کنکوریون🤪
-
@نگین-محمدیان همینطوری تفننی:face_with_tears_of_joy: سال دیگه هم میخوام سه تاش رو شرکت کنم :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
-
:expressionless_face: :face_with_tears_of_joy: :hand_with_fingers_splayed_light_skin_tone:
دریا دریایی -
@نگین-محمدیان همینطوری تفننی:face_with_tears_of_joy: سال دیگه هم میخوام سه تاش رو شرکت کنم :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
-
@نگین-محمدیان ن بابا :face_with_tears_of_joy: :hand_with_fingers_splayed_light_skin_tone: سال دیگه هم 3 تا هست اونم حساب کن :grinning_face_with_sweat: :grinning_face_with_sweat: :grinning_face_with_sweat:
-
@نگین-محمدیان لواشک میخوای چیکار بچه 😂😂
کنکوری مگه لواشک میخوره 😂 -
این پست پاک شده!
-
@نگین-محمدیان ن بابا :face_with_tears_of_joy: :hand_with_fingers_splayed_light_skin_tone: سال دیگه هم 3 تا هست اونم حساب کن :grinning_face_with_sweat: :grinning_face_with_sweat: :grinning_face_with_sweat:
-
@نگین-محمدیان هست فرزندم هست :rolling_on_the_floor_laughing:
-
@نگین-محمدیان لواشک میخوای چیکار بچه 😂😂
کنکوری مگه لواشک میخوره 😂 -
@نگین-محمدیان والا من الان افتادم یه گوشه دریغ از یه چیکه آب 😂
بیا خودم میبرمت هرچی دوس داری بخر بخور 😎 -
@نگین-محمدیان والا من الان افتادم یه گوشه دریغ از یه چیکه آب 😂
بیا خودم میبرمت هرچی دوس داری بخر بخور 😎 -
@dr-rashidi هنوزم سرکلاسای مدرسه ای؟؟😶
خب این چشمات آخه....💔
شهریار بودی آره؟؟😻یکی از دوستام نزدیکت میشه البته خود شهریار نیست اونجا مدرسه میرفت@نگین-محمدیان اره این اخرین کلاسه
ادبیات داریمم
باورت نمیشه چشمام که هیچ از صب سردرد وحشتناکی گرفتم 😑
شهریار ، فاز یک اندیشه -
@نگین-محمدیان اره این اخرین کلاسه
ادبیات داریمم
باورت نمیشه چشمام که هیچ از صب سردرد وحشتناکی گرفتم 😑
شهریار ، فاز یک اندیشه -
@dr-rashidi میفهمم پشت لپ تاپ واقعا سخته مخصوصا تو که میگفتی چشمات درد میگیره🙁
یکم دیگه صبر کن این کلاس که تموم شد اگه کاری با لپ تاپ نداری سراغش نرو@نگین-محمدیان اره خیلی بده😑😂
تحمل میکنم دیگه
کنکور که دادم دیگه سمت لبتاب نمیرم ولی 😂😂 -
بچه ها یه وبینار شرکت کردم خیلییی حالم بهتر شد😍😍😊 واقعا عالی بود جای همتون خالی کاش میشد لینک میدادم که بیاین💛
-
@سجاد-ذوالفقاری لایو نبود
دکتر کامجو مشاور هستش کلاس نکته و تست بودیم همیشه سرکلاس میومد این بار خودش کلاس برگزار کرد حرف زد -
ابوالفضل ریسی یکم سریع تر عمل کن😶😂
مگه کِی خریدی؟؟ من همزمان با دینی خریده بودم ولی بازم دیر شروع کردم@نگین-محمدیان دو روز بعد از آخرین بازدیدم
یعنی ۲۵ روزه حدودا
ولی اشتباهی که کردم آنلاین دادم پرینت کردن ۲۰روز طول کشید تا اومد😣
نمیدونم اشتباه از کجا بود ولی کلی عقبم انداخت😕 -
این پست پاک شده!
-
این پست پاک شده!