-
zahra movahedizadeh تو خانوادتون فقط شما کرونا گرفتید؟
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱ مرداد ۱۴۰۰، ۱۴:۱۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده@erfan-11
الان فقط منم..
ولی قبلا کل خانواده گرفته بودن
حتی بابام حس بویاییش رو یه مدت از دس داد. -
ممنونم عزیز دلم
(یه بوس کرونایی
)
نوشتهشده در ۱ مرداد ۱۴۰۰، ۱۴:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهzahra movahedizadeh
قربونت️
-
@erfan-11
الان فقط منم..
ولی قبلا کل خانواده گرفته بودن
حتی بابام حس بویاییش رو یه مدت از دس داد.zahra movahedizadeh یه مدت پاییز سال قبل هم ما یه چیزی گرفتیم نفهمیدیم کرونا بود یا نه دوست بابام که دکتر بود گفت بیرون نیاید از خونه احتمال زیاد سرماخوردگیه...اول پدرم یک هفته مریض شد و بعد برادرم 3 روز و من هم 3 روز و مادرم هم یک روز مادرم ولی میگفت حس بویاییم رفته ما بهش میخندیدیم
بعد همون دوست بابام گفت شاید کرونا گرفته بودید نگفتم ریا نشه -
zahra movahedizadeh حتی اگه ریه هاتون درگیر بشه خیلی نگران نباشید یکی از همسایه ها با درگیری 70 درصد و اینکه تازه دیابت هم داشت و سنش بالا بود چیزیش نشد و الان تو خونش داره نون و ماستشو میخوره
همه میگفتن میمیره ولی نمرد
نوشتهشده در ۱ مرداد ۱۴۰۰، ۱۴:۲۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@erfan-11
ماشاالله حالا بنده خدا چشم نخوره -
amirh_hmyf
تو انجمننوشتهشده در ۱ مرداد ۱۴۰۰، ۱۴:۲۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMaryam Nateqi تو انجمن کلاا میشه 3 دیقه اولو ادیت یا حذف کرد
دیگه نمیشه کاری کرد الان -
zahra movahedizadeh
قربونت️
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱ مرداد ۱۴۰۰، ۱۴:۲۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده -
Maryam Nateqi تو انجمن کلاا میشه 3 دیقه اولو ادیت یا حذف کرد
دیگه نمیشه کاری کرد الاننوشتهشده در ۱ مرداد ۱۴۰۰، ۱۴:۲۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهamirh_hmyf
از خود سایت آپلود هم نمیشه؟ -
zahra movahedizadeh یه مدت پاییز سال قبل هم ما یه چیزی گرفتیم نفهمیدیم کرونا بود یا نه دوست بابام که دکتر بود گفت بیرون نیاید از خونه احتمال زیاد سرماخوردگیه...اول پدرم یک هفته مریض شد و بعد برادرم 3 روز و من هم 3 روز و مادرم هم یک روز مادرم ولی میگفت حس بویاییم رفته ما بهش میخندیدیم
بعد همون دوست بابام گفت شاید کرونا گرفته بودید نگفتم ریا نشهفارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱ مرداد ۱۴۰۰، ۱۴:۲۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده@erfan-11
کرونا بوده
مامانم سه بار گرفت دفعه آخری خیلی حالش بعد شد ولی فقط یه شب تاصبح بود -
amirh_hmyf
از خود سایت آپلود هم نمیشه؟نوشتهشده در ۱ مرداد ۱۴۰۰، ۱۴:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMaryam Nateqi اهان با یو اپلود و امثالهم اپلود کردین؟
نمیدونم
فکر کنم بشه لینکو باطل کرد کلا
ولی تاحالا پیش نیومده برام
یه حرکتی بزنین تو همون لینکه شاید شد -
Maryam Nateqi اهان با یو اپلود و امثالهم اپلود کردین؟
نمیدونم
فکر کنم بشه لینکو باطل کرد کلا
ولی تاحالا پیش نیومده برام
یه حرکتی بزنین تو همون لینکه شاید شدنوشتهشده در ۱ مرداد ۱۴۰۰، ۱۴:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهamirh_hmyf
بله از یو آپلود استفاده میکنم
خیلی ممنون -
amirh_hmyf
بله از یو آپلود استفاده میکنم
خیلی ممنوننوشتهشده در ۱ مرداد ۱۴۰۰، ۱۴:۲۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMaryam Nateqi اهان
بازم یه نگاهی بندازین بلکه یه فرجی شد.
خواهش میکنم -
Maryam Nateqi اهان
بازم یه نگاهی بندازین بلکه یه فرجی شد.
خواهش میکنمنوشتهشده در ۱ مرداد ۱۴۰۰، ۱۴:۲۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهamirh_hmyf چشم
-
نوشتهشده در ۱ مرداد ۱۴۰۰، ۱۴:۲۷ آخرین ویرایش توسط Maryam Nateqi انجام شده
خیلی بده خودت داری قدم کج بر میداری عده ای رو هم بدنبال خودت بکِشی
دیر شد دیر.......
دیر....... -
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱ مرداد ۱۴۰۰، ۱۴:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
منم برم استراحت شاید یه کم بهتر شدم..
فعلا -
نوشتهشده در ۱ مرداد ۱۴۰۰، ۱۴:۳۰ آخرین ویرایش توسط _Biliifti_ انجام شده
Bio میگم اگه یه وقت خواستی این سلول رو ادامه بده
المپیادوکه سنجش با کاراش گرفت از ما لاقل تو دیگه اینو ازمون نگیر -
نوشتهشده در ۱ مرداد ۱۴۰۰، ۱۴:۳۰ آخرین ویرایش توسط marziyeh fallah انجام شده
سلام دوستان
فک کنم وقتش رسیده ماهم از انجمن بریم
هرکی که منو اینجا میشناسه اگه خوبی بدی دیده حلال کنه
اینجا بودن تجربه ی خوبی بود
فقط سال کنکور واقعا کنترل میخاد با تجربه ای که داشتم سعی کنید نه تنها اینجا تو سال کنکور کلافضای مجازی نباشین
Dr.Aryan
ابوالفضل رئیسی
@نگین-محمدیان
ida shateri
***M*** Tg
بچه هایی که من میشناسم واقعا تجربه دوستی خوبی باهاتون داشتم برای همه ی شما ارزوی موفقیت دارم
ان شاءالله به ارزوهاتون برسید
ابراهیم طاها از شما خیلی تشکر میکنم تو سال کنکورم کمک زیادی به من کردید ان شاءالله همیشه موفق باشید
Dr.Aryan خاستم بهتون بگم که اگه پشت کنکور موندید نزارید مثل پارسال بشه شما ادم با استعدادی هستی ازش استفاده کن براتون ارزوی موفقیت دارم
بچها از ثانیه به ثانیه لحظات تون نهایت استفاده را ببرید در سال کنکور بعدش براش پشیمون نباشد
خدا حافظ همگی تون -
منم برم استراحت شاید یه کم بهتر شدم..
فعلانوشتهشده در ۱ مرداد ۱۴۰۰، ۱۴:۳۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهzahra movahedizadeh
در پناه حق عزیزم️
-
Bio میگم اگه یه وقت خواستی این سلول رو ادامه بده
المپیادوکه سنجش با کاراش گرفت از ما لاقل تو دیگه اینو ازمون نگیرنوشتهشده در ۱ مرداد ۱۴۰۰، ۱۴:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده@narjes-hashemi سختمه نرجس
-
نوشتهشده در ۱ مرداد ۱۴۰۰، ۱۴:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Bio تو روزای کنکور میزاشتی الان که پشه میپرونی سختته؟؟؟
-
Bio تو روزای کنکور میزاشتی الان که پشه میپرونی سختته؟؟؟
نوشتهشده در ۱ مرداد ۱۴۰۰، ۱۴:۳۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده@narjes-hashemi روزای کنکور گرم بودم
انرژیم خیلی زیاد بود