هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
moohamad bahrami هفته اول مرداد
Mohammad Afshar خب جمعه یا شنبه یکششنبه میاد
-
Amir 6
اشکال نداره بابا
من اولین بار آزمون رایگان قلم چی پارسال رو دادم قشنگ درصد و تراز می گفت
یادمه زیست منفی بود
نگاه نکن که بد زدی ای می تونی پیشرفت کنی
یا فکر نکن فقط تو بد زدی منم بد زدم طبیعیه
یادمه اصلا شیمی رو نگاه نکردم آزمون رو ثبت کردم
من الان یکمی کار دارم بعد از ظهر و شب می شینم سرش
به غیر از کار استراحت میخوام -
moohamad bahrami
اشکال نداره الان که دیگه مشکلی نیست
گفتم که به دل نگرفتمMaryam Nateqi خداروشکر ممنوونم
-
Maryam Nateqi خداروشکر ممنوونم
moohamad bahrami
خواهش میکنم -
Amir 6
خب داری میگی کم خوندی خودت رو سرزنش نکن آزمون رو بد دادی چون میدونی دلیلش چی بوده
این هفته رو بهتر بخونیم بهتر هم آزمون میدیم
قوت قلب میدم
اگر آزمون بعدی رو بد دادی غذا ترکیبی تقدیم بهت -
سیاست سازمان سنجشو هنوز نفهمیدین الان داره اعتراضا بیشتر میشه میگن تقلب شده سوالا ریاضی سخت بودا اعتراضا داره بالا میگره سازمان سنجش هم بخاطر همین میخواد زود نتیجه ها رو بده تا این مسعله رو اینجوری حل کنه و دهن خیلیا رو ببنده
-
سیاست سازمان سنجشو هنوز نفهمیدین الان داره اعتراضا بیشتر میشه میگن تقلب شده سوالا ریاضی سخت بودا اعتراضا داره بالا میگره سازمان سنجش هم بخاطر همین میخواد زود نتیجه ها رو بده تا این مسعله رو اینجوری حل کنه و دهن خیلیا رو ببنده
Mohammad Afshar به جای اینکه مسعله رو حل کنه صورت مسعله رو داره پاک میکنه
-
Mohammad Afshar دووست عزیز الان سخنگووی سازمان سنجش حرف زد پس 9 هم میاد
-
@sania-andiravan
آره دیگه میگم نسبت به آزمون قبلیم خیلی بهتر بود
به امید بهتر بودن آزمون های بعدی -
Mohammad Afshar دووست عزیز الان سخنگووی سازمان سنجش حرف زد پس 9 هم میاد
moohamad bahrami متوجه نمیشم خودش گفت ۹ میا ،؟
-
moohamad bahrami متوجه نمیشم خودش گفت ۹ میا ،؟
Mohammad Afshar دوو سه روز پیش گفت این هفته میاد ولی الان گفت هفته اینده میاد
-
️نتیجه اولیه کنکور سراسری ۱۴۰۰ تا ۱۱ مرداد اعلام میشود
فاطمه زرین آمیزی سخنگوی سازمان سنجش آموزش کشور از انتشار نتیجه اولیه کنکور سراسری ۱۴۰۰ تا دوشنبه هفته آینده ۱۱ مرداد خبر داد و گفت:
بعد از اعلام نتیجه اولیه و مشاهده نمرات و رتبه کسب شده در آزمون، همچنین پس از انتشار دفترچه راهنمای انتخاب رشته های پذیرش با آزمون و با سوابق تحصیلی، داوطلبان میتوانند نسبت به انتخاب رشته خود اقدام کنند.
-
یه نصیحت به کنکوری ها از منی که کنکورو گذروندم
شاید الان پیش خودتون بگید بابا برو ما خودمون میفهمیمم مثل خودم که به کسایی میومدن میگفتن تو ذهن خودم میگفتم ولی اگر آیندتون مهمه این کارو انجام بدین به نظر من اینه از مجازی دور باشید اولینو مهمترین کاره حالا نظر خودتون هر کار دوست داشتین انجام بدین
به حرفای اطرافیان گوش ندین کنکور سخته تقلب میشه و از این حرفا اصلا بشه اصلا سخت باشه خوب که چی نمیخوایی پس کلا ولش کن
دوست عزیزو کنکوری به نظر من این امسالو قید همه چی رو بزن فقط درس اگر با تمرکز بخونی به خدا موفق میشی من خودم ضربه دیدم که الان میفهمم شما اشتباه منو تکرار نکنید موفق باشید همگی -
یه نصیحت به کنکوری ها از منی که کنکورو گذروندم
شاید الان پیش خودتون بگید بابا برو ما خودمون میفهمیمم مثل خودم که به کسایی میومدن میگفتن تو ذهن خودم میگفتم ولی اگر آیندتون مهمه این کارو انجام بدین به نظر من اینه از مجازی دور باشید اولینو مهمترین کاره حالا نظر خودتون هر کار دوست داشتین انجام بدین
به حرفای اطرافیان گوش ندین کنکور سخته تقلب میشه و از این حرفا اصلا بشه اصلا سخت باشه خوب که چی نمیخوایی پس کلا ولش کن
دوست عزیزو کنکوری به نظر من این امسالو قید همه چی رو بزن فقط درس اگر با تمرکز بخونی به خدا موفق میشی من خودم ضربه دیدم که الان میفهمم شما اشتباه منو تکرار نکنید موفق باشید همگیMohammad Afshar
ممنونم از کمک تون
همچنین