هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
M Tg شهربازیه چیو میخوای بخوری
-
M Tg شهربازیه چیو میخوای بخوری
-
@infinitie-a می خوای بیام دنبالت ببرمت؟؟؟
یه گیم نت توی گلستانه... پیداش کن دیگه خووو
پ.ن : کار داره به جاهای باریک میکشه@zahra-forouzanfar در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
پ.ن : کار داره به جاهای باریک میکشهخط اولو خوندم گرخیدم
بعد خط آخر خنثی اش کرد
من کلا از اهواز فقط زیتون تا طرفای ملی راه و یه مقدارم از کیانپارس بلدمبخوام بیام گلستان، قطعا گم میشم
آدرس بده
-
M Tg طوری نیس سره ناهاره
-
M Tg طوری نیس سره ناهاره
-
@zahra-forouzanfar در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
پ.ن : کار داره به جاهای باریک میکشهخط اولو خوندم گرخیدم
بعد خط آخر خنثی اش کرد
من کلا از اهواز فقط زیتون تا طرفای ملی راه و یه مقدارم از کیانپارس بلدمبخوام بیام گلستان، قطعا گم میشم
آدرس بده
@infinitie-a عهههههه یادمممم اومد کیانپارس
هعی پارس خزر میومد تو ذهنم -
M Tg خودمم همینجورم
-
@infinitie-a عهههههه یادمممم اومد کیانپارس
هعی پارس خزر میومد تو ذهنم@masoumeh-shokrollahi چی؟
چطور؟
-
M Tg خودمم همینجورم
-
ولی راست میگه نت الان کنده
من خودم با سیمکارت اومدم که سرعت خوبه
-
@masoumeh-shokrollahi چی؟
چطور؟
@infinitie-a همین چند دقیقه پیش داشتم محل زندگی ی نفرو ب مامانم میگفتم کیانپارسن من اسمشو یادم نمیومد هعی پارس خزر میومد تو ذهنم
-
M Tg کیووو
-
M Tg کیووو
-
مهشید حسن زاده 0 اوخی عزیزم مبارکهههه
دکور زدی بعد دادی اجار؟M Tg نه خوداتاقه کمد ورگال داره منتها من میخواستم کلا بجز کاغذدیواریش که رنگش خوبه بنظرم اتاقوتغییر بدم براهمین این مدت مشغول گشت وگذار بودم براش
ولی خب همش رف برا یه سال دیگه...
خداکنه زودبگذره -
@masoumeh-shokrollahi تا یه چند وقتی ارمیای انجمن @Ermia-Mirzakhani رو المیرا میدونستم
البته وقتی هم متوجه شدم ارمیا بودن فرقی نکرد ایشون همچنان المیرا هستنM Tg منم اسمشونو خیلی از اقای اینفینیتی شنیدم بعد هعی میگفتن عشقم و اینا فک میکردم دختره اسمشم ب دخترا میخورد
-
M Tg منم اسمشونو خیلی از اقای اینفینیتی شنیدم بعد هعی میگفتن عشقم و اینا فک میکردم دختره اسمشم ب دخترا میخورد
-
M Tg منم اسمشونو خیلی از اقای اینفینیتی شنیدم بعد هعی میگفتن عشقم و اینا فک میکردم دختره اسمشم ب دخترا میخورد
@masoumeh-shokrollahi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@masoumeh-shokrollahi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
چیییی؟؟؟
عشقش کیههه -
وبازهم موضوع ارمیاااااا استعاره از الف...