبحان و طلا و سانیا و فاطمه و اینفینیتی و سجاد و شایان و سانیا و خلاصه هممون رفتیم فقط تو و میترا نبودید خیلی حیف شد😶😂
@نگین-محمدیان خیلی زیاد حیف شد....:broken_heart: :broken_heart:
فقط اونجاییش ک میگه به قول بچه ها قراره دکتر بشم...
آقای امینی راد میگه حالا هنوز که هیچی نشده -
-
zeinab dehghani من که 20 ثانیه اولو گوش دادم و تمام دیگه حوصله م نشد :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
@mitra-ism-rahmani عالی بود به هرحال...
روحم شاد شد -
@نگین-محمدیان راستی یاسین هم اومد این جا موند😂
یه بار دیدیم یکی نوشته یاسی پرویزی بعد که بچه ها فهمیدن رفت بیرون😶😶@نگین-محمدیان عععععع
چرا فهمیدین؟!!:face_without_mouth: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
خب میزاشتین راحت اونم بهره ببره خو...:expressionless_face: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: -
آقای امینی راد میگه حالا هنوز که هیچی نشده -
آقای امینی راد میگه حالا هنوز که هیچی نشدهzeinab dehghani گفته دکتر بشم :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: باید دقیقتر گوشش بدم :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
-
zeinab dehghani عیب نداره یکی دیگه برای انتخاب رشته میذاره سبحان میره بالا حرف بزنه همه دوباره میریم😂😂
81Sobhan زیر حرفت نزن قرار بود بری🙄😂@نگین-محمدیان آخ بچه گفتیا....
من از الان افتادم دنبال اینکه یه مشاور جور کنم برای انتخاب رشتم...:face_without_mouth:
حالا اگه کسی میدونین بعدن بهم بگین.. -
@نگین-محمدیان عععععع
چرا فهمیدین؟!!:face_without_mouth: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
خب میزاشتین راحت اونم بهره ببره خو...:expressionless_face: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:zeinab dehghani اسمش نوشته بود بچه ها اومدیم اینجا نوشتیم این یاسینه واقعا خودشه و ... دیگه زود رفت حیف شد😂💔
-
zeinab dehghani گفته دکتر بشم :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: باید دقیقتر گوشش بدم :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
@mitra-ism-rahmani آره بابا....
اصنا خیلی خوب بود:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
ان شاءالله هم ک بشه...
خوشحالیش خوشحالیه ماعه