هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
لا کاسا دِ پاپِل هم تموم شد
حس میکنم به پوچی رسیدم
چقدر کاراکتر آلیسیا و این گاندیا منفور هستن
با اینکه کارگردان خواسته جذابیت فیلمو ببره بالا
ولی حس میکنم، با این شدت از پستیِ این دو کاراکتر، باعث میشه حس تنفر توی بیننده بیدار بشه
و خب این خوب نیست
اعصابم خورد شد
-
@dr-aryan سلام
بابت پیشنهاد پلنر سپاس
تهیه کردم واقعامفید بودمهشید حسن زاده 0
و علیکم السلام -
Mohammad Afshar چرا این کارو با ما میکنن
خب مث ادم بیاد بگ کی اعلام میکنه -
@dr-aryan سلام
بابت پیشنهاد پلنر سپاس
تهیه کردم واقعامفید بودمهشید حسن زاده 0 سلام
خواهش میکنم
خوشحالم ک براتون مفید واقع شده
موفق باشید -
گرچه اغراق در همه احساسات توی فیلم ها، تنها هدفش افزایش جذابیت و گیرایی و درگیر کردن احساسات بیننده اس
ولی خب یه سریا میگن، اگه کارگردان قراره منو با اوردن این سکانس توی فیلمش، به هیجان بیاره، پس بزار این نقشه اشو خنثی کنم و بدون هیچ احساسی به فیلم نگاه کنم و درگیر عواطف توی فیلم نشم
ولی یه دیدگاه دیگه هم هست
یه سریا میگن :(خب باشه قبول! من میدونم کارگردان قراره احساسات منو جریحه دار کنه، خب بزار بکنه!! بزار منم همراه فیلم هیجان بگیرم و یا گریه کنم)
هر دو دیدگاه جای بررسی دارن
ولی خب من خودم هدفم از فیلم دیدن، تحلیل فیلم نیست که نخوام تحت تاثیر احساسات درون فیلم قرار نگیرم، پس من ترجیح میدم جزو دسته دوم باشم!
گرچه اگه از یه شخصیتی مثل اون دوتایی که بالا گفتم، اونقدر متنفر بشم که نخوام قیافشونو ببینم، ترجیح میدم عواطفمو درگیر نکنم، و این حس خشم و تنفر از کاراکتر داخل فیلم رو به خودم وارد نکنم!و در به مواردی، جزو دسته اول محسوب بشم -
منفی میدین هیچیم نمیگین؟
خو بگید چرا منفی میدید به آدم که بدونه حداقل سرچی باهاش مخالفید -
ولی همه آدم ها بدون استثناء، از یه سری اصول نانوشته ایی که گاها خودشون هم خبر ندارن، پیروی میکنن
ولی اکثرا، وقتی اون اصل رو از یه شخص دیگه میشنون، و میگن که تو از این اصل پیروی میکنی، غالبا انکار میکنن!
دلیل؟ نمیدونم دقیقا چرا، ولی خب احتمال میدم چون اصول درستی نیستن، و اکثر آدما طاقت نصیحت شنیدن ندارن، به همین دلیل انکار میکنن
منظور از اصول نانوشته، یک سری چیزای ذاتی هستن که غالبا آدم توی صفاتش اون هارو داره و اون رو از بقیه متمایز میکنه! حالا چه صفات خوب! و یا چه صفات بد!
بالفرض بعضیا ذاتا حس همذات پنداری (درک کردن حال یکی دیگه) رو دارن
و یا بعضیا ذاتا ساده لوحن!
بعضیا ذاتا مقلّدن!
بعضیا ذاتا رفیق بازن
بدبین ان
خوشبین ان
و...
جالبیش اینجاست
که این چیزا، باعث تنوع و خارج شدن زندگی از یکنواختی میشه
توجه
این مطالب مخاطب ندارد، و صرفا نظر نویسنده اس، شما میتوانید با این مطالب موافق و یا مخالف باشید! -
اینم از ۵۰ درجه که قولشو داده بودم
تازه خبر جذاب اینه که برام کاری پیش اومده و الان باید پیاده برم بیرون -
مهشید حسن زاده 0 سلام
خواهش میکنم
موفق باشید@dr-aryan در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
مهشید حسن زاده 0 سلام
خواهش میکنم
موفق باشیدسلام .
ببخشید که ریپ زدم ،فقط خواستم یک صحبتی بود رفع ابهامکنم و به نظرم یا من اشتباه در تاپیک زین بی قرار منظورم رو رسوندم یا شما عزیزان اشتباه فهمیدید
شیمی و فیزیک راه ابریشم واقعا عالیه
ریاضی خب واقعا درسنامه ابتدای هر فرسنگ که اسمش تورق هست برای اونی که دوازدهم رو هنوز نخونده کافی نیست ،و خب واقعا درسنامش خوب نیست ،اما الحمد الله درسنامه ۱۱ تاش ضبط شده و ریاضی دیگه داره کامل شده
و زیست درسنامش واقعا عالی عالیه
ولی واقعا تستاش خود استاد هم گفتن ۱۰۰ تا مثلا برای یک مبحث مثل قلب کافی نیست از جمله اینکه تستاش کم هست ،و خب باید ما برای دوران جمع بندی نکات زیادی جمع کنیم ،پس واقعا تستای کمک درسی خیلی خیلی بهتر از دوره هست ،ولی درسنامه استاد موقاری که دوباره داره نوشته میشه کامل کامله
و واقعا هدف خاصی نداشتم ،چون واقعا خودم به راه ابریشم اطمینان دارم ،چون انصافا در مسیر کامل شدن هست .
@دانش-آموزان-آلاء
@سجاد-ذوالفقاریامیدوارم دیگه تونسته باشم منظورم رو رسونده باشم
-
Maryam Nateqi مرسی خوبم
️
تو چطوری؟
بهار داریم که
دختر پاییز بهار خوبی؟@دختر-بهار در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
Maryam Nateqi مرسی خوبم
️
تو چطوری؟
بهار داریم که
دختر پاییز بهار خوبی؟مرسی خوبم
آقا تودلی جدید -
ای بابا
باز برخورد بهشون -
@دختر-بهار در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
Maryam Nateqi مرسی خوبم
️
تو چطوری؟
بهار داریم که
دختر پاییز بهار خوبی؟مرسی خوبم
آقا تودلی جدیددختر پاییز
به به
سلاااااام
چطوری دختر -
@dr-aryan در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
مهشید حسن زاده 0 سلام
خواهش میکنم
موفق باشیدسلام .
ببخشید که ریپ زدم ،فقط خواستم یک صحبتی بود رفع ابهامکنم و به نظرم یا من اشتباه در تاپیک زین بی قرار منظورم رو رسوندم یا شما عزیزان اشتباه فهمیدید
شیمی و فیزیک راه ابریشم واقعا عالیه
ریاضی خب واقعا درسنامه ابتدای هر فرسنگ که اسمش تورق هست برای اونی که دوازدهم رو هنوز نخونده کافی نیست ،و خب واقعا درسنامش خوب نیست ،اما الحمد الله درسنامه ۱۱ تاش ضبط شده و ریاضی دیگه داره کامل شده
و زیست درسنامش واقعا عالی عالیه
ولی واقعا تستاش خود استاد هم گفتن ۱۰۰ تا مثلا برای یک مبحث مثل قلب کافی نیست از جمله اینکه تستاش کم هست ،و خب باید ما برای دوران جمع بندی نکات زیادی جمع کنیم ،پس واقعا تستای کمک درسی خیلی خیلی بهتر از دوره هست ،ولی درسنامه استاد موقاری که دوباره داره نوشته میشه کامل کامله
و واقعا هدف خاصی نداشتم ،چون واقعا خودم به راه ابریشم اطمینان دارم ،چون انصافا در مسیر کامل شدن هست .
@دانش-آموزان-آلاء
@سجاد-ذوالفقاریامیدوارم دیگه تونسته باشم منظورم رو رسونده باشم
Abolfazl Mousavi سلام
ن بابا خواهش میکنم خب دانش اموزان الا رو منشن کردی دیگ نیازی نبود ریپ بزنی میتونستی همینجوری پست بزاری تودلی -
Abolfazl Mousavi سلام
ن بابا خواهش میکنم خب دانش اموزان الا رو منشن کردی دیگ نیازی نبود ریپ بزنی میتونستی همینجوری پست بزاری تودلی@dr-aryan در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
Abolfazl Mousavi سلام
ن بابا خواهش میکنم خب دانش اموزان الا رو منشن کردی دیگ نیازی نبود ریپ بزنی میتونستی همینجوری پست بزاری تودلیآخه می خواستم خودتون هم بخونید
هر کاری میکردم اسمتون نمیشه منشن کرد
-
Bio من پیگیری میکنم
ببین مجازی بودنش کنار این خودش خیلی بده
ولی یه نکته اون مباحثی که اینا دارن جز خود طرف کی فهمیده و درک کرده که بیاد تقلب برسونه؟؟؟اونم المپیاد
به جز حالا اون رقیباشون که محاله همچین چیزی
هرچند که درستم میگی این مملک ما هیچیش درست نیست:)) -
Bio
مافیایی بودنش رو نمیدونم
از لحاظ پخش بودن مدالا
و از اونجا که مدال پخشه ، استادهاشم پخش میشن
( اگه در نظر بگیریم هرکسی مدال گرفته بیاد و به همشهریاش درس بده )
و خب ، من راجع به زیست اطلاعی ندارم ، اینو همیشه چنتایی از دوستام میگفتن__chakisaldva__ نه خیالت راحت از این خبرا نیست
همه مدالا تهران آموزش دیدن و برای دانشگاه هم میرن تهران -
ای بابا
باز برخورد بهشون__chakisaldva__ در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
ای بابا
باز برخورد بهشونخیلی بدم برخورد اثری از هیچ کدومش نیست :|