هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@infinitie-a عههههه... نه بابااااا !!!!!....بعدش هم رفتیم همین رستوران باکلاسه که دور فلکه پارکه ... 3 طبقس یه پیتزا برا 4 نفر گرفتیم... خیلییی گرونههه:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
@zahra-forouzanfar بعد به من میگن پولدار😐😂
اره، سیتی سنتر تو حجته، کناریه حجت میشه ظهرابی کناریه ظهرابی هم خیابون هدایته، ما تو هدایتیم😐😂
همین اول خیابونم هستیم😐😂
اع جدی؟ دور پارک رفتین، توی پارک رو دیدین؟ جشن برا غدیر بود! کدوم رستوران؟😂من هرچی فکر میکنم، فقط دوطبقه یادم میاد -

-
M Tg در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
اون وقت اگه اونجا مار یا سوسک بود بجا کلید دستت به اونا خورد تکلیف چیه؟
نه بابا:cat_face_with_tears_of_joy:
خیلی خوفه پیدا کردی حتما برو...:beaming_face_with_smiling_eyes: -
اره، سیتی سنتر تو حجته، کناریه حجت میشه ظهرابی کناریه ظهرابی هم خیابون هدایته، ما تو هدایتیم😐😂
همین اول خیابونم هستیم😐😂
اع جدی؟ دور پارک رفتین، توی پارک رو دیدین؟ جشن برا غدیر بود! کدوم رستوران؟😂من هرچی فکر میکنم، فقط دوطبقه یادم میاد@infinitie-a انورس... اتورس... یه چیزی بین اینا:beaming_face_with_smiling_eyes:
-
M Tg در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
اون وقت اگه اونجا مار یا سوسک بود بجا کلید دستت به اونا خورد تکلیف چیه؟
نه بابا:cat_face_with_tears_of_joy:
خیلی خوفه پیدا کردی حتما برو...:beaming_face_with_smiling_eyes: -
همین اول خیابونم هستیم😐😂
اع جدی؟ دور پارک رفتین، توی پارک رو دیدین؟ جشن برا غدیر بود! کدوم رستوران؟😂من هرچی فکر میکنم، فقط دوطبقه یادم میاد@infinitie-a الان یعنی من ادرس خونتونو دارممم؟؟؟ نمی ترسی من یه باند سرقتی چیزی داشته باشمم... :face_with_rolling_eyes: :face_with_tears_of_joy:
-
مهشید حسن زاده 0
مهشید حسن زاده 0
مهشید حسن زاده 0
یه زمانی مشخص کنیم با هم آن باشیم اینجا؟؟:beaming_face_with_smiling_eyes: :face_savoring_food:chichak am جانم
جانم
جانم
آخخخخ آره:beaming_face_with_smiling_eyes: -
عاقا بده بیرون دیگه 😐
6 ساعت دیگه...!
هووووف😑