هرچی تو دلته بریز بیرون 2
-
_MILAD_ در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
فااطمه سلام :joy: من همین الان اعتراض دارم چرا اون ضربدر پاک کردن پیاما نیست
سلام
خوبی شما؟ 😂
رفته مرخصی :/
به زودی برمیگرده منتظرش باشید :sweat_smile: -
فااطمه :joy: اینو من همین الان میخوام میزنم همتونو FLAG میکنم :/ اصلا نمیدونم چیه
من همش فکر میکردم اینو میزنی طرف فلج میشه_MILAD_ در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
فااطمه :joy: اینو من همین الان میخوام میزنم همتونو FLAG میکنم :/ اصلا نمیدونم چیه
من همش فکر میکردم اینو میزنی طرف فلج میشه:joy: فلج :joy:
نه کاربر مورد نظرم اسم کاربریش پرچم گذاری میشه تا به حسابش رسیده شه :sweat_smile:شما واقعا میخوای به حساب ما رسیدگی شه ؟؟! :neutral_face:
ما به این خوبی :stuck_out_tongue_winking_eye: -
من همش فکر میکردم اینو میزنی طرف فلج میشه:joy: فلج :joy:
نه کاربر مورد نظرم اسم کاربریش پرچم گذاری میشه تا به حسابش رسیده شه :sweat_smile:شما واقعا میخوای به حساب ما رسیدگی شه ؟؟! :neutral_face:
ما به این خوبی :stuck_out_tongue_winking_eye: -
فااطمه :joy: اولین نفر شما رو فلج ببخشید FLAG میکنم :joy: حالا اگه الکی فلجش کنم چی میشه ؟
فااطمه :joy: اولین نفر شما رو فلج ببخشید FLAG میکنم :joy: حالا اگه الکی فلجش کنم چی میشه ؟
پس باید بگردم ببینم کجای کارم اشتباه بوده که یه کاربر میخواد منوFLAG کنه :pensive:
هیچی الکی الکی راستکی میشه به حسابش میرسن :joy: -
پس باید بگردم ببینم کجای کارم اشتباه بوده که یه کاربر میخواد منوFLAG کنه :pensive:
هیچی الکی الکی راستکی میشه به حسابش میرسن :joy: -
فااطمه :joy: خب من شما رو فلگ میکنم
نظر لطف شماست هر تصمیمی بگیرید مختارید فلگ کنید