هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
سیدم سیدا قدیم😕😕
-
@M-an
سلام وقتتون بخیر
ببخشید منشن کردم واسه یه موضوعی
اینکه خودتون دیدید که بچه ها (خودم هم) اخیرا به یه سری قوانین و اتفاقات انجمن معترض هستن (هستم)
اگه میشه یه تاپیک بزنید با موضوع انتقادات اخیر یا اینکه خودمون بزنیم....و اونجا بگیم و شما هم یا پاسخگو باشین یا اینکه کلا نیازی نمیدونید و اینکه بچه ها باشن یا نباشن برای شما فرقی نداره
دیگه داخل انواع و اقسام تاپیک ها این بحث ها پیش نیاد...یک بار برای همیشه جواب بدین و از ادامه داشتن این بحث ها جلوگیری کنید....
دانش-آموزان-آلاء -
بچه ها یه توصیه
احتمال تصویب این طرح پایینه....ولی خب سرزمین عجایب شده
یه توصیه به بچه های فیلم باز😂
تا میتونیدددددد آرشیو جمع کنین...اونا که درس دارن درسشونو بخونن😐
زیرنویس و فیلم یادتون نره...سایت سراغ نداشتین بگین معرفی کنم -
عیدتون مبارک باشه بچه ها 😁♥️
@danial-hosseiny اقای سید دانیال هیچوقت یادم نمیره عیدی ندادین هیچوقت😐😑😂عیدتونم مبارک باشه -
بچه ها یه توصیه
احتمال تصویب این طرح پایینه....ولی خب سرزمین عجایب شده
یه توصیه به بچه های فیلم باز😂
تا میتونیدددددد آرشیو جمع کنین...اونا که درس دارن درسشونو بخونن😐
زیرنویس و فیلم یادتون نره...سایت سراغ نداشتین بگین معرفی کنمamir ahmadi :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
-
زندگی عجیبه خیلی
چرخ گردون آدما رو وابسته همدیگه میکنه و محتاج!!
آدما رو تو شرایط همدیگه قرار میده یه شرایط مشابه!!!
حواسمون به رفتار هایی که با همدیگه داریم باشه :)) -
amir ahmadi :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
@mitra-ism-rahmani جدی گفتم😐😐😐😐
من از دیروز تا الان ۸ تا فیلم دانلود کردم
حس شیشمم قویه😂 -
واییی
پسر خاله هام بهم میگن دایی😂🤣
وات د ....؟ -
@mitra-ism-rahmani جدی گفتم😐😐😐😐
من از دیروز تا الان ۸ تا فیلم دانلود کردم
حس شیشمم قویه😂amir ahmadi جالبه اصلا اهل فیلم نیستم آخرین فیلمی که دیدم سه سال پیش هری پاتر بوده فقط هم درباره هری پاتر میتونم نظر بدم :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
-
چرا باید تام هاردی رو تو این فیلم نشناسم؟!
گیریمش محشر بود ولی:// -
amir ahmadi جالبه اصلا اهل فیلم نیستم آخرین فیلمی که دیدم سه سال پیش هری پاتر بوده فقط هم درباره هری پاتر میتونم نظر بدم :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
@mitra-ism-rahmani کار خوبی نمیکنی😐😐
من هری پاتر رو ۳یا۴ روز پیش دیدم😂😂
الانم ۳تا فیلم از نقش اصلیش...دنیل رادکلیف دیدم که کارش درسته -
چرا باید تام هاردی رو تو این فیلم نشناسم؟!
گیریمش محشر بود ولی://@narjes-hashemi کدوم؟
-
@mitra-ism-rahmani کار خوبی نمیکنی😐😐
من هری پاتر رو ۳یا۴ روز پیش دیدم😂😂
الانم ۳تا فیلم از نقش اصلیش...دنیل رادکلیف دیدم که کارش درستهamir ahmadi سه روز پیش برای اولین بار دیدین ؟
خب همون هری پاتر رو هم من یک روزه تمومش کردم هر 8 قسمتو :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: -
@narjes-hashemi کدوم؟
amir ahmadi نقش آلکاپون بازی میکرد
-
اون موقع که همه داشتن به اخراجش اعتراض میکردن من داشتم با سحر چت میکردم حقیقتن یه سری حرفارو نزدم کی بگمشون ؟ -_-
@mitra-ism-rahmani در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
اون موقع که همه داشتن به اخراجش اعتراض میکردن من داشتم با سحر چت میکردم حقیقتن یه سری حرفارو نزدم کی بگمشون ؟ -_-
منم تگ کن پس