هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
moohamad bahrami متوجه نمیشم خودش گفت ۹ میا ،؟
Mohammad Afshar دوو سه روز پیش گفت این هفته میاد ولی الان گفت هفته اینده میاد
-
️نتیجه اولیه کنکور سراسری ۱۴۰۰ تا ۱۱ مرداد اعلام میشود
فاطمه زرین آمیزی سخنگوی سازمان سنجش آموزش کشور از انتشار نتیجه اولیه کنکور سراسری ۱۴۰۰ تا دوشنبه هفته آینده ۱۱ مرداد خبر داد و گفت:
بعد از اعلام نتیجه اولیه و مشاهده نمرات و رتبه کسب شده در آزمون، همچنین پس از انتشار دفترچه راهنمای انتخاب رشته های پذیرش با آزمون و با سوابق تحصیلی، داوطلبان میتوانند نسبت به انتخاب رشته خود اقدام کنند.
-
یه نصیحت به کنکوری ها از منی که کنکورو گذروندم
شاید الان پیش خودتون بگید بابا برو ما خودمون میفهمیمم مثل خودم که به کسایی میومدن میگفتن تو ذهن خودم میگفتم ولی اگر آیندتون مهمه این کارو انجام بدین به نظر من اینه از مجازی دور باشید اولینو مهمترین کاره حالا نظر خودتون هر کار دوست داشتین انجام بدین
به حرفای اطرافیان گوش ندین کنکور سخته تقلب میشه و از این حرفا اصلا بشه اصلا سخت باشه خوب که چی نمیخوایی پس کلا ولش کن
دوست عزیزو کنکوری به نظر من این امسالو قید همه چی رو بزن فقط درس اگر با تمرکز بخونی به خدا موفق میشی من خودم ضربه دیدم که الان میفهمم شما اشتباه منو تکرار نکنید موفق باشید همگی -
یه نصیحت به کنکوری ها از منی که کنکورو گذروندم
شاید الان پیش خودتون بگید بابا برو ما خودمون میفهمیمم مثل خودم که به کسایی میومدن میگفتن تو ذهن خودم میگفتم ولی اگر آیندتون مهمه این کارو انجام بدین به نظر من اینه از مجازی دور باشید اولینو مهمترین کاره حالا نظر خودتون هر کار دوست داشتین انجام بدین
به حرفای اطرافیان گوش ندین کنکور سخته تقلب میشه و از این حرفا اصلا بشه اصلا سخت باشه خوب که چی نمیخوایی پس کلا ولش کن
دوست عزیزو کنکوری به نظر من این امسالو قید همه چی رو بزن فقط درس اگر با تمرکز بخونی به خدا موفق میشی من خودم ضربه دیدم که الان میفهمم شما اشتباه منو تکرار نکنید موفق باشید همگیMohammad Afshar
ممنونم از کمک تون
همچنین -
Mohammad Afshar
ممنونم از کمک تون
همچنین@sania-andiravan شما که ماشالله همیشه انلاینی مگه کنکوری نیستین ؟
-
Amir 6
بخوره تو ملاج مون
به جا بهشتی مزار بهشتی قبول شیم
ما نمی تونیم شریف بریم واس همین گفتم بهشتی -
دیگه من ته زخم خورده هام....
بعد از این همههههه مشکل نشستم فیلم ببینم که خوب شم...ولی بدتر شدم
هری پاتر.....چرا آخه؟چرا؟ -
Amir 6
من مشکلی که دارم گرسنم میشه
نه اینکه مثلا یه بادوم بخورم مثل بقیه
باید غذا بخورم
باید با سبد پیک نیک برم کنکور -
@sania-andiravan شما که ماشالله همیشه انلاینی مگه کنکوری نیستین ؟
Mohammad Afshar
الانم آنلاینم والا در مورد آزمونم حرف میزنم
اصلا واس همیشه آفلاین میشم -
Mohammad Afshar
اصلا واس همیشه آفلاین میشم@sania-andiravan این کار رو نکنین شما همیشه تو دلی و شلووغغ میکنین همیشه انلاین باشین
-
@sania-andiravan
میدونم
مزاربهشت هم از اونا ترکیب های سم بود
به نظرم اسم یه قبرستونه خاصیه -
Mohammad Afshar
اصلا واس همیشه آفلاین میشم@sania-andiravan نه شوخی میکنم ولی این نصیحتو بپذرید تگر آیندتون براتون مهمه یکسالو از مجازی دور باشید نه کامل ولی خیلیی محدود کنید خودتونو که بعدا حصرت نخوندن و بودن تو مجازی رو نخورید
-
دیگه من ته زخم خورده هام....
بعد از این همههههه مشکل نشستم فیلم ببینم که خوب شم...ولی بدتر شدم
هری پاتر.....چرا آخه؟چرا؟amir ahmadi اشکال ندارهه میگذرهه داداش.ان شالله حال دلت خووب شه