قطعی برق
-
سالار باقری اخی فک کنم حقتونو ما میخوریم😂نقل مکان کنید شاید فرجی شد😐
@masoumeh-shokrollahi :cat_face_with_tears_of_joy: بله پس علت قطعی برق شهرم هم فکر کنم مشخص شد:beaming_face_with_smiling_eyes:
-
@masoumeh-shokrollahi :cat_face_with_tears_of_joy: بله پس علت قطعی برق شهرم هم فکر کنم مشخص شد:beaming_face_with_smiling_eyes:
سالار باقری نه از اون جایی ک اینجا اصفهانه اداره برق باید ی چیزم بمون بده ک اینقد صرفه جوییم😐
-
سالار باقری نه از اون جایی ک اینجا اصفهانه اداره برق باید ی چیزم بمون بده ک اینقد صرفه جوییم😐
@masoumeh-shokrollahi
Wooowازاون لحاظ میگین:face_without_mouth: -
سلام بچه ها خوبین
بچه ها کیا برقشون میره:face_with_tears_of_joy:
:face_with_raised_eyebrow: بنظرتون چیکار میشه کرد تو شرایطی که برق رفته و چشم چشمو نمیبینه:face_with_tears_of_joy:
دانش-آموزان-آلاء
دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
تجربیا
بچه-های-تجربی-راه-ابریشمسالار باقری
خیلیییی بده واقعا
مخصوصا یهو نصف شب ادم از خواب میپره://:
بستگی داره چه زمانی بره...ولی معمولا اگه تایم درسم باشه میرم ی جای روشنتر درس میخونم 😶😶
یا تماممدت پوکر میشم تا برقا بیان😑😂 -
@masoumeh-shokrollahi
Wooowازاون لحاظ میگین:face_without_mouth:سالار باقری بله 😂
-
سالار باقری
خیلیییی بده واقعا
مخصوصا یهو نصف شب ادم از خواب میپره://:
بستگی داره چه زمانی بره...ولی معمولا اگه تایم درسم باشه میرم ی جای روشنتر درس میخونم 😶😶
یا تماممدت پوکر میشم تا برقا بیان😑😂سارا M 0 والا خیلی بده شبا برقا میره نمیشه خوند ظهرا هم میره قشنگ انگار گذاشتنمون توی اتیش اصلا نفس نمیشه کشید
به قول معروف کنتاکی میشیم عصرهم تا برق میاد تا دوباره بازیابی کنیم برق دوباره میره قشنگ با این گرمای روزها و سرمای شبا و تاریکیش اصن نمیشه کاری کرد:face_with_tears_of_joy:
گفتم شاید راهکار داشته باشین -
سارا M 0 والا خیلی بده شبا برقا میره نمیشه خوند ظهرا هم میره قشنگ انگار گذاشتنمون توی اتیش اصلا نفس نمیشه کشید
به قول معروف کنتاکی میشیم عصرهم تا برق میاد تا دوباره بازیابی کنیم برق دوباره میره قشنگ با این گرمای روزها و سرمای شبا و تاریکیش اصن نمیشه کاری کرد:face_with_tears_of_joy:
گفتم شاید راهکار داشته باشینموافقم...گذاشتنمون تو آتیش رو خوب اومدید😑😂
به قول معروف کنتاکی میشیم عصرهم تا برق میاد تا دوباره بازیابی کنیم برق دوباره میره قشنگ با این گرمای روزها و سرمای شبا و تاریکیش اصن نمیشه کاری :
گفتم شاید راهکار داشته باشینن راهکار ک نیست....من خودم به خاطر اینکه تایم درسام بهم نریزه....اگه ظهر و اینا باشه ک برق رفته...میرم ی جای روشنتر یا منتظرمیمونم برقا بیان://
اینقد جریان برق میره و میاد(قطع و وصل میشه) ک ممکنه وسیله ها خونه هم بسوزن://😶 -
موافقم...گذاشتنمون تو آتیش رو خوب اومدید😑😂
به قول معروف کنتاکی میشیم عصرهم تا برق میاد تا دوباره بازیابی کنیم برق دوباره میره قشنگ با این گرمای روزها و سرمای شبا و تاریکیش اصن نمیشه کاری :
گفتم شاید راهکار داشته باشینن راهکار ک نیست....من خودم به خاطر اینکه تایم درسام بهم نریزه....اگه ظهر و اینا باشه ک برق رفته...میرم ی جای روشنتر یا منتظرمیمونم برقا بیان://
اینقد جریان برق میره و میاد(قطع و وصل میشه) ک ممکنه وسیله ها خونه هم بسوزن://😶سارا M 0 من میترسم آب هم بره و قشنگ صحرای نینوا رو ببینم راستی مشکل اینترنت هم ندارین من امروز دوساعت شد تا یه فیلم نیم ساعتی رو دیدم
-
سارا M 0 من میترسم آب هم بره و قشنگ صحرای نینوا رو ببینم راستی مشکل اینترنت هم ندارین من امروز دوساعت شد تا یه فیلم نیم ساعتی رو دیدم
سالار باقری
😂
مشکل نت خواهر و برادرم دارن....ولی من همراه اولم خیلی کم پیش میاد ولی اونا ایرانسلن...معمولا نت ک ضعیف میشه به وایفا گوشیم وصل میشن...فک کنم ایرانسل بیشتر مشکل نت داشته باشه...دوستمم ایرانسل بود خیلی ضعیف بود براش. -
سالار باقری
😂
مشکل نت خواهر و برادرم دارن....ولی من همراه اولم خیلی کم پیش میاد ولی اونا ایرانسلن...معمولا نت ک ضعیف میشه به وایفا گوشیم وصل میشن...فک کنم ایرانسل بیشتر مشکل نت داشته باشه...دوستمم ایرانسل بود خیلی ضعیف بود براش.سارا M 0 :cat_face_with_tears_of_joy:بله خط گوشیم ایرانسله نمیدونم چرا ابر و باد ومه و فلک و خورشید ماه هرچی هست دست به دست هم دادن تا من نخونم :beaming_face_with_smiling_eyes: من توی عمرم یبار تصمیم به استارت زدن واسه خوندنو گرفتما ولی گویا نمیشه
-
سالار باقری
😂
مشکل نت خواهر و برادرم دارن....ولی من همراه اولم خیلی کم پیش میاد ولی اونا ایرانسلن...معمولا نت ک ضعیف میشه به وایفا گوشیم وصل میشن...فک کنم ایرانسل بیشتر مشکل نت داشته باشه...دوستمم ایرانسل بود خیلی ضعیف بود براش.سارا M 0
وای آره بابای منم همراه اوله این مشکل رو نداره اما من که ایرانسلم کلا آنتن میپره 🕊️😐😂 -
بچه شما ک میخواین درس بخونین و برق میره میتونین چراغ مطالعه های شارژی بخرین و استفاده کنین خیلی رواله
دانش-آموزان-آلاء -
بچه شما ک میخواین درس بخونین و برق میره میتونین چراغ مطالعه های شارژی بخرین و استفاده کنین خیلی رواله
دانش-آموزان-آلاء@dr-aryan مرسی راستی واسه گرمای ظهر پیشنهادی ندارین نمیدونم دیدین یا نه ولی انگار خورشید با ما پدر کشتگی داره دمای هر روز اینور حدود 500 ملیون درجه سانتی گراده:cat_face_with_tears_of_joy:
-
@dr-aryan مرسی راستی واسه گرمای ظهر پیشنهادی ندارین نمیدونم دیدین یا نه ولی انگار خورشید با ما پدر کشتگی داره دمای هر روز اینور حدود 500 ملیون درجه سانتی گراده:cat_face_with_tears_of_joy:
سالار باقری
پنکه دستی تو دیجی کالا هست میتونی خدت با ارمیچر هم دست کنی:face_with_tears_of_joy: -
سالار باقری
پنکه دستی تو دیجی کالا هست میتونی خدت با ارمیچر هم دست کنی:face_with_tears_of_joy:@dr-aryan جل الخاق پنکه دستی:anguished_face:
-
سالار باقری
پنکه دستی تو دیجی کالا هست میتونی خدت با ارمیچر هم دست کنی:face_with_tears_of_joy:@dr-aryan ممنون از پیشنهاداتون درجه یک بودن
-
سارا M 0
وای آره بابای منم همراه اوله این مشکل رو نداره اما من که ایرانسلم کلا آنتن میپره 🕊️😐😂Maryam Nateqi
@dr-aryan
0-0ftm
@Masoumeh-Shokrollahi
@sania-Andiravan
سارا M 0
Nazanin Nobakht ممنون از همه نظراتتون:folded_hands_light_skin_tone: -
سارا M 0 :cat_face_with_tears_of_joy:بله خط گوشیم ایرانسله نمیدونم چرا ابر و باد ومه و فلک و خورشید ماه هرچی هست دست به دست هم دادن تا من نخونم :beaming_face_with_smiling_eyes: من توی عمرم یبار تصمیم به استارت زدن واسه خوندنو گرفتما ولی گویا نمیشه
سالار باقری
😂
ولی کاری نداشته باشید....بالاخره این مشکلات هست، سعی کنید کنار بیاید ک وقت زیادی از دست ندید. -
سارا M 0
وای آره بابای منم همراه اوله این مشکل رو نداره اما من که ایرانسلم کلا آنتن میپره 🕊️😐😂Maryam Nateqi
اره ایرانسل دیدم ک میگن خیلی ضعیفه و میپره😬😅 -
Maryam Nateqi
اره ایرانسل دیدم ک میگن خیلی ضعیفه و میپره😬😅سارا M 0 در قطعی برق گفته است:
Maryam Nateqi
اره ایرانسل دیدم ک میگن خیلی ضعیفه و میپره😬😅آره خیلی بده 😐😬من موندم همراه اول چی داره که ایرانسل نداره که این تناقص بین شون هست 😐😂