هرچی تو دلته بریز بیرون 2
- 
Masoumeh در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @zohre-nowrouzi در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: Masoumeh در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: دکتر برنوسیم امیره خیلی وقته نیست اونم امیر محمده خو امیر خودمونم امیر محمده صابری؟ @zohre-nowrouzi در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: Masoumeh در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @zohre-nowrouzi در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: Masoumeh در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: دکتر برنوسیم امیره خیلی وقته نیست اونم امیر محمده خو امیر خودمونم امیر محمده صابری؟ اره 
- 
@zohre-nowrouzi در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: Masoumeh در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @zohre-nowrouzi در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: Masoumeh در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: دکتر برنوسیم امیره خیلی وقته نیست اونم امیر محمده خو امیر خودمونم امیر محمده صابری؟ اره Masoumeh در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @zohre-nowrouzi در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: Masoumeh در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @zohre-nowrouzi در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: Masoumeh در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: دکتر برنوسیم امیره خیلی وقته نیست اونم امیر محمده خو امیر خودمونم امیر محمده صابری؟ اره عه نمیدانستم 
- 
من متعلق به همم 
 امضا نمیدم..
- 
Masoumeh در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @zohre-nowrouzi در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: Masoumeh در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @zohre-nowrouzi در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: Masoumeh در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: دکتر برنوسیم امیره خیلی وقته نیست اونم امیر محمده خو امیر خودمونم امیر محمده صابری؟ اره عه نمیدانستم @zohre-nowrouzi در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: Masoumeh در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @zohre-nowrouzi در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: Masoumeh در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @zohre-nowrouzi در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: Masoumeh در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: دکتر برنوسیم امیره خیلی وقته نیست اونم امیر محمده خو امیر خودمونم امیر محمده صابری؟ اره عه نمیدانستم حالا بدان خخخخ 
- 
من متعلق به همم 
 امضا نمیدم..
- 
من متعلق به همم 
 امضا نمیدم..Amir_M_Saberi در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: من متعلق به همم 
 امضا نمیدم..برو باوا امضا کیلو چنده خخخخ 
- 
@zohre-nowrouzi 
 بچو کره
- 
زهره کانال عوض کن کردی بزار 
- 
@zohre-nowrouzi 
 بچو کره
- 
زهره کانال عوض کن کردی بزار Amir_M_Saberi در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: زهره کانال عوض کن کردی بزار عع منم عین چغندر نیگا کنم نخیرم قهر میکنما 
- 
کجا میرین میاین شماها ؟ 
- 
Amir_M_Saberi در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: زهره کانال عوض کن کردی بزار عع منم عین چغندر نیگا کنم نخیرم قهر میکنما Masoumeh 
 ترکی هم بذاریم پس
 هارداسان زهره؟
- 
Masoumeh 
 ترکی هم بذاریم پس
 هارداسان زهره؟Amir_M_Saberi در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: Masoumeh 
 ترکی هم بذاریم پس
 هارداسان زهره؟او لرینده خخخ 
- 
شایده ارین یانندا خخخخ 
- 
Amir_M_Saberi در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: Masoumeh 
 ترکی هم بذاریم پس
 هارداسان زهره؟او لرینده خخخ Masoumeh 
 شایده ارین یانندا
- 
Masoumeh 
 شایده ارین یانندا
- 
@zohre-nowrouzi 
 بچو کره
- 
زهره کانال عوض کن کردی بزار Amir_M_Saberi در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: زهره کانال عوض کن کردی بزار ب نامم کن  ایشن زهره کوردی ایشه ده انجمن کنمه در ایشن زهره کوردی ایشه ده انجمن کنمه در 
- 
شام ندارم  
 کوفتتون شه هرچی دارین 
- 
Amir_M_Saberi در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: زهره کانال عوض کن کردی بزار ب نامم کن  ایشن زهره کوردی ایشه ده انجمن کنمه در ایشن زهره کوردی ایشه ده انجمن کنمه در @zohre-nowrouzi 
 خخخخخ

|
 |

شعردانه
شعردانه