هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@سجاد-ذوالفقاری
دمت گرم:face_with_tears_of_joy::face_with_tears_of_joy::face_with_tears_of_joy::face_with_tears_of_joy::face_with_tears_of_joy: -
amir ahmadi
دایی ورودت طوری بود همرو به خودشون مشکوک کردی :face_with_tears_of_joy:Sharllot توی ورود همیشه تخصص دارم😐😂ولی وقت خروج که میشه پرتم میکنن بیرون
-
amir ahmadi وقتی حرص میخوری جذاب میشی:cat_face_with_tears_of_joy: :cat_face_with_tears_of_joy: :cat_face_with_tears_of_joy: :cat_face_with_tears_of_joy: :cat_face_with_tears_of_joy:
@infinitie-a اوه مرسی🤣
-
Maryam Nateqi فکر کرن به اینکه بچه ای دلیلی بر عدم پختگی در گفتگوی جدی نمیشه😐و هرچی دلت بخواد بگی😐😐
amir ahmadi
عا نه نه توی گفت و گو های جدی نه
منظورم رفتارای دیگه ای بود
یعنی توی گفت و گو هام بیشتر مواقع منطقیم (ریا نشه😂) مگر احساساتی رفتار کنم که بچه گونه هم نیست شایدم یه نمه خیلی کم کم باشه -
@سجاد-ذوالفقاری
درود بر شرفت:face_with_tears_of_joy::face_with_tears_of_joy::hand_with_fingers_splayed_light_skin_tone: -
amir ahmadi
بحث تو انجمن بوده؟😐@infinitie-a اره😂اصن من نمیخوام هیچ وقت بحث کنم ولی وقتی بحث میکنم انتظار دارم طرف نه بهمن به شعور و شخصیت خودش احترام بذاره و درست صحبت کنه😂😂
-
@hamed-shakouri
خوب تعریف کن ببینم دیگه چیا .؟؟:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: -
Sharllot توی ورود همیشه تخصص دارم😐😂ولی وقت خروج که میشه پرتم میکنن بیرون
amir ahmadi
قبولت دارییییم :face_with_tears_of_joy: -
ولی اینکه میگن
•انکه را اسرار حق اموختند مهر کردند و دهانش دوختند•
خیلی چیز پشم ریزونیه😑 -
amir ahmadi
عا نه نه توی گفت و گو های جدی نه
منظورم رفتارای دیگه ای بود
یعنی توی گفت و گو هام بیشتر مواقع منطقیم (ریا نشه😂) مگر احساساتی رفتار کنم که بچه گونه هم نیست شایدم یه نمه خیلی کم کم باشهMaryam Nateqi راضیم ازت دایی👊🏻😂
نه اصن کورکورانه حرف زدن خیلی برام غق تحمله😂 -
Maryam Nateqi راضیم ازت دایی👊🏻😂
نه اصن کورکورانه حرف زدن خیلی برام غق تحمله😂amir ahmadi
چاکریم 🙌🏻😂😂یاد این فیلما افتادم گفتم 😅😅
آها نه اونطوری نیستم 😎😂 -
@hamed-shakouri
اوکیه
چتم باز شد مورد بازجویی قرارت خواهم داد :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: -
@infinitie-a اره😂اصن من نمیخوام هیچ وقت بحث کنم ولی وقتی بحث میکنم انتظار دارم طرف نه بهمن به شعور و شخصیت خودش احترام بذاره و درست صحبت کنه😂😂
amir ahmadi 😐😂😂😂😂😂😂😂😂از پیام های ریسِنتت فهمیدم چی به چیه😐😂چه جالبناک😐😂
-
@hamed-shakouri
خوب دیگه مزاحم نشم
برو بخواب فردا صبح شروع کن به خوندن :facepunch: :facepunch: :facepunch: :facepunch:
شبت خوش -
amir ahmadi 😐😂😂😂😂😂😂😂😂از پیام های ریسِنتت فهمیدم چی به چیه😐😂چه جالبناک😐😂
@infinitie-a خیلی خودم رو کنترل کردم فحش ندم با اون طرز جواب دادن😂😂
ینی چی آخه
ینی حکم همون هرکی دوس نداره بذاره بره داشت برام😂😂😂