قطعی برق
-
بچه شما ک میخواین درس بخونین و برق میره میتونین چراغ مطالعه های شارژی بخرین و استفاده کنین خیلی رواله
دانش-آموزان-آلاء -
بچه شما ک میخواین درس بخونین و برق میره میتونین چراغ مطالعه های شارژی بخرین و استفاده کنین خیلی رواله
دانش-آموزان-آلاء@dr-aryan مرسی راستی واسه گرمای ظهر پیشنهادی ندارین نمیدونم دیدین یا نه ولی انگار خورشید با ما پدر کشتگی داره دمای هر روز اینور حدود 500 ملیون درجه سانتی گراده:cat_face_with_tears_of_joy:
-
@dr-aryan مرسی راستی واسه گرمای ظهر پیشنهادی ندارین نمیدونم دیدین یا نه ولی انگار خورشید با ما پدر کشتگی داره دمای هر روز اینور حدود 500 ملیون درجه سانتی گراده:cat_face_with_tears_of_joy:
سالار باقری
پنکه دستی تو دیجی کالا هست میتونی خدت با ارمیچر هم دست کنی:face_with_tears_of_joy: -
سالار باقری
پنکه دستی تو دیجی کالا هست میتونی خدت با ارمیچر هم دست کنی:face_with_tears_of_joy:@dr-aryan جل الخاق پنکه دستی:anguished_face:
-
سالار باقری
پنکه دستی تو دیجی کالا هست میتونی خدت با ارمیچر هم دست کنی:face_with_tears_of_joy:@dr-aryan ممنون از پیشنهاداتون درجه یک بودن
-
سارا M 0
وای آره بابای منم همراه اوله این مشکل رو نداره اما من که ایرانسلم کلا آنتن میپره 🕊️😐😂Maryam Nateqi
@dr-aryan
0-0ftm
@Masoumeh-Shokrollahi
@sania-Andiravan
سارا M 0
Nazanin Nobakht ممنون از همه نظراتتون:folded_hands_light_skin_tone: -
سارا M 0 :cat_face_with_tears_of_joy:بله خط گوشیم ایرانسله نمیدونم چرا ابر و باد ومه و فلک و خورشید ماه هرچی هست دست به دست هم دادن تا من نخونم :beaming_face_with_smiling_eyes: من توی عمرم یبار تصمیم به استارت زدن واسه خوندنو گرفتما ولی گویا نمیشه
سالار باقری
😂
ولی کاری نداشته باشید....بالاخره این مشکلات هست، سعی کنید کنار بیاید ک وقت زیادی از دست ندید. -
سارا M 0
وای آره بابای منم همراه اوله این مشکل رو نداره اما من که ایرانسلم کلا آنتن میپره 🕊️😐😂Maryam Nateqi
اره ایرانسل دیدم ک میگن خیلی ضعیفه و میپره😬😅 -
Maryam Nateqi
اره ایرانسل دیدم ک میگن خیلی ضعیفه و میپره😬😅سارا M 0 در قطعی برق گفته است:
Maryam Nateqi
اره ایرانسل دیدم ک میگن خیلی ضعیفه و میپره😬😅آره خیلی بده 😐😬من موندم همراه اول چی داره که ایرانسل نداره که این تناقص بین شون هست 😐😂
-
سلام بچه ها خوبین
بچه ها کیا برقشون میره:face_with_tears_of_joy:
:face_with_raised_eyebrow: بنظرتون چیکار میشه کرد تو شرایطی که برق رفته و چشم چشمو نمیبینه:face_with_tears_of_joy:
دانش-آموزان-آلاء
دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
تجربیا
بچه-های-تجربی-راه-ابریشمسالار باقری وقتی برقا میرن منم میرم
چاره جز این ندارم -
سلام بچه ها خوبین
:face_with_raised_eyebrow: بنظرتون چیکار میشه کرد تو شرایطی که برق رفته و چشم چشمو نمیبینه:face_with_tears_of_joy:
دانش-آموزان-آلاء
تجربیا
بچه-های-تجربی-راه-ابریشمسالار باقری در قطعی برق گفته است:
سلام بچه ها خوبین
دانش-آموزان-آلاء
تجربیا
بچه-های-تجربی-راه-ابریشمقبلش باید گوشیتخوب شارژ باشه😂🙄
-
سالار باقری در قطعی برق گفته است:
سلام بچه ها خوبین
دانش-آموزان-آلاء
تجربیا
بچه-های-تجربی-راه-ابریشمقبلش باید گوشیتخوب شارژ باشه😂🙄
Abolfazl Mousavi
شارژ هیچی
ما که به وای فای وصلیم.. -
Abolfazl Mousavi
شارژ هیچی
ما که به وای فای وصلیم..Nazanin Nobakht در قطعی برق گفته است:
Abolfazl Mousavi
شارژ هیچی