هرچی تو دلته بریز بیرون 2
- 
_MILAD_ در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: _MILAD_  من هنوز منتظرم کسایی که تاریخ تولدمو میدونن بیان تبریک بگن من هنوز منتظرم کسایی که تاریخ تولدمو میدونن بیان تبریک بگنمگه کسیم میدونه !!!! 
- 
همه خوابیدین ؟  
- 
- 
- 
alisoltany در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: Masoumeh در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: همه خوابیدین ؟  تقریبا   
- 
Masoumeh در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: Masoumeh در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: همه خوابیدین ؟  تو که نخوابیدی چرا لایک میکنی  حضور خودمو اعلام کردم  
- 
میلاد گرفتی مارو یا جدی جدی تولدته ؟ 
- 
Masoumeh در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: Masoumeh در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: همه خوابیدین ؟  تو که نخوابیدی چرا لایک میکنی  حضور خودمو اعلام کردم  alisoltany در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: Masoumeh در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: Masoumeh در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: همه خوابیدین ؟  تو که نخوابیدی چرا لایک میکنی  حضور خودمو اعلام کردم   
- 
_MILAD_ در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:  هنوز 45 دقیقه دیگه مونده تا تولدم تموم شه هنوز 45 دقیقه دیگه مونده تا تولدم تموم شهماییدی گارو بخدا  مبارکه مبارک مبارکه مبارک
 ولی چی خریدن واست انصافا 
- 
_MILAD_ در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:  هنوز 45 دقیقه دیگه مونده تا تولدم تموم شه هنوز 45 دقیقه دیگه مونده تا تولدم تموم شهماییدی گارو بخدا  مبارکه مبارک مبارکه مبارک
 ولی چی خریدن واست انصافا alisoltany  ... ...
- 
 ولی چی خریدن واست انصافا alisoltany در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: _MILAD_ در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:  هنوز 45 دقیقه دیگه مونده تا تولدم تموم شه هنوز 45 دقیقه دیگه مونده تا تولدم تموم شهماییدی گارو بابا  مبارکه مبارکه
 ولی چی خریدن واست انصافا    
- 
- 
alisoltany در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: _MILAD_ در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:  هنوز 45 دقیقه دیگه مونده تا تولدم تموم شه هنوز 45 دقیقه دیگه مونده تا تولدم تموم شهماییدی گارو بابا  مبارکه مبارکه
 ولی چی خریدن واست انصافا    mohammadhassan در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: alisoltany در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: _MILAD_ در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:  هنوز 45 دقیقه دیگه مونده تا تولدم تموم شه هنوز 45 دقیقه دیگه مونده تا تولدم تموم شهماییدی گارو بابا  مبارکه مبارکه
 ولی چی خریدن واست انصافا    مسئولین بیدارن  
 اخطار داد 

|
 |

شعردانه
شعردانه