-
نوشتهشده در ۲ مرداد ۱۴۰۰، ۸:۳۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@mitra-ism-rahmani
یعنی توی بازی باختی
بیخیالش
-
@amir-bernousi
میگم که شاید به خاطر کرونا و اینا حذف کنن
نمیدونم شاید هم یه بهونس
به نظرت کلا زبان رو برا کنکور حذف کنم اشکالی داره؟نوشتهشده در ۲ مرداد ۱۴۰۰، ۸:۳۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهAmir 6 کارنامم بیاد میتونم جوابتو بدم
-
Maryam Nateqi در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
بچهها یه چندتا سریال میشه پیشنهاد بدین میخوام جایگزین وقتی کنم که با گوشی سرگرمم
بعضی شبکه های جم رو هم داریم
جم دراما، روبیکس و..به نظرم همون سرت تو گوشی باشه بهتره
نوشتهشده در ۲ مرداد ۱۴۰۰، ۸:۴۰ آخرین ویرایش توسط Maryam Nateqi انجام شده@miss-joker
نه باور کن خوب نیستمن یادمه نهم و هشتم بودم همش پای تلویزیون بودم یه سریال رو 4 بار در روز میدیم و خیلی خوبم به درسام میرسیدم تو کارای خونه هم به مامانم کمک میکردم
اما الان نه اینطور نیست
-
بچهها یه چندتا سریال میشه پیشنهاد بدین میخوام جایگزین وقتی کنم که با گوشی سرگرمم
جم دراما، روبیکس و..نوشتهشده در ۲ مرداد ۱۴۰۰، ۸:۴۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMaryam Nateqi ایرانی دوس دارین یا خارجی
-
@mitra-ism-rahmani
یعنی توی بازی باختی
بیخیالش
نوشتهشده در ۲ مرداد ۱۴۰۰، ۸:۴۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@infinitie-a باشه
-
نوشتهشده در ۲ مرداد ۱۴۰۰، ۸:۴۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@mitra-ism-rahmani ناراحت شدی؟
-
Maryam Nateqi ایرانی دوس دارین یا خارجی
نوشتهشده در ۲ مرداد ۱۴۰۰، ۸:۴۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهmoohamad bahrami
خارجی ترجیحا ترکیه ایی و کره ای -
moohamad bahrami
خارجی ترجیحا ترکیه ایی و کره اینوشتهشده در ۲ مرداد ۱۴۰۰، ۸:۴۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMaryam Nateqi
دونگ یی -
جم دراما، روبیکس و..نوشتهشده در ۲ مرداد ۱۴۰۰، ۸:۴۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMaryam Nateqi
Queen Gambit
مینی سریاله
منکه خیلی باهاش حال کردم -
Amir 6 کارنامم بیاد میتونم جوابتو بدم
نوشتهشده در ۲ مرداد ۱۴۰۰، ۸:۴۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده@amir-bernousi
اوکی -
Maryam Nateqi
دونگ یینوشتهشده در ۲ مرداد ۱۴۰۰، ۸:۴۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده@infinitie-a
نه خز شده -
@sania-andiravan
چندتا چیز داره اذیتم میکنه
یک اینکه به خودم میگم از الان خوندن دیگه فایده نداره چون ۱۴۰۲قراره عمومی حذف بشه یه سال پشت کنکور بمونم بهتره(به خاطر زبان)
دو اینکه ساعت مطالعه بقیه رو میبینم (مثلا خود شما)که پیشرفت داشتین که کاملا طبیعیه اما من نمیتونم این پیشرفت رو داشته باشم هنوز همون۶ساعت گیر کردم
سه اینکه روزهای اول هفته رو خوب میخونم روزهای بعد ساعت مطالعم میاد پایین تر
حال درس خوندن ندارم ترجیح میدم کارهای دیگه رو انجام بدمنوشتهشده در ۲ مرداد ۱۴۰۰، ۸:۴۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهAmir 6
باید با دسته بدمینتونم بیام اونجا
تقریبا یک سال وقت داری میگی 1402؟؟آخه این چه کاریه میخوای با خودت بکنی
بعدشم زبان اصلا نیازه تو زندگیت حتی بعد دانشگاه هر رشته ای بری زبان نیازه
خب آقا امیر هیچ وقت خودت رو با بقیه مقایسه نکن هیچ وقت هیچ وقت این کار اصلا یه توهین به خودت و استعدادته
شرایط هر کسی فرق میکنه مثلا من اگر این هفته افت کردم از برنامه جا موندم مریض بودم اگر شما جا موندی ساعتت افت داشت یه دلیلی داره سعی کن اون دلیل رو خوب کنی
روزهای اول هفته آدم انگیزه ایناش بیشتره به نظرم اول هفته یهویی 12 ساعت نخون بعدش آخر هفته 6 ساعت خیلی فشار به خودت روزای اول وارد نکن و هر روز از خواب بیدار میشی هدفت رو یادت بیاد که چی بوده اصلا میخوای دانشگاه قبول شی که چی بعدش میخوای چیکار کنی من خودمم به بعد دانشگاهم هم فکر میکنم حتی موقعی که 40 سالم شده
خب شاید ویتامینی چیزی کم باشه چون خود من اینجوری شدم گفتن ویتامین ب اینات کمه ولی شما میخوای دکتر اینا رو برو و کلا هدفت رو یادت بیاد هر لحظه مرور کن و اینکه به این فکر کن از کلاس اولت تا الان چقدر زود گذشت حتی سخت باشه یا آسون زود گذشت این یه سالم بود می گذره از تک تک لحظاتت استفاده کن فکر 1402 رو هم نکن خودت رو دسته کم نگیر اصلا از الان به فکر پشت کنکور فکر نکن
بعدشم به نظر من جمعه ها یکمی به خودت استراحت بده یه فیلمی ببین هر تفریحی یه گیمی بزن واس شنبه فول انرژی باشی
راستی یه اپلیکشن سراغ دارم بهت مثلا میگه تا کنکورمون چند روز و چند ساعت باقی مونده میخوای بهت بگم؟ یا حس بدی بهت دست میده؟ -
نوشتهشده در ۲ مرداد ۱۴۰۰، ۸:۴۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سریال هیولاها سرکار عالیه
از بچگی این مایک و سالیوانو دوس داشتم
-
Maryam Nateqi
Queen Gambit
مینی سریاله
منکه خیلی باهاش حال کردمنوشتهشده در ۲ مرداد ۱۴۰۰، ۸:۴۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهatena abolhasani
تو چه شبکه ای؟ -
نوشتهشده در ۲ مرداد ۱۴۰۰، ۸:۴۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
مریم چرنوبیل رو ببین
-
@infinitie-a
نه خز شدهنوشتهشده در ۲ مرداد ۱۴۰۰، ۸:۴۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMaryam Nateqi جومونگ
از کره ایی، فقط این دوتارو خوشم میاد -
moohamad bahrami
خارجی ترجیحا ترکیه ایی و کره اینوشتهشده در ۲ مرداد ۱۴۰۰، ۸:۴۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMaryam Nateqi ووایسا یادم بیاد 7 سال پیش ی سریال ترکیه ای خیلی خوب بود
-
مریم چرنوبیل رو ببین
نوشتهشده در ۲ مرداد ۱۴۰۰، ۸:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده@narjes-hashemi
کدوم شبکه خو -
atena abolhasani
تو چه شبکه ای؟نوشتهشده در ۲ مرداد ۱۴۰۰، ۸:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMaryam Nateqi عه نمیدونم
من دانلودش کردم -
Maryam Nateqi جومونگ
از کره ایی، فقط این دوتارو خوشم میادنوشتهشده در ۲ مرداد ۱۴۰۰، ۸:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده@infinitie-a
اینم خیلی دیدم