هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
فکنم زینب در حال خوندن طومار هام قنده ش افتاده فقط لایک کرده هیچ واکنشی نشون نداد :|
خواهر حالت خوبه؟ zeinab dehghani :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: -
@narjes-hashemi فکر کنم بشه ربطش داد😐
😑😂😂😂😂من پیرم آقا@infinitie-a ببین اگه طرف مهارتم داشته باشه که دیگه طومارش جایزه اسکارم میگیره:face_with_tears_of_joy: میشه تلاش کن ربطش بده به یکی از همین ژن هایی که دوازدهم بود
دوازدهم فکر میکنم باهمین ژن و اینا سروکار داشت دیگه
تازه نیم شیخی:face_with_tears_of_joy: -
@mitra-ism-rahmani ماشالله همه چیم اماده کردی که بری هارواردا
ولی اخرش سر از دانشگاه لواشک سازی برادران غلامی به جز احمد، سر در میاری😂😂😂😂😂
ان شالله همون هاروارد قبول بشی💫 -
مهشید حسن زاده 0 سلام
ممنون شما خوبید؟
خب دیگه 😎🚬🚬🚬
اینفینیتی ها تو سن ۱۸ سالگی به ختمیت روزگار دست پیدا میکنند@infinitie-a اون سیگار الان فاز روشن فکریه؟:/
آفرین اینفینیتی هااا! -
@infinitie-a ببین اگه طرف مهارتم داشته باشه که دیگه طومارش جایزه اسکارم میگیره:face_with_tears_of_joy: میشه تلاش کن ربطش بده به یکی از همین ژن هایی که دوازدهم بود
دوازدهم فکر میکنم باهمین ژن و اینا سروکار داشت دیگه
تازه نیم شیخی:face_with_tears_of_joy:@narjes-hashemi
نه فصل اخر دوازدهم به رفتار شناسی ربط داره
😂😂😂 -
M Tg بله؟
-
@infinitie-a اون سیگار الان فاز روشن فکریه؟:/
آفرین اینفینیتی هااا!مهشید حسن زاده 0 😁😁بله پس چی
راستی یه سوال میشه بپرسم ازتون؟ -
M Tg بله؟
-
ولی این یکیم یه سم مهلکه عین همون جون دلللللل
فقط یکم کشنده تر:/
رف رومخم... -
@mitra-ism-rahmani ماشالله همه چیم اماده کردی که بری هارواردا
ولی اخرش سر از دانشگاه لواشک سازی برادران غلامی به جز احمد، سر در میاری😂😂😂😂😂
ان شالله همون هاروارد قبول بشی💫@infinitie-a آره خیلی مرسی بابت روحیه دادنت :face_with_tears_of_joy: انجمن بعد این تغییرات ایموجی گل رزش بشدت داغون شده الان این جای اون گل رزس :rose: :|
فقط همین سالم مونده :leaf_fluttering_in_wind: :leaf_fluttering_in_wind: :leaf_fluttering_in_wind: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: -
@narjes-hashemi
😂😂😂@infinitie-a در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@narjes-hashemi
😂😂😂دیگه بهتر
انصافا ربطش بده:face_with_tears_of_joy:
و
یه نکته؛ این مسئله توجیه بله حق با شما بود من درست نگرفتم موضوع رو ابراز تفاوتشو درنظر گرفته بودم در صورتی که بحث این نبود اصلا
شرمنده دیگه... -
انجمنم پرفیلسوف شده:face_with_tears_of_joy:
-
یه یادیم کنیم ازین بیت:
راه پنهانی میخانه نداند هیچکس
جز من وزاهدوشیخ ودوسه رسوای دگر:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
هیچوقت قدیمی نمیشه:face_with_tears_of_joy: -
مهشید حسن زاده 0 😁😁بله پس چی
راستی یه سوال میشه بپرسم ازتون؟@infinitie-a بله حتما بفرمایید
-
M Tg اها😂
-
انجمنم پرفیلسوف شده:face_with_tears_of_joy:
مهشید حسن زاده 0 به شما اقتدا میکنن😐😂
-
@infinitie-a آره خیلی مرسی بابت روحیه دادنت :face_with_tears_of_joy: انجمن بعد این تغییرات ایموجی گل رزش بشدت داغون شده الان این جای اون گل رزس :rose: :|
فقط همین سالم مونده :leaf_fluttering_in_wind: :leaf_fluttering_in_wind: :leaf_fluttering_in_wind: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:@mitra-ism-rahmani 😐😂🌹
-
@infinitie-a در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@narjes-hashemi
😂😂😂دیگه بهتر
انصافا ربطش بده:face_with_tears_of_joy:
و
یه نکته؛ این مسئله توجیه بله حق با شما بود من درست نگرفتم موضوع رو ابراز تفاوتشو درنظر گرفته بودم در صورتی که بحث این نبود اصلا
شرمنده دیگه...@narjes-hashemi 😑😑😑میخواید منو تو رودبایستی بندازید😑😑😑نه نه حق با شما بود من اشتباه میکردم🌹🌹🌹