-
نوشتهشده در ۳۱ مرداد ۱۳۹۶، ۸:۳۹ آخرین ویرایش توسط reza213 انجام شده
ســلـام.
راهکار ترک گناه کبیره و صغیره و تاثیرش تو زندگیتون؟!!؟
@خیرین-کوچک-دریا-دل @فارغ-التحصیلان-آلاء @دانش-آموزان-آلاء و... -
نوشتهشده در ۳۱ مرداد ۱۳۹۶، ۹:۰۰ آخرین ویرایش توسط alisoltany انجام شده
ب یاد لحظه ای بیفت ک زیر صد من خاک ،همه شب تو رو ب اعمالت میسپارن و میرن خانه هاشون،ک هیچیکس اونوقت هیچی نمیتونه برات بکنه جز خودت الان...
تاثیرش تجربی واقعا ادم میفهمه،رهایی از تشوش و رسیدن ب ارامش خاص ،ن لحظه ای -
-
گوش کنید بد نیست
-
-
-
یه بار شنیدم که فکر کنین دارن از زندگیتون فیلم میگیرن
یجوری زندگی کنین که بعدا اگه اون فیلمو تو تلویزیون نشون دادن شرمسار نباشید... -
ســلـام.
@خیرین-کوچک-دریا-دل @فارغ-التحصیلان-آلاء @دانش-آموزان-آلاء و...نوشتهشده در ۳۱ مرداد ۱۳۹۶، ۱۴:۴۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهreza213 سلام، تاپیک خوبیه ولی بهتر بود تو بخش مذهبی میزدید
ولی خب فکرکنم جوابش این باشه:
قبل از انجام هر کاری به نتیجش فکرکنیم.
-
ســلـام.
@خیرین-کوچک-دریا-دل @فارغ-التحصیلان-آلاء @دانش-آموزان-آلاء و...نوشتهشده در ۳۱ مرداد ۱۳۹۶، ۱۸:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهreza213
You dont go Youtube -
reza213
You dont go Youtubeنوشتهشده در ۳۱ مرداد ۱۳۹۶، ۱۸:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده -
نوشتهشده در ۳۱ مرداد ۱۳۹۶، ۱۸:۲۸ آخرین ویرایش توسط dr.mohamad انجام شده
mohammadhassan در گنــاه نـکنـیـم!! گفته است:
@dr-mohamad در گنــاه نـکنـیـم!! گفته است:
reza213
You dont go Youtubeدوست عزیز فارسی تایپ کنید!
اینو باید انگلیسی مینوشتم .
-
reza213
You dont go Youtubeنوشتهشده در ۳۱ مرداد ۱۳۹۶، ۱۹:۵۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده -
نوشتهشده در ۳ شهریور ۱۳۹۶، ۶:۲۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام
هرچند که خودم رو خیلی کوچیکتر و گناهکارتر از این حرفا میدونم که بخوام در این زمینه توصیه ای بکنم ولی چیزی که قلباً و با تمام وجود بهش اعتقاد دارم اینه که یکی از بهترین روش ها برای ترک گناه رفاقت و دوستی نزدیک با خداست. یعنی وقتی که برای ارتکاب گناهی وسوسه شدید فورا به خدای خودتون بگید که: من اهمیتی نمیدم که این گناه چه عواقبی داره یا قراره بعدا نامه اعمالم فلان بشه بهمان بشه و ... من فقط و فقط بخاطر اینکه تو گفتی این کار رو نکن انجامش نمیدم! فقط به عشق خودت، چون میدونم که با انجام ندادنش خوشحال میشی ( اگر آنانکه پشت به من نموده اند بدانند که من چقدر منتظر آنان هستم و به توبه و بازگشت آنها مشتاقم، از شوق دیدار من قالب تهی میکردند و از شدّت محبت من بند بند وجود آنها از هم می گسست ... )
وقتی همچین رشته ی محبتی بین انسان و خداوندش بسته بشه بنظرت اون انسان دیگه میتونه گناهی رو مرتکب بشه؟ من که بعید میدونم!
وقتی که در این حد با خدا رفیق بشی شک نکن که خدا 10 برابرش باهات رفیق میشه و هواتو داره، اون موقع دیگه یجورایی مستجاب الدعوه محسوب میشی! چون شما به حرف خدا گوش کردی پس خدا هم از سر محبتش به حرف ها و دعاهای شما توجه ویژه ای میکنه. اون موقع س که دیگه توی زندگیت نگران هیچ چیزی نیستی! به معنای واقعی کلمه هیچ چیز ....
مثل بدن سازی می مونه! هرچقدر بیشتر موفق شی که بخاطر خدا گناهی رو انجام ندی به مرور زمان قوی تر و قوی تر میشی طوری که دیگه حتی فکر گناه هم به ذهنت خطور نمیکنه! ( آخ اگه آدم توی زندگیش به این مرحله برسه چی میشه !!! تصور کن ... )به امید روزی که همه ی ما بتونیم به همچین مرتبه و درجه ای از اخلاص و ایمان برسیم
-
نوشتهشده در ۳ شهریور ۱۳۹۶، ۶:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
یادم رفت درمورد تاثیرش که پرسیدید بگم!
همچین چیزهایی بیشتر معنوی و برای هر آدمی خاص و ویژه ی خودش هستند، دقیقا نمیدونم چی بگم چون با توجه به درجه اخلاص هر کسی موهبت هایی که خدا در عوضش به آدم میده خیلی مختلفه!
ولی همین که بدونی یه عزیزی که سررشته ی همه ی کارها دست خودشه و هیچ چیزی ازش مخفی باقی نمی مونه و قدرت کن فیکونی در اختیارشه و همه جوره هواتو داره خودش حس خیلی خوب و دلچسبیه !
درسته که توی احادیث برای ترک گناه به ترس از قدرت و عظمت خدا خیلی اشاره و سفارش شده ولی به نظرم ترک گناه بخاطر محبت و دوستی با خدا خیلی شیرین تره .... -
نوشتهشده در ۴ شهریور ۱۳۹۶، ۵:۴۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
راهکار؟نمیدونم یهویی شد!همون طور ک شروعش یهویی بود ترکش هم یهویی شد...
ولی تک تک اون روزایی ک از خدا دور بود شده عذاب زندگیم...
شده شکنجه ک هر لحظه آزارم میده...
شده کابوس شبونه...
شده درد...
آرومم ک دیگ نمیخوام برم سمتش اما داغونم ک چرا...
قبل هر کاری فکر کنین به خودتون به خدا به خیلی چیزا... -
نوشتهشده در ۱۲ شهریور ۱۳۹۶، ۲۱:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
[ آيت الله حقشناس]
من همیشه خودم را با این حدیث می سنجم
آن حدیثی که _ مانند ترازو _ همیشه من خودم را با آن می سنجم، این حدیث است: "یابن آدم تفرغ لعبادتی املا صدرک غنی و اسد فقرک". یعنی ای پسر آدم! اگر به من توجه بکنی، اگر بندگی مرا بکنی، قلب تو را پر از بی نیازی می کنم. ( یعنی فقط موجد کائنات را موثر در وجود خواهی دانست و به دیگری توجه نخواهی داشت) "املا صدرک غنی و اسد فقرک". و بیچارگی های تو را برطرف خواهم کرد.
وقتی بنده اظهار احتیاج کردم _ البته نه در مقام مادی بلکه در مقام علمی _ و گفتم که آیا می شود احتیاجات علمی من به کلی برطرف شود، در خواب این حدیث را برای بنده خواندند. یعنی قلبت را از غیر من خالی کن، تا آن را پر از بی نیازی کنم.
"تفرغ لعبادتی املا صدرک غنی و اسد فقرک". نسبت صدر و ذیل این روایت معلوم است، هر قدر که احتیاجات شما مانده است، نشانه ی این است که از عبودیت کم گذاشته اید و هر قدر که از عبودیت و توجه پروردگار بیشتر برای شما حاصل بشود، احتیاجات شما به کلی مرتفع می شود.
"و علی ان اسد فاقتک". پروردگار می فرماید: اگر خودت را برای عبادت من فارغ کردی، بر عهده ی من است که بیچارگی های تو را برطرف کنم. "و ملئت قلبک خوفا منی". قلبت را از خوف خودم پر می کنم. وقتی که قلب من از خوف پروردگار پر شد، دیگر محرمات پروردگار را انجام نخواهم داد.
بعضی از این جوانها علاوه بر اینکه در مقام مبارزه و رفع موانع، نفس خودشان را در امیال نفسانی حرام کنترل کرده اند، از مشتبهات و مکروهات هم پرهیز می کنند و ما هنوز در مرحله ی اول _ که ترک حرام و انجام واجبات است _ معطلیم، داداش جون! اگر کسی با نفسش مجاهده بکند، برای خودش کرده است و اگر چنانچه _ خدای نکرده _ معصیت بکند، بر علیه خودش اقدام کرده است.
صلوات بفرستید.[ز ملک تا ملکوت ج3 ص 52- دروس اخلاق آیت الله حق شناس]
-
راهکار؟نمیدونم یهویی شد!همون طور ک شروعش یهویی بود ترکش هم یهویی شد...
ولی تک تک اون روزایی ک از خدا دور بود شده عذاب زندگیم...
شده شکنجه ک هر لحظه آزارم میده...
شده کابوس شبونه...
شده درد...
قبل هر کاری فکر کنین به خودتون به خدا به خیلی چیزا...نوشتهشده در ۱۳ شهریور ۱۳۹۶، ۳:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده@9d-sf-r در گنــاه نـکنـیـم!! گفته است:
قبل هر کاری فکر کنین به خودتون به خدا به خیلی چیزا...یکی از زیباترین و احساسی ترین دیدگاه هایی بود که توی این 1 سال عضویتم اینجا خوندم ...
واقعاً خوشم اومد -
@9d-sf-r در گنــاه نـکنـیـم!! گفته است:
قبل هر کاری فکر کنین به خودتون به خدا به خیلی چیزا...یکی از زیباترین و احساسی ترین دیدگاه هایی بود که توی این 1 سال عضویتم اینجا خوندم ...
واقعاً خوشم اومدنوشتهشده در ۱۳ شهریور ۱۳۹۶، ۷:۱۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهHossEin freedom ممنون
-
سلام
هرچند که خودم رو خیلی کوچیکتر و گناهکارتر از این حرفا میدونم که بخوام در این زمینه توصیه ای بکنم ولی چیزی که قلباً و با تمام وجود بهش اعتقاد دارم اینه که یکی از بهترین روش ها برای ترک گناه رفاقت و دوستی نزدیک با خداست. یعنی وقتی که برای ارتکاب گناهی وسوسه شدید فورا به خدای خودتون بگید که: من اهمیتی نمیدم که این گناه چه عواقبی داره یا قراره بعدا نامه اعمالم فلان بشه بهمان بشه و ... من فقط و فقط بخاطر اینکه تو گفتی این کار رو نکن انجامش نمیدم! فقط به عشق خودت، چون میدونم که با انجام ندادنش خوشحال میشی ( اگر آنانکه پشت به من نموده اند بدانند که من چقدر منتظر آنان هستم و به توبه و بازگشت آنها مشتاقم، از شوق دیدار من قالب تهی میکردند و از شدّت محبت من بند بند وجود آنها از هم می گسست ... )
وقتی همچین رشته ی محبتی بین انسان و خداوندش بسته بشه بنظرت اون انسان دیگه میتونه گناهی رو مرتکب بشه؟ من که بعید میدونم!
وقتی که در این حد با خدا رفیق بشی شک نکن که خدا 10 برابرش باهات رفیق میشه و هواتو داره، اون موقع دیگه یجورایی مستجاب الدعوه محسوب میشی! چون شما به حرف خدا گوش کردی پس خدا هم از سر محبتش به حرف ها و دعاهای شما توجه ویژه ای میکنه. اون موقع س که دیگه توی زندگیت نگران هیچ چیزی نیستی! به معنای واقعی کلمه هیچ چیز ....
مثل بدن سازی می مونه! هرچقدر بیشتر موفق شی که بخاطر خدا گناهی رو انجام ندی به مرور زمان قوی تر و قوی تر میشی طوری که دیگه حتی فکر گناه هم به ذهنت خطور نمیکنه! ( آخ اگه آدم توی زندگیش به این مرحله برسه چی میشه !!! تصور کن ... )به امید روزی که همه ی ما بتونیم به همچین مرتبه و درجه ای از اخلاص و ایمان برسیم
HossEin freedom عالیییی
آغاز دین محبت است ومحبت سرآغاز ایمان