هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
M Tg منم کتاب میخونم ولی ن خیلی زیاد سوالی داری؟
-
@narjes-hashemi کلا باید از ریشه زد دوباره ساخت مثل اینکه
@masoumeh-shokrollahi شماهم بیل بزن اومدم
اینا ادعای فرهنگم میکنن کلا ذاتشون غلطه کاری از ما برنمیاد
جز درست کردن خودمون -
بچه ها یه سوال لطفا اگر میشه جواب بدید همه
اگر شما مسول بودید و با این شرایط الان محرم میزاشتین مراسم برگذار بشه یا نه نظر شخصیتون ؟Mohammad Afshar اره
-
اگر شما مسول بودید و با این شرایط الان محرم میزاشتین مراسم برگذار بشه یا نه نظر شخصیتون ؟Mohammad Afshar مراسم حضوری وعمومی؟نه
خودشریعت بازبان شیواگفته نه چون ضرربه سلامتیه ودراسلام ضرر یعنی نه -
@infinitie-a خب کسی هم نصیحت نکرد!جوسازی شده براش اینجا
پشتشم کلی فکر بوده!
امااقناع چرا.بایداقناع کرد طرفووقتی میپرسه دلیل کاریو.هوم؟
بعلاوه مقصدی که نادرست باشه رسیدن بهش ضرره!
شمامیگید سال کنکور؟قبول شاید تواین جامعه انتخابی شما حرفتون برای خیل عظیمی(متوسط به پایین-چون بچه های قدرکلاغالباسرشون به کارخودشونه!)درست باشه
ولی من میگم آقای اینفینیتی بیاید ازبالاترنگاه کنید!نگاهتونومحدود کنکوروجامعه کنکوریانکنید(تلاش آدم بایدمتمرکز به الانش باشه اما نگاه آدم باید علاوه برحال آینده روهم ببینه!چون الان کنکوری هستید فقط به کنکوریون فکرنکنید!)
بیاید کل جامعه محصلوببینید
بیاد کل بچه های دبیرستانیوببینید
الان این نگرش که میشه وباید ازهرزمانیکه متوجه شدم جایگاهم وخواستم باحقیقت زندگیم یکی نیست شروع به حرکت کنم
روجایگزین کنیم بااین نگرش مقایسه ای رایج
چرا؟چون چنین نگرشی درمان خوبی برای بخش عظیمیاز کاستی های روحی جوونای همسنوسالمونه!
که عاقااگه نمرت کم بوده عیب نداره!
اگه توسطح صفرم هستی عیب نداره!
آقا اصااگه کنکورتم بدبوده عب نداره!
زندگی همش کنکورت نیست! توبعدکنکورت هنوزکلی زندگی داری!
بایداین دیدگاهوکه دیگه دیره ریخت دور
خلاصه که چی؟بایدرشد کرد!
چراباید رشد اینهمه آدم علاف زمان بندی کنکورش باشه؟!
فرق کسیکه سال اول میره تورشته دلخواهش بااونیکه سال دوم ،10 سال بعد چه ربطی به کنکورشون داره؟
چراخودمونوزندگیمونورشدمونومحدود قوانین مزخرف سنجش وآموزش پرورشی کنیم که بعد اینهمه سال هنوز حتی باهمم همکاری وسنخیتی ندارن؟
الان میگید تئوریه
میگم نه
خودآلا به خودی خود اثبات حرفمه البته اگه زین بیقرارودیده باشید
میگید اراده سنگسن میخواد میگم بله میخواد ولی الان یکی دیگه (تیم آلامنظورمه)لااقل تواین زمینه تحصیل این اراده روکرده ووظیفه منوشما قبول کردن مسئولیت ورواجشه چه در دیدگاه وزندگی خودمون وچه تومعرفیش به دیگران(بارفتارمون وآگاهی دهی)
پس اگه هدف بزرگیومدنظر داریم؛توجیهاتوبزاریم کنار!
آقای ابوذرخانی یه حرف خیلی قشنگ ودرست زدن توزین بیقرار
گفتن هرررررررررررچیزی که جاش غلطه؛اگرمنجربه زیرپاگذاشتن شرع واخلاق نشه باید جاش عوض بشه وبره سرجای درستش بشینهالانم این دیدگاه مقایسه ای غلطه وچون نه شرع ونه اخلاق آسیب نمیبینه باید عوض بشه
اصلنم دیرنیست حتی توسال کنکور!مهشید حسن زاده 0
خیلی متشکرم که این همه نوشتید
حقیقتا میترسم الان چیزی بگم بهو دعوا بشه
ولی خب من هم با حرفای شما بحثی ندارم که
شما داری دیدگاه درستی رو میگید که الان باید عوض بشه، خب حرفی نیست، منتهی من میگم این دیدگاه درست توی اجرایی شدنش، نباید اینطور شروع بشه که بگیم تو توی سال کنکورت نباید مثلا از دیدن کارنامه رفیقت روحیه ات به هم بریزه!
اون اقاپسر یا دخترخانمی که داره واسه کنکور میخونه، خب حق بدید نوجوونه، قرار نیست مثل بزرگتر ها فکر کنه(خوبه که فکر کنه هااا، نمیگم بده! میگم غالب اینطور نیستن دیگه!)
خب من میگم شما شخصیو که مثل بزرگتر ها فکر نمیکنه، نمیتونید با این استدلال که زندگی مهمتره و کنکور همه چیز نیست، بخواید اون ادم رو درست کنید!
منظور اینه، شما اول باید مطمئن بشید شخصی که باهاش صحبت میکنید، خوب و بد رو از هم تشخیص بده دیگه! امر به معروف یکی از شروطش همینه دیگه!
من کل حرفم اینه، حرف شما درسته ولی تو عمل باید جور دیگه ایی برخورد بشه! -
M Tg الان بیا برامن دعاکن
داداشت فک کنم رفته قدکارون طوماربیارهمهشید حسن زاده 0
چیطوری
-
@infinitie-a داشتم مینوشتم!خودتونم میگید طومار
مهشید حسن زاده 0 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@infinitie-a داشتم مینوشتم!خودتونم میگید طومار
بله
ببخشید
-
Mohammad Afshar مراسم حضوری وعمومی؟نه
خودشریعت بازبان شیواگفته نه چون ضرربه سلامتیه ودراسلام ضرر یعنی نهمهشید حسن زاده 0 خوب ابجی یه سوال چطور زمان انتخابات این ضرر بود ولی گفتن نه مردم باید شرکت کنن ؟
-
مهشید حسن زاده 0
چیطوری
M Tg من؟کی؟من؟هنوزم نمدونم چطورم که!
توخوبی؟ -
اینکه میاید پیام میدید جواب میدیم بعد سین نمیکنید و پس از ۱۲ ساعت پروفتون عوض میشه معنیش چیه؟
-
Mohammad Afshar اره
-
مهشید حسن زاده 0 خوب ابجی یه سوال چطور زمان انتخابات این ضرر بود ولی گفتن نه مردم باید شرکت کنن ؟
Mohammad Afshar عاهاببین فرقشه
بزاربعد اتمام بحثم باآقای اینفینیتی کامل شرحش میدم برات -
M Tg من؟کی؟من؟هنوزم نمدونم چطورم که!
توخوبی؟مهشید حسن زاده 0 چرا نمیدونی؟
من خوبم عزیزم -
ولی سر طومارم شک داشتم که بنویسمش یا نه
-
اینکه میاید پیام میدید جواب میدیم بعد سین نمیکنید و پس از ۱۲ ساعت پروفتون عوض میشه معنیش چیه؟
M Tg
یادش رفته
پیامتون دارای جواب خاصی نبوده
حوصله چت کردن باهاتونو نداره
دلیلی برای چت کردن باهاتون نمیبینه
.
این چارتا یادم میاد -
M Tg خوب بنظرتون اگر کسی مریض بشه چی ؟؟
Mohammad Afshar محرم برگزار نشه مریض نمیشن؟؟
-
اگر شما مسول بودید و با این شرایط الان محرم میزاشتین مراسم برگذار بشه یا نه نظر شخصیتون ؟Mohammad Afshar در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
اگر شما مسول بودید و با این شرایط الان محرم میزاشتین مراسم برگذار بشه یا نه نظر شخصیتون ؟این سوالو پرسیدم چون مسول یه هییت هستم و نمیدونم امسال مراسم بگیریم یا نه پارسال با همه سختیاش گرفتیم امسال هنوز نمیدونم
-
M Tg در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
کسی میدونه خدایی این کار ینی چی؟
M Tg بستگی به طرف داره وپروفایل تعویضی!
ممکنه بیربط باشه یادقیقا جواب پیامت باشه!