هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
مهشید حسن زاده 0 لواشک
شب بود دیگه حوصله نداشتم بدون اینکه سلفونی نایلونی چیزی بذارم روی سینی ریختم توی سینی بعد که خشک شد نتونستم جدا کنم از روی سینی و مجبور شدم بندازم دور
حالا خوبه وقتی خشک نشده بودن انگولک کرده بودم یکمی فیض بردم ازشون@دختر-بهار در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
مهشید حسن زاده 0 لواشک
شب بود دیگه حوصله نداشتم بدون اینکه سلفونی نایلونی چیزی بذارم روی سینی ریختم توی سینی بعد که خشک شد نتونستم جدا کنم از روی سینی و مجبور شدم بندازم دور
حالا خوبه وقتی خشک نشده بودن انگولک کرده بودم یکمی فیض بردم ازشونبلند ترین پستی که از شما دیده شده
-
@دختر-بهار در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
مهشید حسن زاده 0 لواشک
حالا خوبه وقتی خشک نشده بودن انگولک کرده بودم یکمی فیض بردم ازشونبلند ترین پستی که از شما دیده شده
-
مهشید حسن زاده 0 لواشک
حالا خوبه وقتی خشک نشده بودن انگولک کرده بودم یکمی فیض بردم ازشون@دختر-بهار
مهشید حسن زاده 0 وای چقدر سر اینا با دختر خالم دعوا کردم -
مهشید حسن زاده 0
ای بابا -
https://uupload.ir/view/۲۰۲۱۰۷۲۸_۲۲۰۳۰۴_۱_n7td.mp4/
یه تیکه کوچیک از مراسم امشب -
قه قول یکی از رفقا اگر اون کسی که میره یه چیزو میخوره و ازخود بیخود میشه اگر فقط چند بار بیاد هییت میدونه عشق واقعیه چیه به نظر من ته لذت دنیاست چه عذاداریش چه مولدی خونیش
-
@دختر-بهار در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
z Gheibi امیدوارم که حالتون خوب باشه
ممنونم
عید شما هم مبارک باشهچه امید خوبی
شب عیده برا حال دل همه دعا کنید
-
@kosar-mortazavi عیدتون مبارک باشه
-
۰۰:۰۰
️
Zeinab Siri آرزو کنین -