هرچی تو دلته بریز بیرون 2
-
mohammadhassan :joy: مشتی یادت نمیاد رکوردمو ؟ حدودا 30 جلسه ریاضی رو ریز مبحث نوشتم تو یه روز بدون خواب :joy: و خستگی :joy:
_MILAD_ در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
mohammadhassan :joy: مشتی یادت نمیاد رکوردمو ؟ حدودا 30 جلسه ریاضی رو ریز مبحث نوشتم تو یه روز بدون خواب :joy: و خستگی :joy:
چیشده تغییر امضا دادی ؟ :joy:
-
آره گفتم برو بخواب من جات خسته شدم:neutral_face: :joy:
mohammadhassan :joy: خداخیرم بده هنوز که هنوزه داره ریز مبحث رو سایت گذاشته میشه
-
:joy: هر 15 دقیقه خنده 2 ساعت کمبود خوابو جبران میکنه واس همین ایموجی خنده بک گراند همه کامنتاته ؟؟؟:sweat_smile:
-
چیشده تغییر امضا دادی ؟ :joy:
mohammadhassan :joy: گفتم جفت راهنما بزنن با احتیاط برن از کنار من
-
f_bh76 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
چرا دانش آموزای آلا تو تلگرام گروه ندارن؟
اونجا که راحتر میشه اشکال اینا پرسید
-
f_bh76 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
چرا دانش آموزای آلا تو تلگرام گروه ندارن؟
اونجا که راحتر میشه اشکال اینا پرسیدبه تاپیک امروز یه نگاهی بندازین میفهمین: http://forum.alaatv.com/topic/4263/حامیان-طرح-گروه-تلگرام
-
f_bh76 :joy: خب میخواید گروه تشکیل بدیم ؟:joy:
:joy:
-
:joy: میگما من میخوام یه تایپک داستان نویسی بزنم :joy: با محمد حسن هم قرارداد میبندم هر چی پیام اضافی میفرستید پاک کنه
:joy: محمد حسن پسرم :joy: بعدا پولشو واریز میکنم_MILAD_ در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
:joy: میگما من میخوام یه تایپک داستان نویسی بزنم :joy: با محمد حسن هم قرارداد میبندم هر چی پیام اضافی میفرستید پاک کنه
:joy: محمد حسن پسرم :joy: بعدا پولشو واریز میکنم:joy:
-
:joy: محمد حسن پسرم :joy: بعدا پولشو واریز میکنم:joy:
mohammadhassan نمیخوام چیزی جز داستان ببینم :joy: هر کدوم اشتباه زد گوششو خودم میگیرم شهیدش میکنم تو هم پیامشو پاک کن
-
mohammadhassan نمیخوام چیزی جز داستان ببینم :joy: هر کدوم اشتباه زد گوششو خودم میگیرم شهیدش میکنم تو هم پیامشو پاک کن
با ادمینم صحبت کن @M-an
-
-
mohammadhassan :joy: الکی مثلا خیلی پیام میاد نمیتونم جواب بدم
-