هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
خب دبیر ما رشتشون ریاضیات بود تهران هم درس خونده بودن همیشه هم میگفتن که دوران دانشجویی = دوران گرسنگی
البته منظورشون برای کسایی که تو شهر خودشون نیستن بوده ولی خب
اون حرفایی که از ریاضی برات گفتم را جلسه اولی که اومدن سر کلاس گفتن بی مقدمه پرسیدن که شما که رشتتون تجربیه ریاضی به چ دردتون میخوره ؟
تازه خیلیاتون از ریاضی فراری هستین چرا باید ریاضی بخونید ؟ یکی از هم کلاسی ها (محدثه) گفت که چون مادر همه علومه و البته که چرت گفت چون بعدش نتونست بگه که چرا مادر علومه :|بگذریم حالا ولی خب بعدش آقای محمدیان گفت مادر علوم هست و میگیم همه جا نیاز میشه اما چطور چون ریاضیات فقط یه رشته نیست ریاضیات هنره ، هنر حل مسئله
و برای اینکه همه جا حضورش را حس میکنیم هر روز که شروع میشه معادلات ریاضی همه جای زندگیمون هست و هر لحظه ما داریم مسئله حل میکنیم به هر طریقی
زینب واقعا هم حرفاشون منطقیه و به این باور رسیدم که هر ثانیه دارم مسئله حل میکنم
اینکه برنامه میریزم برای امروز اینکه تصمیم میگیرم برای فلان چیز چ کاری کنم اینکه حتی تصمیم میگیرم ناهار بخورم اینکه به کسی عشق میورزم و ... همه شون اگه بخواییم دقیق نگاه کنیم پشت سرش یه مسئله س که ما داریم حلش میکنیم بعضی مسئله ها کم اند بعضیاش زیاد بعضیا بزرگن بعضیا کوچیک بعضیا سخت بعضیا آسون بعضیا یه جواب دارن بعضیا چند جواب بعضیا هم اصلا هیچ جوابی ندارن مثل وقتی که معادله جواب ندارد:)
حالا به نسبت زمان و انرژی که رو هر مسئله میذاریم برامون به یه شکلی ارزشمند میشه و اینکه میگن زندگی یه امتحانه بزرگه یه برگ امتحانی پر از مسائل مختلف
بعضی مسائل هم چند گزینه ای اند مثلا قسمت الف جواب معادله را بدست میاری بعد قسمت ب با اون ایکسی که بدست اوردی یه چیز دیگه را بدست میاری و ... یعنی میخوام بگم که بعضی تصمیم هات تو زندگی روی بقیه تصمیمات و بقیه بخش زندگیت اثر داره اگه اون ایکس اول معادله را اشتباه بدست بیاری تا آخرش داری عدد اشتباه را جایگذاری میکنی و شاید فقط مصحح نمره فرمولا را بهت بده ولی خب جوابت غلطه
زینب الان برای انتخاب رشته هم همینه ( این همه حرف زدم که چرت و پرتم بودن که بگم حواست به این تصمیمت باشه خیلی مهمه)
خب زینبم از نظر دبیر من ایشون و تو و خواهرت و مریم که رشته هاتون ریاضیه باید خیلی خیلی بهتر و قشنگتر با مسئله های زندگیتون برخورد کنید چون شما ها هنرمندین دارین ریاضیات میخونین دیگه
شما ها بلدین چطور با معادلات رنگی رنگی زندگی برخورد کنید:)
اگه مسئله ای حل نشد هم برگرد دوباره از اول ازش لذت ببر و حلش کن
یه جاهایی توصیف مریم میرزاخانی قشنگه که میگه کل وقتی که دارم یه مسئله را حل میکنم مثل وقتیه که دارم توی یه جنگل پر از درخت قدم میزنم گاهی وقتا مه آلود میشه ولی نباید ایستاد باید تا آخرش را رفت چون وقتی جواب را بدست بیارم انگار بالای یه تپه بلند توی اون جنگل رسیدم حالا یه نمای کلی از اون جنگل یا مسئله تو ذهنمه که خیلی جذابش میکنه و الانه که قشنگیش حس میشه
خب زینبی گفتی از صحبت های آقای محمدیان بگم ایشون زیاد مارا نصیحت میکردن ولی توی موضوعات مختلف یه چیزی هم هست بعدا برات ایمیل میفرستم البته نتم وقتی درست شد
اینایی هم که گفتم هم از حرفای ایشون بود و هم از مریم و خودم میدونی امیدوارم اون حس خوب را منتقل کنه
zeinab dehghani
اها راستی اینو دیشب کوثر برام فرستاد شاید تو هم دوسش داشته باشی
https://8pic.ir/do.php?filename=VID-20210726-WA0094.mp4@mitra-ism-rahmani سلام
رکورد زدی که -
-
@mitra-ism-rahmani ایشون همونین که همه میگن متناش بلندن؟
amir ahmadi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
این اولین باریه که اینقدر طولانی تایپ کردم
اتفاقه همه میدونن چقدر از طومار بدم میاد :| -
Mohammad Afshar
داداش همه که مثل تو کدبانو نیستن
فوووقش میتونم نیمرو بزنم واس خودم@infinitie-a در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
Mohammad Afshar
فوووقش میتونم نیمرو بزنم واس خودمخوب تو هم غذا میخوایی همم نمیخوایی درست کنی سفارش بده
اگرم که پول نداری بلند شو مثل یه مرد نیمرو بزن برا خودت -
amir ahmadi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
این اولین باریه که اینقدر طولانی تایپ کردم
اتفاقه همه میدونن چقدر از طومار بدم میاد :|@mitra-ism-rahmani اره همین طومار میگفتن
اوهوم خودتی پس -
@mitra-ism-rahmani سلام
رکورد زدی که@infinitie-a در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@mitra-ism-rahmani سلام
رکورد زدی کهسلام
واقعا وقتی فرستادمش خودم گرخیدم اصلا باورم نمیشه که من این همه نوشتم :| -
@narjes-hashemi بله
الان کالکشنم تو هارد شده ۲۰۰ تقریبا..فقط فیلم نه سریال
Collection=مجموعه
((وقتی فیلم جمع کنی بهش میگن...بعد مثلا به هری پاتر یا ارباب حلقه ها و... که چند قسمتی هستن هم میگن))amir ahmadi بازم تییییع
تو این مجموعه ای که داری وقتی نیچه گریست پخش قدیمش پیدا نمیشه؟
زیر نویس؟ -
@infinitie-a در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
Mohammad Afshar
فوووقش میتونم نیمرو بزنم واس خودمخوب تو هم غذا میخوایی همم نمیخوایی درست کنی سفارش بده
اگرم که پول نداری بلند شو مثل یه مرد نیمرو بزن برا خودتMohammad Afshar الان میخوام مثل یه مرد نیمرو بزنم
پول هم دارم ولی خب خساستم گلومو گرفته -
@mitra-ism-rahmani سلام
رکورد زدی کهسلام
واقعا وقتی فرستادمش خودم گرخیدم اصلا باورم نمیشه که من این همه نوشتم :|@mitra-ism-rahmani چه جالب منم گرخیدم:/
-
@mitra-ism-rahmani اره همین طومار میگفتن
اوهوم خودتی پسamir ahmadi نه
@Infinitie-A ایشون بودن -
@mitra-ism-rahmani اره همین طومار میگفتن
اوهوم خودتی پسamir ahmadi نه بابا اون اینفینیتیه خودش اینجاس ازش بپرس
سلطان طومار ایرانه :|
من تاحالا فقط 5 تا طومار نوشتم که خیلی کمتر از این بود اینیکی رو هم خودم تعجب کردم -
Mohammad Afshar الان میخوام مثل یه مرد نیمرو بزنم
پول هم دارم ولی خب خساستم گلومو گرفته@infinitie-a خوب پس موفق باشی منم برم یه سوسیسی درست کنم با نوشابه به به
-
amir ahmadi نه
@Infinitie-A ایشون بودن@narjes-hashemi من چی کردم:/؟
-
@infinitie-a خوب پس موفق باشی منم برم یه سوسیسی درست کنم با نوشابه به به
Mohammad Afshar نوش جان
-
M Tg در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
پشت سرش حرف میزنه ولی جلوش تا زانو خم میشه
مریضی ؟خیلیا این مریضی رو دارن
-
Mohammad Afshar نوش جان
Mohammad Afshar نوش جان
بفرما بلیط بگیر بیا تا درست میکنم