قطعی برق
-
Maryam Nateqi خیلی تاثیرگذار بود:beaming_face_with_smiling_eyes: :folded_hands_light_skin_tone:
سالار باقری
شرمندم نکنید 😐😂 -
مگه برق رو تسلا اختراع نکرد؟😐آخر کدومشون بود
-
سالار باقری ن هستم :face_with_tears_of_joy:
فقط اعصابم بدجور بهم ریخته چون داشتم ی فایلی رو مینوشتم سیو نبود برق رفت پاک شد :neutral_face:@dr-aryan خاب خوبه
-
سالار باقری
شرمندم نکنید 😐😂Maryam Nateqi :beaming_face_with_smiling_eyes:
-
@dr-aryan خاب خوبه
سالار باقری داشت خوابم میبرد تا برق اومد پاشدم :neutral_face:
-
مگه برق رو تسلا اختراع نکرد؟😐آخر کدومشون بود
Nazanin Nobakht تسلا این برق که جریان متناوب داره و برای بدن ضرر نداره رو برای ما به ارمغان اورد ولی ادیسون برق مستقیم که برای جانوران ضرر داشت رو اورد یکی از زیباترین داستانها رو داره داستان تسلا دانشمندی که در روز فقط دو ساعت میخوابیده یه دانشمند دیوونه که 2000 سال از زمانش جلو بوده به مدت 3 سال هم فقط شیر و عسل و سبزیجات میخورده یکی از نابغه های علم فیزیکه پیشنهاد میکنم حتما برید داستان زندگیشو بخونید و بدونید چه بدی هایی که در حقش نکردن
-
سالار باقری داشت خوابم میبرد تا برق اومد پاشدم :neutral_face:
@dr-aryan برق شما اومد؟
-
سالار باقری بله حالا کنار صلوات برای روح اقای ادیسون برای ایشونم صلوات بفرستید
راه حل ک نه والا اینجا ی خوبی ک در حقمون کردن اینه ک دوساعت روز میره نیم ساعت شب خیلی اذیت نمیکنه@masoumeh-shokrollahi عه چه شباهتی شهر ما هم همینجوره ولی فقط کلا 2ونیم ساعت برق داره:cat_face_with_tears_of_joy:
-
@masoumeh-shokrollahi عه چه شباهتی شهر ما هم همینجوره ولی فقط کلا 2ونیم ساعت برق داره:cat_face_with_tears_of_joy:
سالار باقری اخی فک کنم حقتونو ما میخوریم😂نقل مکان کنید شاید فرجی شد😐
-
سالار باقری اخی فک کنم حقتونو ما میخوریم😂نقل مکان کنید شاید فرجی شد😐
@masoumeh-shokrollahi :cat_face_with_tears_of_joy: بله پس علت قطعی برق شهرم هم فکر کنم مشخص شد:beaming_face_with_smiling_eyes:
-
@masoumeh-shokrollahi :cat_face_with_tears_of_joy: بله پس علت قطعی برق شهرم هم فکر کنم مشخص شد:beaming_face_with_smiling_eyes:
سالار باقری نه از اون جایی ک اینجا اصفهانه اداره برق باید ی چیزم بمون بده ک اینقد صرفه جوییم😐
-
سالار باقری نه از اون جایی ک اینجا اصفهانه اداره برق باید ی چیزم بمون بده ک اینقد صرفه جوییم😐
@masoumeh-shokrollahi
Wooowازاون لحاظ میگین:face_without_mouth: -
سلام بچه ها خوبین
بچه ها کیا برقشون میره:face_with_tears_of_joy:
:face_with_raised_eyebrow: بنظرتون چیکار میشه کرد تو شرایطی که برق رفته و چشم چشمو نمیبینه:face_with_tears_of_joy:
دانش-آموزان-آلاء
دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
تجربیا
بچه-های-تجربی-راه-ابریشمسالار باقری
خیلیییی بده واقعا
مخصوصا یهو نصف شب ادم از خواب میپره://:
بستگی داره چه زمانی بره...ولی معمولا اگه تایم درسم باشه میرم ی جای روشنتر درس میخونم 😶😶
یا تماممدت پوکر میشم تا برقا بیان😑😂 -
@masoumeh-shokrollahi
Wooowازاون لحاظ میگین:face_without_mouth:سالار باقری بله 😂
-
سالار باقری
خیلیییی بده واقعا
مخصوصا یهو نصف شب ادم از خواب میپره://:
بستگی داره چه زمانی بره...ولی معمولا اگه تایم درسم باشه میرم ی جای روشنتر درس میخونم 😶😶
یا تماممدت پوکر میشم تا برقا بیان😑😂سارا M 0 والا خیلی بده شبا برقا میره نمیشه خوند ظهرا هم میره قشنگ انگار گذاشتنمون توی اتیش اصلا نفس نمیشه کشید
به قول معروف کنتاکی میشیم عصرهم تا برق میاد تا دوباره بازیابی کنیم برق دوباره میره قشنگ با این گرمای روزها و سرمای شبا و تاریکیش اصن نمیشه کاری کرد:face_with_tears_of_joy:
گفتم شاید راهکار داشته باشین -
سارا M 0 والا خیلی بده شبا برقا میره نمیشه خوند ظهرا هم میره قشنگ انگار گذاشتنمون توی اتیش اصلا نفس نمیشه کشید
به قول معروف کنتاکی میشیم عصرهم تا برق میاد تا دوباره بازیابی کنیم برق دوباره میره قشنگ با این گرمای روزها و سرمای شبا و تاریکیش اصن نمیشه کاری کرد:face_with_tears_of_joy:
گفتم شاید راهکار داشته باشینموافقم...گذاشتنمون تو آتیش رو خوب اومدید😑😂
به قول معروف کنتاکی میشیم عصرهم تا برق میاد تا دوباره بازیابی کنیم برق دوباره میره قشنگ با این گرمای روزها و سرمای شبا و تاریکیش اصن نمیشه کاری :
گفتم شاید راهکار داشته باشینن راهکار ک نیست....من خودم به خاطر اینکه تایم درسام بهم نریزه....اگه ظهر و اینا باشه ک برق رفته...میرم ی جای روشنتر یا منتظرمیمونم برقا بیان://
اینقد جریان برق میره و میاد(قطع و وصل میشه) ک ممکنه وسیله ها خونه هم بسوزن://😶 -
موافقم...گذاشتنمون تو آتیش رو خوب اومدید😑😂
به قول معروف کنتاکی میشیم عصرهم تا برق میاد تا دوباره بازیابی کنیم برق دوباره میره قشنگ با این گرمای روزها و سرمای شبا و تاریکیش اصن نمیشه کاری :
گفتم شاید راهکار داشته باشینن راهکار ک نیست....من خودم به خاطر اینکه تایم درسام بهم نریزه....اگه ظهر و اینا باشه ک برق رفته...میرم ی جای روشنتر یا منتظرمیمونم برقا بیان://
اینقد جریان برق میره و میاد(قطع و وصل میشه) ک ممکنه وسیله ها خونه هم بسوزن://😶سارا M 0 من میترسم آب هم بره و قشنگ صحرای نینوا رو ببینم راستی مشکل اینترنت هم ندارین من امروز دوساعت شد تا یه فیلم نیم ساعتی رو دیدم
-
سارا M 0 من میترسم آب هم بره و قشنگ صحرای نینوا رو ببینم راستی مشکل اینترنت هم ندارین من امروز دوساعت شد تا یه فیلم نیم ساعتی رو دیدم
سالار باقری
😂
مشکل نت خواهر و برادرم دارن....ولی من همراه اولم خیلی کم پیش میاد ولی اونا ایرانسلن...معمولا نت ک ضعیف میشه به وایفا گوشیم وصل میشن...فک کنم ایرانسل بیشتر مشکل نت داشته باشه...دوستمم ایرانسل بود خیلی ضعیف بود براش. -
سالار باقری
😂
مشکل نت خواهر و برادرم دارن....ولی من همراه اولم خیلی کم پیش میاد ولی اونا ایرانسلن...معمولا نت ک ضعیف میشه به وایفا گوشیم وصل میشن...فک کنم ایرانسل بیشتر مشکل نت داشته باشه...دوستمم ایرانسل بود خیلی ضعیف بود براش.سارا M 0 :cat_face_with_tears_of_joy:بله خط گوشیم ایرانسله نمیدونم چرا ابر و باد ومه و فلک و خورشید ماه هرچی هست دست به دست هم دادن تا من نخونم :beaming_face_with_smiling_eyes: من توی عمرم یبار تصمیم به استارت زدن واسه خوندنو گرفتما ولی گویا نمیشه
-
سالار باقری
😂
مشکل نت خواهر و برادرم دارن....ولی من همراه اولم خیلی کم پیش میاد ولی اونا ایرانسلن...معمولا نت ک ضعیف میشه به وایفا گوشیم وصل میشن...فک کنم ایرانسل بیشتر مشکل نت داشته باشه...دوستمم ایرانسل بود خیلی ضعیف بود براش.سارا M 0
وای آره بابای منم همراه اوله این مشکل رو نداره اما من که ایرانسلم کلا آنتن میپره 🕊️😐😂