-
0-0ftm در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
zeinab dehghani در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
0-0ftm در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
zeinab dehghani
اغفالم کردی
از این به بعد اسممِ من اومد باید بگی اعوذبالله من شیطان الرجیم
دیگه اگه اثر نکرد باید باصوت عبدالباسط سوره ناس بخونیزینب
من اینو چرا نشانک زدم
چرا واقعن!!!
چراااااااااا؟؟
یعنی نشانک زدی ک یادت بمونه من شیطان پلیدم و اغفالت میکنم؟؟!!
فکرنکنم نشانکای تلافی اینفینیتی هم تا این حد بتونه منو به قه قراع بکشونهنوشتهشده در ۱۵ تیر ۱۴۰۰، ۱۸:۰۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهzeinab dehghani
احتمالا چون بعدش گفتم یادم میمونه نشانک زدم ولی خودمم تعجب کردم
ساری ساری
-
@dr-rashidi خیلی این آزمونا بهمون ضربه زد
هی از برنامه عقب می افتادم هی میخواستم خودم شروع کنم بعد میگفتم پس آزمونم چی
در کل مایه درد بودننوشتهشده در ۱۵ تیر ۱۴۰۰، ۱۸:۰۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده@نگین-محمدیان دقیقا
هر بار به یه مبحث که نمیرسیدی ولش میکردی یا انقد سرسری میخوندیش که کلا چیزی ازش نفهمی
بعد استرسشو میگیرفتی
و این چرخه سمی همینجوری ادامه پیدا میکنه -
دکتر علی ف اصلا بحث مقایسه نیست
کلا این که من سر این ازمونا و رسیدن به بودجه بندیشون و تراز و درصد و هزار تا چیز دیگشون به شدت مریض شدمتپش قلبای شدید
استرس
ریزش مو
حال بد روحی
خیلی چیزااگه برگردم به سال کنکورم خیلیاشونو حذف میکردم و فقط با حال خوب درس میخوندم
نوشتهشده در ۱۵ تیر ۱۴۰۰، ۱۸:۱۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده@dr-rashidi آزمونای گزینه دو که بازشون خوبه .ریزش مو وحتی سفیدی مو رو منم دچارش شدم .ولی اگه آزمون نباشه با چی باید بری جلو ؟ اخه اگه زور (برنامه ازمو ن)نباشه ادم کم کاری میکنه.
-
@نگین-محمدیان دقیقا
هر بار به یه مبحث که نمیرسیدی ولش میکردی یا انقد سرسری میخوندیش که کلا چیزی ازش نفهمی
بعد استرسشو میگیرفتی
و این چرخه سمی همینجوری ادامه پیدا میکنهنوشتهشده در ۱۵ تیر ۱۴۰۰، ۱۸:۱۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@dr-rashidi تو گزینه دو بودی یا قلمچی؟؟
من گزینه دو واقعا امسال اذیت شدم از بس سریع جلو میرفت قلمچی هم ماشالله هر دو هفته یه بار زرتی آزمون میگرفت
در گل هیچکدومشون خوب نبودن خیلی افت کردم بخاطر اینا
️
-
@dr-rashidi آزمونای گزینه دو که بازشون خوبه .ریزش مو وحتی سفیدی مو رو منم دچارش شدم .ولی اگه آزمون نباشه با چی باید بری جلو ؟ اخه اگه زور (برنامه ازمو ن)نباشه ادم کم کاری میکنه.
نوشتهشده در ۱۵ تیر ۱۴۰۰، ۱۸:۱۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهدکتر علی ف چی بگم والا
حالا که تموم شدن من فقط دوس داشتم تجربه خودمو بگمبا برنامه ی خودت
دانشجو ها الان با چی جلو میرن ، با ازمون ؟ -
@dr-rashidi تو گزینه دو بودی یا قلمچی؟؟
من گزینه دو واقعا امسال اذیت شدم از بس سریع جلو میرفت قلمچی هم ماشالله هر دو هفته یه بار زرتی آزمون میگرفت
در گل هیچکدومشون خوب نبودن خیلی افت کردم بخاطر اینا
️
نوشتهشده در ۱۵ تیر ۱۴۰۰، ۱۸:۱۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده@نگین-محمدیان چه فرقی داره
من گزینه دو بودم
معلماممون قلم چیم کار میکردن
اخرشم رفتم سنجش که اون دقیقاااا سم خالص بود -
نوشتهشده در ۱۵ تیر ۱۴۰۰، ۱۸:۱۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
طلا ما سلام علیک نکردیم
سلاممم
چه خبرا چطوری خوبی
چه میکنی این روزا از بیکاری در اومدی یا نه -
@نگین-محمدیان دقیقا
بعد استرسشو میگیرفتی
و این چرخه سمی همینجوری ادامه پیدا میکنهنوشتهشده در ۱۵ تیر ۱۴۰۰، ۱۸:۱۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده@dr-rashidi اره این بدترین معایب ازمون هاست .منم بعد عید یاد گرفتم بیشتر خودم آزمون بزنم به جای اینکه تو آزنونا شرکت کنم .ادم اگه بره تو سایت های آزمون ساز ثبت نام کنه خیلی بهتر از آزمون های ازمایشیه
-
@نگین-محمدیان چه فرقی داره
من گزینه دو بودم
معلماممون قلم چیم کار میکردن
اخرشم رفتم سنجش که اون دقیقاااا سم خالص بودنوشتهشده در ۱۵ تیر ۱۴۰۰، ۱۸:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده@dr-rashidi فدای سرت هرچی بود گذشت
امسال با این وضع مجازی بودن هیچ آزمونی اصلا خوب نبود -
دکتر علی ف چی بگم والا
حالا که تموم شدن من فقط دوس داشتم تجربه خودمو بگمبا برنامه ی خودت
دانشجو ها الان با چی جلو میرن ، با ازمون ؟نوشتهشده در ۱۵ تیر ۱۴۰۰، ۱۸:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده@dr-rashidi دانشجو ها هم مگه آزمون دارن
-
طلا ما سلام علیک نکردیم
سلاممم
چه خبرا چطوری خوبی
چه میکنی این روزا از بیکاری در اومدی یا نهنوشتهشده در ۱۵ تیر ۱۴۰۰، ۱۸:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده@نگین-محمدیان
بعد دو ساعت مکالمه ؟سلام نگینی
شکر خوبم
تو چطوری ؟بیکاریه لذت بخشیه
فیلم و خواب و بازی و کتاب و ورزش و اشپزی و یکم استرس -
@dr-rashidi دانشجو ها هم مگه آزمون دارن
نوشتهشده در ۱۵ تیر ۱۴۰۰، ۱۸:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهدکتر علی ف نه منظورم اینه که ازمون صرفا هدفمند نمیکنه
مثلا دانشجو ها ازمون ندارن ولی هدفمند درس میخونن -
نوشتهشده در ۱۵ تیر ۱۴۰۰، ۱۸:۱۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@نگین-محمدیان اره دیگه
-
نوشتهشده در ۱۵ تیر ۱۴۰۰، ۱۸:۱۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
شما واقعا از دروان پسا کنکوری لذت میبرین ؟ .من متنفرم کاش کنکور تموم نشده بود
-
@نگین-محمدیان
بعد دو ساعت مکالمه ؟سلام نگینی
شکر خوبم
تو چطوری ؟بیکاریه لذت بخشیه
فیلم و خواب و بازی و کتاب و ورزش و اشپزی و یکم استرسنوشتهشده در ۱۵ تیر ۱۴۰۰، ۱۸:۱۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده@dr-rashidi من اینطوری ام یهویی میام وسط
بعد یادم میاد سلام نکردم ببخشی دیگه
خدا رو شکر
منم خوبم
واقعا خیلی بیکاریم
دوستم سال دیگه کنکور داره پیام داده نگین حرصم میگیره تو انقد بیکاری و من باید درس بخونم -
@dr-rashidi اره این بدترین معایب ازمون هاست .منم بعد عید یاد گرفتم بیشتر خودم آزمون بزنم به جای اینکه تو آزنونا شرکت کنم .ادم اگه بره تو سایت های آزمون ساز ثبت نام کنه خیلی بهتر از آزمون های ازمایشیه
نوشتهشده در ۱۵ تیر ۱۴۰۰، ۱۸:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهدکتر علی ف اره من ازمونای اخر سنجش رو اصلا ندادم
خیلی حالم بهتر بود
چون دیدم چقدر غلط و مشکلات علمی داشت -
دکتر علی ف نه منظورم اینه که ازمون صرفا هدفمند نمیکنه
مثلا دانشجو ها ازمون ندارن ولی هدفمند درس میخونننوشتهشده در ۱۵ تیر ۱۴۰۰، ۱۸:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده@dr-rashidi حالا اینا به کنار .انشالله کنکورو خوب دادین؟
-
دکتر علی ف اصلا بحث مقایسه نیست
کلا این که من سر این ازمونا و رسیدن به بودجه بندیشون و تراز و درصد و هزار تا چیز دیگشون به شدت مریض شدمتپش قلبای شدید
استرس
ریزش مو
حال بد روحی
خیلی چیزااگه برگردم به سال کنکورم خیلیاشونو حذف میکردم و فقط با حال خوب درس میخوندم
نوشتهشده در ۱۵ تیر ۱۴۰۰، ۱۸:۱۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده@dr-rashidi سلام طلا خانم ببخشید یه سوال
ینی شما میگین ازمون رفتن کار بدیه؟ -
نوشتهشده در ۱۵ تیر ۱۴۰۰، ۱۸:۱۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
عینک نمی زد که بهش نگن عینکی
یک روز افتاد تو چاله
از اون به بعد بهش میگفتن بی دست و پا
خلاصه که برا خودتون زندگی کنید -
دکتر علی ف اره من ازمونای اخر سنجش رو اصلا ندادم
خیلی حالم بهتر بود
چون دیدم چقدر غلط و مشکلات علمی داشتنوشتهشده در ۱۵ تیر ۱۴۰۰، ۱۸:۱۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده@dr-rashidi من اصلا آزمونای سنجش رو ندادم .خوب نیستد به جاش نشتم آزمونای ماز رو از خودم گرفتم و کلی چیز یاد گرفتم