هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
M Tg کل جمله رو میشه بگید؟...
خود کلمه وقتی صفت باشه اونم برا یه آدم این میشه
شاید... -
Mohammad Afshar خیلی ازهیئتا مراسماشون خصوصیه!
ببین بقیه چه هاکردن.جون مردم شوخی نیستمهشید حسن زاده 0 نظر تو چیه ابجی ؟ به نطرت مراسم با پروتوکل خوبه یا اینکه بشینیمو تو خونه برا خودمون مراسم بگیریم ؟
-
@masoumeh-shokrollahi این طومار میخواست شانست گفت حسش نیست
@narjes-hashemi
چه امروز همه زدن تو کار طومار
-
M Tg :|
منظورتون از تک بعدی چیه؟ -
مهشید حسن زاده 0
خیر
بله!@infinitie-a خب دیگه الان حرفم اثبات شد!
دارم میگم اینجااااااااااا جوش همین دیدگاهه
پس لطفا جوشوبهم نریزیم وبزاریم همییییییییییین بمونه تافراگیربشه!
بزاریم بچه ها ازرقابت ورفاقتشون باهم لذت ببرن!اینجا که میدون وسط شهر نیست! -
@narjes-hashemi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
M Tg کل جمله رو میشه بگید؟...
خود کلمه وقتی صفت باشه اونم برا یه آدم این میشه
شاید...نمیدونم چجوری بگم ک متوجه شید
میدونم بد پرسیدماین پست پاک شده! -
@infinitie-a ادمایی ک تو هدفاشون توی رشته هاشون تک بعدی عمل میکنن
ادمایی ک تو یه کار خاصی همیشه خوبنM Tg اها خب اره اینم میشه گفت تک بعدی!
ولی بوعلی سینا همه چی دان مگه نبود؟ :||
پزشک حکیم منجم و... -
@narjes-hashemi
چه امروز همه زدن تو کار طومار
@masoumeh-shokrollahi حالا کاری کن بنویسما
-
اینجور ک من میدونم تک بعدی یعنی محدود بودن به ی چیز و تمرکز کردن رو همون و از بقیه چیزا غافل شدن
-
اینجور ک من میدونم تک بعدی یعنی محدود بودن به ی چیز و تمرکز کردن رو همون و از بقیه چیزا غافل شدن
@masoumeh-shokrollahi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
اره منظور منم همینه
-
@masoumeh-shokrollahi حالا کاری کن بنویسما
@narjes-hashemi اگ مخالفتی بر علیه منه ننویس اگ نه اینجوری نیس بنویس
-
الان من چکار کنم یه هییت مال خودمه فرض کن با بچه جوونا که حدود ۵۰ نفر میشیم یه هییتم مال محلمونه که دعوتم کردن امسال مواحشون باشم که ماشالله خیلیی شلوغ میشه تاسوعا پارسال به بالای ۲۰۰۰ نفر رسید پارسال هییت خودمو بخاطر کنکور کنسل کردم و همون یکی رو رفتم امسالم با خود امام حسین عهد کردم اگر رتبم خوب بشه دوتا هییتو میچرخونم هر صبحم مراسم زیارت عاشورا
-
@masoumeh-shokrollahi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
اره منظور منم همینه
M Tg خب حالا مشکل چیست
خوبه یا بده؟ -
Mohammad Afshar خوش به سعادتتون
-
M Tg
یه تک بعدی هم داریم که میگن طرف فقط روی یه کار تمرکز میکنه
مثلا کنکوری ای ک از هنر و ورزش و تفریحاتش میزنه فقط درس میخونه -
مهشید حسن زاده 0 نظر تو چیه ابجی ؟ به نطرت مراسم با پروتوکل خوبه یا اینکه بشینیمو تو خونه برا خودمون مراسم بگیریم ؟
Mohammad Afshar هیچکدوم
چیزی میان ایندو
ببین مراسم عمومی وبزرگ ریسکه
اما کارای زیادی هست که میشه انجام داد
منتهادادش من الان اصرارش رو همون شوروحال سالای قبله
خببرادرمن توقدم اول باید قبول کنیم شرایط متفاوته الان ونمیشه انتظارداشته باشیم عییییییییییین قبلانفس تونفس هم سینه زنی و...داشته باشیم
شایدم مراسم بگیرید ببینید بنظرتون همه چی عالی بوده اماتضمینی دارید بعدش کسی مریض نشده باشه؟ومیدونید دینش گردتونه؟ -
الان من چکار کنم یه هییت مال خودمه فرض کن با بچه جوونا که حدود ۵۰ نفر میشیم یه هییتم مال محلمونه که دعوتم کردن امسال مواحشون باشم که ماشالله خیلیی شلوغ میشه تاسوعا پارسال به بالای ۲۰۰۰ نفر رسید پارسال هییت خودمو بخاطر کنکور کنسل کردم و همون یکی رو رفتم امسالم با خود امام حسین عهد کردم اگر رتبم خوب بشه دوتا هییتو میچرخونم هر صبحم مراسم زیارت عاشورا
Mohammad Afshar من پارسال محرم یه هیئتیو میرفتیم برای مراسم ک توی جای خیلیییی بزرگ توی فضای باز صندلی چیده بودن البته با فاصله همه ام ماسک داشتن ضد عفونی میشد اونجا نوحه و زیارت و این چیزا میخوندن
اگ بتونین همچین شرایطیو ب وجود بیارین خوبه ولی حتما باید همه چیز رعایت بشه تا ی وقت خدایی نکرده کسی کرونا نگیره