کنکوریون🤪
-
@نگین-محمدیان مرسی ولی من حتی یه کلمه زمین تا حالا نخوندم✋😑
Saleh Esmaily چرا همایش رو نگاه نمیکنی؟؟😶
انقدر عالیه کلی دعا برات کردم😻
وقت کردی ببین حداق یکم بزنی باز هم خوبه -
لامصب هرچی میخونم تموم نمیشه اههه
هنوز زیست یازدهم 4 فصل و زیست دوازدهم کلا مونده + شیمی دوازدهم
عمومیام که هرچی بتونم😑 -
Saleh Esmaily چرا همایش رو نگاه نمیکنی؟؟😶
انقدر عالیه کلی دعا برات کردم😻
وقت کردی ببین حداق یکم بزنی باز هم خوبه@نگین-محمدیان من هیچی نخوندم خب فایده ای نداره اگه شد 5 شنبه نگا میکنم
مرسی مرسی دعا کن😍✨ -
@نگین-محمدیان من هیچی نخوندم خب فایده ای نداره اگه شد 5 شنبه نگا میکنم
مرسی مرسی دعا کن😍✨Saleh Esmaily نه پنج شنبه همش یه جا نبین روزی یکی ببین زودتر تموم کنی
اصلا نیاز به پیش زمینه نداره خیلی روون درس میده😍 والا منم هیچی بلد نبودم
خواهش میشه خیلی کمک بزرگی کردی بهم😁💛 -
:expressionless_face: :face_with_tears_of_joy: :hand_with_fingers_splayed_light_skin_tone:
دریا دریایی:expressionless_face: :face_with_tears_of_joy: :hand_with_fingers_splayed_light_skin_tone:
دریا دریایی😐😂👊
-
81Sobhan
مرسی سبحان 🌸🌸 -
همایش رایگان استاد حسین خانی، جمعبندی کل دینی کنکور، هدیه کانون به کانونی های اهواز😐😂
حسین خانی کیه؟😐😂میارزه برم یا نه؟😂از هدیه ها قلمچی چیز جالبی گیرم نیومده😂 -
81Sobhan
ممنونم سبحان😍 -
همایش رایگان استاد حسین خانی، جمعبندی کل دینی کنکور، هدیه کانون به کانونی های اهواز😐😂
حسین خانی کیه؟😐😂میارزه برم یا نه؟😂از هدیه ها قلمچی چیز جالبی گیرم نیومده😂@infinitie-a نرو بابا
-
حسین خانی کیه؟😐😂میارزه برم یا نه؟😂از هدیه ها قلمچی چیز جالبی گیرم نیومده😂@infinitie-a در کنکوریون🤪 گفته است:
حسین خانی کیه؟😐😂میارزه برم یا نه؟😂از هدیه ها قلمچی چیز جالبی گیرم نیومده😂😂😂😂😂😂جالبه بدونید، الان تاریخ پیامو دیدم، ماله ۲۱ ژوئن بود😂😂😂😂الان ۲۹ ایم😂😂😂😂
فکر نمیکردم از این کارا کنن😂 -
@infinitie-a نرو بابا
@dr-rashidi بخوامم، نمیتونم😂
-
@dr-rashidi بخوامم، نمیتونم😂
@infinitie-a 😂😂
-
ولی بین خودمون باشه دلم میسوزه برا کنکوریای ۱۴۰۱
اینکه میبینم چه مسیری رو در پیش دارن یه حس بدی بهم میده 😑
انگار که روی پایان این پل دراز چوبی قدیمیا وایسادم و دارم اونا رو که تازه دارن شروع به حرکت میکنن میبینم😐 -
ولی بین خودمون باشه دلم میسوزه برا کنکوریای ۱۴۰۱
اینکه میبینم چه مسیری رو در پیش دارن یه حس بدی بهم میده 😑
انگار که روی پایان این پل دراز چوبی قدیمیا وایسادم و دارم اونا رو که تازه دارن شروع به حرکت میکنن میبینم😐@dr-rashidi ما هم یه پلک بزنیم خودمون رو در جای شما میبینیم و دلمون برای 1402 ها میسوزه.
این حلقه یه قانون نانوشته است. -
shayan jafari عه ضایع گشتیم دیگه نرفتم اینستا ندیدم😶
بچه ها لایو افتاد فردا...