کنکوریون🤪
-
@نگین-محمدیان میرسم فردا کنکور رو تحلیل کنم🤔
از ۱۶ به بعد میشه
چون باید نکات رو وارد کنیم دوبرابر زمان میخواد
شما دیدی کامل؟ابوالفضل ریسی من تدریس گرامر کامل دیدم حل تستای لغت و گرامر هم دیدم فقط یکی دو دونه متن و کلوز مونده😶
تو چقدرش رو دیدی؟؟ -
ابوالفضل ریسی من تدریس گرامر کامل دیدم حل تستای لغت و گرامر هم دیدم فقط یکی دو دونه متن و کلوز مونده😶
تو چقدرش رو دیدی؟؟@نگین-محمدیان یه سه ساعت دیگه میرسم آخر جلسه ۱۶
یعنی اول تستهای کنکور
لغتها رو هم هنوز سه هشتمش رو نخوندم☹☹ -
بچه ها یه وبینار شرکت کردم خیلییی حالم بهتر شد😍😍😊 واقعا عالی بود جای همتون خالی کاش میشد لینک میدادم که بیاین💛
-
بچه ها یه وبینار شرکت کردم خیلییی حالم بهتر شد😍😍😊 واقعا عالی بود جای همتون خالی کاش میشد لینک میدادم که بیاین💛
@نگین-محمدیان تک خوری کردی نامرد ؟؟؟😂😂😂
-
@نگین-محمدیان یه سه ساعت دیگه میرسم آخر جلسه ۱۶
یعنی اول تستهای کنکور
لغتها رو هم هنوز سه هشتمش رو نخوندم☹☹ابوالفضل ریسی یکم سریع تر عمل کن😶😂
مگه کِی خریدی؟؟ من همزمان با دینی خریده بودم ولی بازم دیر شروع کردم -
@نگین-محمدیان از این ب بعد لینک بده من گردن میگیرم اخراجیشو :neutral_face: :face_with_tears_of_joy:
واقعا این وبینارا بعضیاشون نیازه خب@dr-aryan در کنکوریون🤪 گفته است:
@نگین-محمدیان از این ب بعد لینک بده من گردن میگیرم اخراجیشو :neutral_face: :face_with_tears_of_joy:
واقعا این وبینارا بعضیاشون نیازه خبنمیذارن آخه😕 وگرنه این خیلی خوب بود هرچی مباحث مهم بود رو گفت کلی راجب زمان و مدیریت استرس و ... حرف زد یعنی حرفای الکی نبود واقعا راهنمایی کرد من که خیلی انرژی گرفتم😍
@dr-rashidi در کنکوریون🤪 گفته است:
نههه من اینجوری نیستم که😂😂اتفاقا تودلی اومدم به مریم ناظم ریپ زدم مریم اجازه میدی لینک وبینار رو بذارم بعد پیامم رو پاک کرده بودن منم دیگه پاپیچ نشدم😶
-
@dr-aryan در کنکوریون🤪 گفته است:
واقعا این وبینارا بعضیاشون نیازه خبنمیذارن آخه😕 وگرنه این خیلی خوب بود هرچی مباحث مهم بود رو گفت کلی راجب زمان و مدیریت استرس و ... حرف زد یعنی حرفای الکی نبود واقعا راهنمایی کرد من که خیلی انرژی گرفتم😍
@dr-rashidi در کنکوریون🤪 گفته است:
نههه من اینجوری نیستم که😂😂اتفاقا تودلی اومدم به مریم ناظم ریپ زدم مریم اجازه میدی لینک وبینار رو بذارم بعد پیامم رو پاک کرده بودن منم دیگه پاپیچ نشدم😶
-
@نگین-محمدیان ثوابش اگ میزاشتی ماهم میدیدیم بیشتر از تایم اخراجش بودا :face_with_tears_of_joy:
-
@dr-aryan ضبط شده اگه اجازه بدن من میذارم تا همه ببینن
لایو اینستا نبود تو فضای استودیو و کلاس برگزار شد -
@infinitie-a شک نکن همون سحر خودمون بوده😂
H_R پاشو بیا بینم چه کردی این بچه دیوونه شد😂😂@dr-rashidi فردا کنکور دارم عین خیالم نی یعنی عین خیالم نیستااااااااااا
-
H_R خب چون کنکور اصلیت نیست
-
H_R خب چون کنکور اصلیت نیست
@dr-rashidi اون یکی هم عین خیالم نی فقط منتظرم سکشنبه بیاد فقط بخوابم:face_with_tears_of_joy:
-
H_R منم خیلی دلم خواب میخواد
البته دوس دارم پنجشنبه هم بیاد برم خرید کنم -
@نگین-محمدیان هوم
-
یکی نیست بگه واسه چی 3 تا ثبت نام کردیا:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: حداقلش اینه حوضم دانشگاهه:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
-
H_R منم خیلی دلم خواب میخواد
البته دوس دارم پنجشنبه هم بیاد برم خرید کنم