کنکوریون🤪
-
@hamed-shakouri در کنکوریون🤪 گفته است:
سلام به همه دوستان عزیز کنکوری 1400:rose:
امیدوارم حال و احوالتون عالی باشه:smiling_face_with_heart-eyes:
حتما امشب به خدا توکل کنید و راز و نیاز کنید که حالتون بهتر بشه و آرامش خاطر عجیبی، تمام وجودتون رو فرا بگیره
اگر تونستید فردا بعد از نماز صبح،دعای عهدو آیاتی ازسوره فتح(پیروزی) بخونید که آسایش درونی و کلی انرژی مثبت بگیرید
ان شاءالله فردا با آرامش برید سر جلسه
بسم اللهبگید و آزمون تون رو شروع کنید
برای هر سوال که میخواین حل کنینبسم الله رحمن الرحیمیادتون نره
حواستون به آزمون باشه و به حواشی جلسه اصلا توجه نکنین
اگر حس کردید سوالات براتون سخته، نگران نباشین چون این سختی فقط برا شما نیست وبرای همههست
اصلا به نتیجه و کارنامه و ... فکر نکنین... میدونم سخته و گاهی نشدنیه اما برای حفظ تمرکز و گم نکردن خودتون سر جلسه، بهتره این کار رو بکنین
بعد از آزمون دنبال پیدا کردن و تحلیل و بررسی سوالا نباشین
اگر سوالا آسون بود هیچی نگین
اگر سخت بود هم همینطور
در جواب به فامیل و دوستان که کنکور چطور بود و ... سکوت کنین و حرفی نزنین درموردش
بعد از آزمون خیلی خوبه که تنهایی قدم بزنین، موزیک گوش بدین و یا ورزش کنین!:man_in_lotus_position: :deciduous_tree:
هرکاری که حالتون رو خوب میکنه و بهتون انرژی مثبت میده رو انجام بدین حتما:dizzy:
به خدا توکل کنید و امشب با یاد او بخوابید
بهترین ها رو برای تک تک تون آرزو میکنم،
به امید خدا نتیجه زحمات و تلاش های چندین ساله تون رو از این آزمونِ بی رحم بگیرید:glowing_star:
موفق، تندرست و شاد باشین:rose: :evergreen_tree:تقدیم به دوستان گل آلایی:
ابوالفضل ریسی @نگین-محمدیان 81Sobhan @Infinitie-A Abolfazl Sattari @Dr-Aryanو همه بچه-های-کنکور-تجربی-1400
@نگین-محمدیان Bio @mitra-ism-rahmani 81Sobhan @Infinitie-A ابوالفضل رئیسی 3 @kosar-mottaghi @Saghi-Mortazavi @kosar-mortazavi @ftm-dh Saleh Esmaily @GHAZAL-DALVAND رُمَیصا @Dr-Rashidi دریا دریایی
H_R Abolfazl Sattari @سجاد-ذوالفقاری @بقیتون....
الان دیگه اون لحظه های آخر هست...
ان شالله ک همتون باحال خوب از جلسه میاین بیرون :sparkles:
ویه نتیجه ی عالی میگیرید...:sparkles: :shamrock:
وان شاءالله که صلاح خدا همون خواسته ی دلتون باشه:seedling: :seedling:
وخب اینکه به اندازه ای ک برای آجیم پارسال دعا کردم،برای شماهاهم دعا کردم..:winking_face: :hand_with_fingers_splayed_light_skin_tone:
برار!ساعت ده و سازده آیت الکرسی رو خوندم:grinning_face_with_sweat: :hand_with_fingers_splayed_light_skin_tone:
دیگه مابقیش میسپاریم دست بالاسری:smiling_face_with_halo:
بهترینا براتون...مرسی خیلی خیلی مرسی
فکر کنم منم باید ی طومار بنویسم امروز روز خوبی بود81Sobhan خیلی برات خوشحالم که خوب بوده:sparkles: :sparkles:
ایشالله نتیجه ی عالی تر بیاد و ماانبه دعوت بشیم...:shamrock: :face_without_mouth: :face_with_tears_of_joy: :flexed_biceps_light_skin_tone:
تو بودی ک بهت بک دادم؟؟!!:face_without_mouth:
درسته؟!!:face_without_mouth:
بایه پست؟! -
zeinab dehghani گشتن یه مبحث که من حذف کردم ۶،۷تا سوال دادن😕
اینم شانسه😄😆
بیخیال اصلا
یکم میخوام بخندم بعده یه سال😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂ابوالفضل ریسی آره بابا ریاضیه دیگه:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
-
81Sobhan خداراشکر خوب بوده😍
خسته نباشی💪ابوالفضل ریسی
به لطف خدا خوب بود -
81Sobhan خیلی برات خوشحالم که خوب بوده:sparkles: :sparkles:
ایشالله نتیجه ی عالی تر بیاد و ماانبه دعوت بشیم...:shamrock: :face_without_mouth: :face_with_tears_of_joy: :flexed_biceps_light_skin_tone:
تو بودی ک بهت بک دادم؟؟!!:face_without_mouth:
درسته؟!!:face_without_mouth:
بایه پست؟!zeinab dehghani
خیلی ممنون
ولی ریاضیش خیلی برگ ریزون بود 😶
انبه هم در خدمتیم 😂
اره من بودم 😶😂 ولی قبول نکردی که فقط بک دادی 😶 -
سلام وای ریاضی😕
-
شیمی هم همش شمارشی😑
-
zeinab dehghani
خیلی ممنون
انبه هم در خدمتیم 😂
اره من بودم 😶😂 ولی قبول نکردی که فقط بک دادی 😶 -
@Infinitie-A من از دیروز فیلم ندیدماااااا:face_without_mouth: :face_with_tears_of_joy:
هرجوری ک کنکور رو دادیم تموم شده الان..
هروقت اوکی بودی بیا یه فیلم هماهنگ کنیم هرکی ببینه بعدش بیایم درموردش حرف بزنیمzeinab dehghani در کنکوریون🤪 گفته است:
@Infinitie-A من از دیروز فیلم ندیدماااااا:face_without_mouth: :face_with_tears_of_joy:
هروقت اوکی بودی بیا یه فیلم هماهنگ کنیم هرکی ببینه بعدش بیایم درموردش حرف بزنیمواقعا😶؟
شرمنده ام کردی😶😶😶فکر نمیکردم نبینی😶🌹 -
zeinab dehghani
خیلی ممنون
انبه هم در خدمتیم 😂
اره من بودم 😶😂 ولی قبول نکردی که فقط بک دادی 😶81Sobhan :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
عامو امسال سال سختی ریاضی بوده مثل اینکه....:face_without_mouth: :expressionless_face: :face_with_tears_of_joy:
هوم فقط بک دادم....
حالا صب کن قبول هم میکنم...:face_without_mouth: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: -
ابوالفضل ریسی آره بابا ریاضیه دیگه:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
zeinab dehghani راستی شما قضیه بنا رو بلدید؟😐
-
zeinab dehghani در کنکوریون🤪 گفته است:
هروقت اوکی بودی بیا یه فیلم هماهنگ کنیم هرکی ببینه بعدش بیایم درموردش حرف بزنیمواقعا😶؟
شرمنده ام کردی😶😶😶فکر نمیکردم نبینی😶🌹@infinitie-a آره واقعن فیلمی ندیدم...:face_without_mouth: :face_with_tears_of_joy:
شرمنده چیه بابا...:face_without_mouth: :expressionless_face: :face_with_tears_of_joy: -
0-0ftm
اهمم اهمم سلام 😶
تو گوش عمومی ها که زدم
اختصاصی یکی من میزدم یکی هم اون میزد 😶😂😂
اون مال ریاضی که زد خیلی درد داشت 😶😂😂81Sobhan مثه ضربه هایی بود که من زدمت؟😂
-
@infinitie-a آره واقعن فیلمی ندیدم...:face_without_mouth: :face_with_tears_of_joy:
شرمنده چیه بابا...:face_without_mouth: :expressionless_face: :face_with_tears_of_joy: -
zeinab dehghani راستی شما قضیه بنا رو بلدید؟😐
@infinitie-a برای رادیکالیا و مشتقشون؟؟!!
همینه!!!؟ -
@infinitie-a برای رادیکالیا و مشتقشون؟؟!!
همینه!!!؟zeinab dehghani برای هم ارزی پر توان و حد در بینهایت
-
81Sobhan :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
عامو امسال سال سختی ریاضی بوده مثل اینکه....:face_without_mouth: :expressionless_face: :face_with_tears_of_joy:
هوم فقط بک دادم....
حالا صب کن قبول هم میکنم...:face_without_mouth: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:zeinab dehghani
اره من هرچی گشتم نمودار مثلثاتی گیر نیوردم 😶
چقدر نمودار رو ازش تست حل کرده بودم 😐
از بازرسی باید رد شد قبول کنی؟😂😂 -
0-0ftm
اهمم اهمم سلام 😶
تو گوش عمومی ها که زدم
اختصاصی یکی من میزدم یکی هم اون میزد 😶😂😂
اون مال ریاضی که زد خیلی درد داشت 😶😂😂 -
الان میترا خانوم میاد جمعمون میکنه😐😂منم که بلاک کرده😂😂