کنکوریون
-
@نگین-محمدیان
اوم فکر نکنم کلی کار دارم -
بخدا اگه مدیر بیاد تاپیک رو قفل کنه و حرفاتون رو پاک کنه گریه میکنم خیلی نامردیه
من تو فروم کنکوریا هم عضوم شاید خیلی ها باشن اونجا زمین تا آسمون با اینجا فرق داره هم از لحاظ قوانین هم برخورد هم مدیرش هم....@نگین-محمدیان
حق نداری گریه کنی
تو کنکور داری نباید ذهنتو درگیر کنی
ما هایی که حرفی زدیم از حال خودمون خبر داشتیم روحیمون رو میدونستیم چطوریه
میری ریلکس میکنی و فقط به کنکور فکر میکنی به کاری که قراره بکنی بعد کنکورت
اوکی؟ -
@نگین-محمدیان
اوم باشه سعی میکنم بیام -
@نگین-محمدیان
حق نداری گریه کنی
تو کنکور داری نباید ذهنتو درگیر کنی
ما هایی که حرفی زدیم از حال خودمون خبر داشتیم روحیمون رو میدونستیم چطوریه
میری ریلکس میکنی و فقط به کنکور فکر میکنی به کاری که قراره بکنی بعد کنکورت
اوکی؟81Sobhan برگام ریخت
ولی خداییش آدم زورش میاد من شاید تا قبل تاپیک نهایی هیچی نمیگفتم ولی همه رو میشناختم
حرفای سحر راجب بورسیه کامل درست بود
حرفای دکتر آرین خیلی حق بود مگه من رو اخراج نکردن به دلایل الکی و اسمم رو هم زدن اون موقع واقعا گریم گرفت
حرفای خودت خیلی درست بود
اینا همش حقه ولی وقتی اینجا که انجمنه به حقمون نمیتونیم برسیم پس دانشگاه و جامعه چی میشه -
@نگین-محمدیان مرسی
مرسی از شماهم تو این یک سال بخاطر تمام جزوات و pdf ها و چیزایی ک معرفی کردین برای بهبود اموزشمون -
استاد نورانی چرا اونورو نگا میکنه ://
-
81Sobhan برگام ریخت
ولی خداییش آدم زورش میاد من شاید تا قبل تاپیک نهایی هیچی نمیگفتم ولی همه رو میشناختم
حرفای سحر راجب بورسیه کامل درست بود
حرفای دکتر آرین خیلی حق بود مگه من رو اخراج نکردن به دلایل الکی و اسمم رو هم زدن اون موقع واقعا گریم گرفت
حرفای خودت خیلی درست بود
اینا همش حقه ولی وقتی اینجا که انجمنه به حقمون نمیتونیم برسیم پس دانشگاه و جامعه چی میشه@نگین-محمدیان
با گریه هیچ کس به حقش نمیرسه به امید خدا حقمون رو هم از بقیه جا ها میگیریم
بعدش هم الان وقت ناراحتی نیست برو استراحت کن
تا بعد کنکورت هم انجمن نمیایی هرچی شد بعد کنکور باید بیایی انجمن
اوکی؟ -
استاد نورانی چرا اونورو نگا میکنه ://
Abolfazl Sattari کلا من که تحلیلش رو دوس نداشتم
-
انتقادمو نسبت به آلا میتونم بگم
الان یه چی میگم، بد برداشت میشه
انتقادم حیف و میل میشه
باید متوجه بشید، که وقتی چند نفری انتقاد میکنید و گاها انتقاد هاتون اشکالی درونش هست، اون انتقاد حتی اگه یه موردش هم بجا باشه، ارزشش از بین میره!
شاید بگید چرا اینفینیتی نمیاد انتقاد کنه!
من مشکلی با انتقاد ندارم، خیر و صلاح آلا هم میخوام تازه
ولی انتقادی که درست باشه
انتقادی که داخلش پرسش باشه، انتقاد نیست! سواله!
وقتی شما ۱۵ خط یه انتقاد مینویسید، وقتی ۱۴ خط اون انتقاد فوقالعاده منطقی باشه ولی خط آخر رو بر اساس دلتون بگید و ناله بزنید و خراب کنید متن آخر رو، کسی نمیاد به اون ۱۴ خط نگاه کنه! حق اعتراض هم نداری بگی چرا ۱۴ خط رو ول کردی! تو نباید انتقادت بهش جای اشکال وارد باشه!
در حال حاضر انتقادات بچه ها ریز و درشت اشکال دارن
به طوری که راحت آقا سهراب میتونه از انتقادات شما اشکال بگیره!(نه اینکه مخالف انتقاد باشه هاا! نه! چون انتقادی که میکنید،انتقاد ناصحیحی هست، اون انتقاد ارزشش از بین میره!)
من هیچ ادعایی در این زمینه ندارم، خودتون با عقل سلیم قضاوت کنید، هرکسی به آدم انتقادی وارد کنه که بجا نیست، با اون ادم برخورد میکنه، آلا هم از این قضیه مبرا نیست
از بین انتقاد هایی که شد
چندین تا انتقاد به آلا بیشتر وارد نیست، باقی حرف ها جنبه سوال میگیره
انتقاد وحشتناکی که به آلا وارده اینه که پشتیبانی و ارتباط با مشتری هاش، به شدت ضعیفه
شما فقط میتونید این انتقاد رو از آلا بکنید!
چون چیزیه که هیچ جای بحثی نداره! و کسی نمیتونه منکر اون بشه
فقط چند نفر این انتقاد رو کردن، و بجا بود!
باقی انتقادات با کمال احترام، بهشون اشکال وارده! -
بخدا اگه مدیر بیاد تاپیک رو قفل کنه و حرفاتون رو پاک کنه گریه میکنم خیلی نامردیه
من تو فروم کنکوریا هم عضوم شاید خیلی ها باشن اونجا زمین تا آسمون با اینجا فرق داره هم از لحاظ قوانین هم برخورد هم مدیرش هم....@نگین-محمدیان گریه چرا؟
فقط ذهنت رو مشوش میکنی
اصن بیا ی کاری کنیم فردا و تا کنکور کلا انجمن نیا
مطمئن باش اقا سهراب اینارو میبینه و میخونه
و یادت باشه الان خدت و کنکورت از همه مهمتری
جمله بالا خیلی ساده هس انگار اما خیلی مهمه خیلی مهم و باید با تمام وجود درکش کنی
کنکورتو ک دادی دیگ بعدش خاستی بیای انجمن بیامیگم ک منم نمیخواستم انجمن رو پریشون کنم اما نمیتونستم نگم و فک کنم الان برو مدیتیشنی چیزی کن موزیک ارامش بخشی گوش کن یا خدتو شاد کن ی جور موزیک شاد یا هرجور خدت میدونی فقط از این حس و حال بیرون بیا
ذهن اروم قبل کنکور واجبه -
انتقادم حیف و میل میشه
باید متوجه بشید، که وقتی چند نفری انتقاد میکنید و گاها انتقاد هاتون اشکالی درونش هست، اون انتقاد حتی اگه یه موردش هم بجا باشه، ارزشش از بین میره!
ولی انتقادی که درست باشه
وقتی شما ۱۵ خط یه انتقاد مینویسید، وقتی ۱۴ خط اون انتقاد فوقالعاده منطقی باشه ولی خط آخر رو بر اساس دلتون بگید و ناله بزنید و خراب کنید متن آخر رو، کسی نمیاد به اون ۱۴ خط نگاه کنه! حق اعتراض هم نداری بگی چرا ۱۴ خط رو ول کردی! تو نباید انتقادت بهش جای اشکال وارد باشه!
به طوری که راحت آقا سهراب میتونه از انتقادات شما اشکال بگیره!(نه اینکه مخالف انتقاد باشه هاا! نه! چون انتقادی که میکنید،انتقاد ناصحیحی هست، اون انتقاد ارزشش از بین میره!)
من هیچ ادعایی در این زمینه ندارم، خودتون با عقل سلیم قضاوت کنید، هرکسی به آدم انتقادی وارد کنه که بجا نیست، با اون ادم برخورد میکنه، آلا هم از این قضیه مبرا نیست
از بین انتقاد هایی که شد
انتقاد وحشتناکی که به آلا وارده اینه که پشتیبانی و ارتباط با مشتری هاش، به شدت ضعیفه
باقی انتقادات با کمال احترام، بهشون اشکال وارده!@infinitie-a
با کمال احترام منفی -
81Sobhan بیا پیوی
-
81Sobhan بیا پیوی
@infinitie-a عمرا //
-
انتقادم حیف و میل میشه
ولی انتقادی که درست باشه
از بین انتقاد هایی که شد
باقی انتقادات با کمال احترام، بهشون اشکال وارده! -
@infinitie-a
خودت میدونی الان دم کنکوره دیگ هرچی میخواد بشه ما گفتیم انتقادی ک تودلمون بود رو !@dr-aryan احسنت! انتقاد شما وارد بود
-
@dr-aryan احسنت! انتقاد شما وارد بود
-
@نگین-محمدیان
با گریه هیچ کس به حقش نمیرسه به امید خدا حقمون رو هم از بقیه جا ها میگیریم
بعدش هم الان وقت ناراحتی نیست برو استراحت کن
تا بعد کنکورت هم انجمن نمیایی هرچی شد بعد کنکور باید بیایی انجمن
اوکی؟