هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
نوشتهشده در ۴ مرداد ۱۴۰۰، ۱۹:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
دریا دریایی ینی مامان منم هستی؟
-
نوشتهشده در ۴ مرداد ۱۴۰۰، ۱۹:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهM Tg در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
اگه بخوای تو هم به فرزندی قبول میکنم
-
یا من خیلی حساس شدم یا تو خیلی بیخیال
با این شناختی که ازت دارم هیچوقت همچین کاری و از قصد نمیکنی
همیشه این جور موقع ها به خودم گوشزد میکنم که زود قضاوت نکن ولی خب میدونی توقع نداشتم و یکم سخته با این که تکرار شده با این که چندین بار دیدم ولی من باز با همون چندسال پیشت میسنجمت
تودلینوشتهشده در ۴ مرداد ۱۴۰۰، ۱۹:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده@masoumeh-shokrollahi برگهایم جابجا شد
-
نوشتهشده در ۴ مرداد ۱۴۰۰، ۱۹:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
دریا دریایی
واستا با گوگل ی هم صحبتی داشته باشم
-
Zeinab Siri الان منوتوحرف زدیم
تافردااننننننننننننننننننننقد حرف زده میشه مثه منوتو که کلا حرفای الانمون فراموش میشهنوشتهشده در ۴ مرداد ۱۴۰۰، ۱۹:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهمهشید حسن زاده 0
منظورم این نبود!
همه ی آدمای روزای سخت دارن،این روزا که همه ی هم سنای ما افسردگی مزمن دارن(نمیدونم چرا)
حالا اون دوستت هرکسیم ک بوده باشه،بالاخره برمیگرده...الان ناراحتی تو بخاطر دوری از اونه یا نرسیدن به هدفت؟ -
M Tg در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
اگه بخوای تو هم به فرزندی قبول میکنم
نوشتهشده در ۴ مرداد ۱۴۰۰، ۱۹:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهدریا دریایی میخوام ک
خوشبحالمون -
نوشتهشده در ۴ مرداد ۱۴۰۰، ۱۹:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
M Tg چرا
-
نوشتهشده در ۴ مرداد ۱۴۰۰، ۱۹:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
تودلیا خوبین ؟
چه خبرا ؟ -
مهشید حسن زاده 0
منظورم این نبود!
همه ی آدمای روزای سخت دارن،این روزا که همه ی هم سنای ما افسردگی مزمن دارن(نمیدونم چرا)
حالا اون دوستت هرکسیم ک بوده باشه،بالاخره برمیگرده...الان ناراحتی تو بخاطر دوری از اونه یا نرسیدن به هدفت؟نوشتهشده در ۴ مرداد ۱۴۰۰، ۱۹:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهZeinab Siri نرسیدن به هدفم؟من بالاخره بهش میرسم
شایدطول بکشه اما بالاخره نوبت منم میرسه
دلم برای اون تنگ شده -
M Tg چرا
نوشتهشده در ۴ مرداد ۱۴۰۰، ۱۹:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده@masoumeh-shokrollahi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
M Tg چرا
داشتم با خودم میگفتم وای خدا چیکار کردم ینی
به اخرا ک رسیدم فهمیدم من نبستم -
دریا دریایی
-
دریا دریایی
نوشتهشده در ۴ مرداد ۱۴۰۰، ۱۹:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده0-0ftm در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
دریا دریایی
دارم فک میکنم همون از اخر اول بشی عالیه برای من -
@masoumeh-shokrollahi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
M Tg چرا
داشتم با خودم میگفتم وای خدا چیکار کردم ینی
به اخرا ک رسیدم فهمیدم من نبستمنوشتهشده در ۴ مرداد ۱۴۰۰، ۱۹:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهM Tg
اصن خارج از اینجاعه
-
Zeinab Siri نرسیدن به هدفم؟من بالاخره بهش میرسم
شایدطول بکشه اما بالاخره نوبت منم میرسه
دلم برای اون تنگ شدهنوشتهشده در ۴ مرداد ۱۴۰۰، ۱۹:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهمهشید حسن زاده 0 ب سلامتی و میمنت
ویدیوکال واسه همین روزاس -
0-0ftm
امید مامی رفتی شعر رو پیدا کنینوشتهشده در ۴ مرداد ۱۴۰۰، ۱۹:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهدریا دریایی نه مامی رفتم ی چی یادداشت کنم
-
مهشید حسن زاده 0 ب سلامتی و میمنت
ویدیوکال واسه همین روزاسنوشتهشده در ۴ مرداد ۱۴۰۰، ۱۹:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهZeinab Siri آره بااون پرایدم://////////
-
M Tg
اصن خارج از اینجاعه
نوشتهشده در ۴ مرداد ۱۴۰۰، ۱۹:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده@masoumeh-shokrollahi خب پس صلوات ختم کنید
-
Zeinab Siri آره بااون پرایدم://////////
نوشتهشده در ۴ مرداد ۱۴۰۰، ۱۹:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهمهشید حسن زاده 0
تلفن دارید؟ -
مهشید حسن زاده 0
تلفن دارید؟نوشتهشده در ۴ مرداد ۱۴۰۰، ۱۹:۵۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهZeinab Siri بیخیال.بگذریم