هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@سجاد-ذوالفقاری
مشاور نشدم
میدونی تا زمانی که کسی ارزشش ادم رو ندونه و فقط برا منافع خودش و موسسش منو بخواد هیچوقت پامو اونجا نمیزارم -
@mitra-ism-rahmani نه دیگه حالا در اون حد
طلا جون یا تیچر طلا یا یه همچین چیزایی
-
@سجاد-ذوالفقاری
مشاور نشدم
میدونی تا زمانی که کسی ارزشش ادم رو ندونه و فقط برا منافع خودش و موسسش منو بخواد هیچوقت پامو اونجا نمیزارم -
@saghi-mortazavi اره
مرسی عزیزم -
@سجاد-ذوالفقاری یه چیزی تو این مایه ها
-
@سجاد-ذوالفقاری
مشاور نشدم
@سجاد-ذوالفقاری عه کجا ؟؟؟
اخه خیلی وقته دیگه جدی سر نزدم به انجمن انقدم هربار نوتیف میاد نمیشه منشنا رو دید
مرسی که به یادم بودی
ادم وقتی میبینه یهو تو ذهن یه نفر جا پیدا میکنه خیلی براش ارزشمنده
-
@masoumeh-shokrollahi
نه بابا مخالفت چی؟!الان هم نظریم دیگه
میبینی بعضی از همین آدمای مذهبی خودمون میان میگن چون طرف حجاب کاملی نداره خب پس آدم درستی نیست ؛دین نداره؛خدارونمیشناسه؛به جامعه ضررمیزنه؛ذاتش خرابه؛خانواده نداره؛بی بندوباره؛
کلا میان با نگرش غلطی که از دین دارن نظرشونو تحمیل میکنن
در صورتی که شاید خیلی از همین آدمایی که حجاب کامل نداشته باشن ذات و باطن درستی داشته باشن انسانیتو شعور حالیشون بشه(مثل خیلی از مذهبیای درستو فهمیده ای که خودمون داریم)
حالا همین فرهنگ غلط که فقط ظاهر و درنظر گرفته فقط رو مسئله ی حجاب و مذهب فوکوس نکرده اتفاقا برعکس هم ابراز شده
کشیده به فرهنگ غلط یه خانواده و درنهایت بچه ۵_۶ساله (حالا جدا از استفاده ی درست که اصلا بحث ما این نیست)
که چون دیده غربی ها تو زمینه هایی پیشرفت داشتن میان دچاره دوگانگی فرهنگ میشن
نمونش همین دوتا چیزی که گفتم
طرف اگه بهش بگی دوخط از فرهنگو سنت عید نوروز ایران بگو درکی روش نداره ولی میره کیریسمس میگیره خو مسیح و امام حسین همزمان به کمرت بزنهاین چه کاریه
ویا میرن سراغ این جشنای خیلی ببخشید چرتوپرت غربی ها مثل همین ولنتاین اونم زمانی که اصلا ما خودمون تاریخ خیلی فشنگی از جشن سپندار مذگان داریم
وخب همین مسئلس که به یه خانواده ی ببخشید احمق اجازه میده که متن بی محتوا بده به بچه ی دوساله که توفضای مجازی منتشرش کنن
خب الان جز اینکه تو بیای راتو از اینا جدا کنی بیای رو اصلاح خودت کار کنی چه کمک دیگه ای میتونی کنی؟؟؟!!
این یه موضوع کلی از کمبودای خیلی از ماهاس
واقعا شاید کسی راه ابراز این کمبودای جامعه رو ندونه
نمونش همین رابطه ی دختروپسر که همینم مذهبیای فرهنگ غلط میان میگن حرام آدمای غیر مذهبی ولی بازم با فرهنگ غلط میان میگن کارت درسته به قول خودت از کلمه ی روشن فکر استفاده میکنن
درصورتی که تو اگه با یه جنس مخالف جدا از رابطه حرف بزنی کسی نمیاد بگه میری جهنم...پس دوطرف خیلی ببخشید دارن اشتباه میگن بستگی داره شخصیت تو چجور خط قرمزتو مشخص کنه...
پس کل اینا برمیگرده به همون بیل زدن خودمون که میگیمو من الله توفیق
@narjes-hashemi یا ابلفضلللل
اره منم خیلی باهات موافقم اینروزا همه چی شده ظاهر بینی شده بدون فکر حرف زدن و نظر دادن و حالا قضاوت کردن الان تو بری بپرسی از جوونا که فلان دانشمند کی بوده فلان نظریه رو میدونی یا شنیدی فلان چیزو اختراع کردن اصن مات و مهبوت بهت نگا میکنن میگن این چیزا بماچه بزابریم استوریمونو بزاریم
بیشترشم تقصیر رسانه ک این جور فرهنگو وارده زندگی ما کرده ولی ماها ک نسل جوونیم باید ب خودمون خانودمون و حالا بچه هامون یاد بدیم ی جور دیگ بر خلاف این روشی ک حالا باب شده زندگی کنن -
قرص جوشان ریختم تو لیوان بوی پاستیل میده :|
-
@نگین-محمدیان
کاشکی الان بودی
اینجا
خیلی نبودت معلومه
قشنگ معلومه
پاشو بیا احساساتیم نکننن@sania-andiravan میگما ما باید ی فکری بیندیشیم نه؟ هم این هم او ور دپرس شدن
-
همیشه بعد اعلام نتایج اینجا یه سکوت سنگینی ایجاد میشه
خیلی بده
-
همیشه بعد اعلام نتایج اینجا یه سکوت سنگینی ایجاد میشه
خیلی بده
-
@saghi-mortazavi تجربه 5 ساله من اینجا اینطور نشون میده
من خودم دوماه بعد رتبمو میگفتم -
بریم برای طومار!
-
@saghi-mortazavi تجربه 5 ساله من اینجا اینطور نشون میده